Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Greve la STB

433 posts, 152882 views

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 31

📖 Pagination options
  • TPB
  • Posted:
  •  

Re: Greva la STB TPB

La Arena Nationala...
arena nationala 40.jpg (774.04 KB; downloaded 3216 times)

• TPB
  • Posted:
  •  

Re: Greva la STB TPB

Desi ar fi exagerat sa spun asta, am avut senzatia ca sunt in Botosani si in Piatra Neamt in acelasi timp, de parca se desfiinteaza tramvaiele si troleibuzele. Stiu ca in Bucuresti nu se va intampla asta in vecii vecilor, doamne fereste, dar 2 zile n-a circulat niciun vehicul STB. Mi s-a parut foarte ciudat... imi pare rau pentru soferii si vatmanii chinuiti de jegosii de la sindicat...

Re: Greva la STB Albert

Usor, usor revine si linia 41.

Re: Greva la STB orex

Deci si Alexandria/Bucurestii Noi s-au dezmortit?!

Re: Greva la STB Albert

Bucureștii Noi parc complet la tramvaie. Alexandria încă nu.

LE: Alexandria e mort total.

Re: Greva la STB andreicfr

Cei de la Depoul Bucuresti Noi l-au scos pe 021 in 24 atasez o poza cu el
20220122_200823.jpg (723.58 KB; downloaded 3077 times)

Re: Greva la STB bgd70

De la B.N au iesit si pe liniile de troleibuze.

L.E.: Si depoul Berceni a iesit.

Re: Greva la STB alexxd_31

Deci pana la urma le-a dat ceva!
Nu o sa se spuna sa nu procedeze si altii la fel!

Re: Greva la STB Cristi N

Daca au inceput sa iasa vehicule pe trasee nu inseamna neaparat ca le-a dat ceva, mai repede cred ca respectivii conducatori se simt cat de cat aparati impotriva "bratul armat" al sindicatului.

Tind sa cred ca e asa si din cauza ca soferii de autobuz nu renunta la greva. Deh, motorina aia e buna, mai ales cand e scoasa din rezervorul autobuzului si ajunge in rezervorul personal.

Re: Greva la STB STB Spotting 21

Pe 21 se afla 11 vagoane la aceasta ora, sa fie oare un semnal bun?

Re: Greva la STB andrei11

Mircea G,  curioasă viziune.  Ce-ai spune să-ţi demoleze casa ND, pentru că acolo, fix acolo,  trebuie construită o arteziană << Înfrăţirea între popoare  contra lui Mircea G >>  Eu sunt de acord.  Se  mai << bagă >> cineva ?

Re: Greva la STB subway guru

Șeful STB anunță câte vehicule sunt pe traseu sâmbătă seară. Cele mai multe sunt tramvaie și troleibuze
https://www.stiripesurse.ro/eful-stb-anu ... 230.html
Asta era situatia la ora 20:00.
Deschiderea depourilor e semnalul sfarsitului pentru actiunile ilegale. E de presupus ca maine dimineata tot parcul electric va fi pe traseu. Raman garajele ca acolo e cuibul mafiei…

Re: Greva la STB Cristi N

Nicio problema, pe piata muncii se gasesc soferi care sa ii inlocuiasca pe scandalagii.

Re: Greva la STB TheTigerBeast

Nu stiu daca s-a pus pe topic sau nu, dar cei de la Gandul.Info au scris o stire cu material video in care un sofer de pe 4763 fura motorina. Dupa cum stiti o mica parte a grevei s-a axat pe furturile de motorina, iar multi ziceau ca nu se poate, ca sunt site de metal, etc.
https://www.gandul.ro/actualitate/video-cum-se-fura-motorina-din-autobuzele-stb-furturile-de-combustibil-sunt-la-ordinea-zilei-19740617

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”