MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1

832 posts, 222782 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 60

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 orex

Daca-mi dai voie sa vin cu o nuanta, Andrei. Dupa alveolele/arcadele, acum ingradite cu table, va fi zona de corespondenta M1-M5. Pentru cei nefamiliarizati cu statia E1, va arata asa cum e la Romana spre exemplu sau, ceva mai acatarii, cum e la Basarab. Peron e cam pretentios spus. Parerea mea! :bere:

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 icee

Va fi coridor de circulatie, o absida sa zicem.  :popa:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 sab

Va fi chiar peron, adica in zona fostelor sine va fi ditamai peronul. Ca la Romana era daca duceau la bun sfarsit ideea tembela din 1998, cand au spart peretele. Atunci s-ar fi folosit linia 4 si aveai un peron de imbarcare/ debarcare fix ca la Romana. Bine ca n-au dus la bun sfarsit aberatia.

Ceva mie imi spune ca se chinuiesc cam degeaba si schimbul major M1-M5 se va face pe la capatul liniei 4, nu prin pasajul lateral.

George, recunosc ca nu ma asteptam la asa ceva de la tine... :)

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 George

@sab: :))))) csf ncsf :)))) macar aici sa nu scormonesc... :lol:

Voiam sa spun 'nava laterala', ma gandeam la altele  :lol:

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 Un cylon

Am trecut ieri seara pe la stația Eroilor și am făcut o poză cu lărgirea bulevardului Eroilor la intersecția cu Splai.
Majoritatea chioșcurilor din dreptul Spitalului Municipal au fost desființate.
Au fost străpunse planșeul de deasupra liniei 4 în zona scărilor și. parțial, planșeul de deasupra peronului central. Mi se pare că vor fi doar scări înguste în zona peronului central (rulante sau nu, rămâne de văzut).
Linia de legătură cu magistrala 5 este încă închisă.
eroilor_splai.JPG (1.06 MB; downloaded 3808 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Sigur vor fi rulante. Si lift. Eroilor este printre putinele statii care nu are asa ceva.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 catalinp

Aia nu se poate numi largire  :lol: Cu acel scuar, care nu stiu ce rol important ar putea sa aiba si nu se putea fara el, dupa ce treci Dambovita din 2 benzi a mai ramas 1 banda si 3 sferturi de banda ,avand in vedere ca langa bordura sunt parcate masini pe lungimea acelei "curbe"!

• sab
  • Posted:
  •  

Abia astept sa vad ce vor face la ultimul rand de scari, cel de la peronul central unde inca nu s-au apucat, capatul dinspre Spital.
Daca inteleg eu bine, Eroilor va fi prima statie cu cate doua lifturi de acces la fiecare peron. cate unul in fiecare capat al statiei, atat la peronul central, cat si la linia 4. Plus lifturi exterioare in fiecare capat ....

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 survola

catalinp wrote:
acel scuar, care nu stiu ce rol important ar putea sa aiba si nu se putea fara el

Probabil pe pod va fi o bandă pentru viraj la stânga.

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 oc7avian

Așa parcă am observat și eu ieri seară. Ieri erau marcajele făcute (mai puțin trecerile de pietoni) și se asfalta trotuarul lângă accesele noi.

Pe pod sunt 2 benzi înainte și o banda pentru stanga, de cand lumea..

• sab
  • Posted:
  •  

misterr wrote:
Pare că și-au strîns jucăriile, au lăsat doar iluminatul arhitectural

Normal, ei si-au terminat treaba, acum trebuie sa vina "faianțarii"...
Intrebarea este cati calatori vor utiliza corespondenta "scurta" prin vestibulul de la spital si cati pe cea "lunga", adica vor folosi lungul culoar de corespondenta paralel cu statia E1. Avand in vedere ca am nimicit un parc intreg sa facem corespondenta "lunga" :twisted: , nu era oare mai bine sa nu se faca aceasta comunicare "scurta" prin vestibulul de la spital ?

Re: Discutii - Lucrarile de adaptare in statia Eroilor 1 misterr

Probabil că cei care vor veni dinspre M5 vor folosi corespondența „scurtă” (pentru că vor avea senzația că e mai... scurtă, cînd vor vedea peronul la doi pași), în schimb cei care vor fi jos pe peron, nu neapărat în capătul dinspre M5, vor încerca să evite aglomerația și o vor lua pe scări în sus din mijlocul peronului.

În principiu, cu cît mai multe variante, cu atît mai bine, tocmai pentru a dispersa aglomerația. Normal că cine e deștept va evita turma, așa se face selecția.

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 60

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2477 forum members have written 438741 posts in 5494 topics and 524 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”