Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3234 posts, 935996 views
📖 Pagination options
- F22
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF Inneo (BM3)
F22
Trenurile de metrou 317 Trotus si 1311 Dambovita la manevre.
Trenurile de metrou 317 Trotus si 1311 Dambovita la manevre.
4F0C6AAF-8764-4522-A340-E68395B7F790.jpeg (209.48 KB; downloaded 4232 times)
4DEDA974-D477-444E-9387-EBB344A931EB.jpeg (140.84 KB; downloaded 4232 times)
- thatspongy
-
Posted:
-
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Sursa: sebastianionut3
Sursa: sebastianionut3
db2dd16a0fd750398a6a8638094954d5.mp4 (1.85 MB; downloaded 3683 times)
- thatspongy
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ca idee, igienizarea interiorului a fost una foarte buna, insa din pacate inca mai sunt in salon hartile vechi, stickerele cu scaun PMR smulse din zonele rezervate, plus geamurile de la usi mazgalite cu acid.
Ca idee, igienizarea interiorului a fost una foarte buna, insa din pacate inca mai sunt in salon hartile vechi, stickerele cu scaun PMR smulse din zonele rezervate, plus geamurile de la usi mazgalite cu acid.
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
1307 "Siret" Fara Calatori in statia Dimitrie Leonida. (12 Iulie)
1307 "Siret" Fara Calatori in statia Dimitrie Leonida. (12 Iulie)
1307_FARACALATORI1.jpg (1.64 MB; downloaded 2524 times)
- Luca M.
-
Posted:
-
- Mihaidraghici
-
Posted:
-
Mihaidraghici
in fiecare weekend se realizeaza probe intre Berceni si Brancoveanu pentru fiecare rama care a trecut printr-o revizie periodica.
in fiecare weekend se realizeaza probe intre Berceni si Brancoveanu pentru fiecare rama care a trecut printr-o revizie periodica.
- Luca M.
-
Posted:
-
- TheTigerBeast
-
Posted:
-
TheTigerBeast
Am prins-o si eu pe la 11:50 la Victoriei. A oprit mai devreme decat trebuia, a stat 15 secunde si apoi a continuat astfel incat sa opreasca normal. Dupa ce s-a pus in miscare a mers foarte incet peste macazele de la Victoriei spre Aviatorilor.
Luca M. wrote here:
Nera este in probe pe magistrala 2.
Am prins-o si eu pe la 11:50 la Victoriei. A oprit mai devreme decat trebuia, a stat 15 secunde si apoi a continuat astfel incat sa opreasca normal. Dupa ce s-a pus in miscare a mers foarte incet peste macazele de la Victoriei spre Aviatorilor.
- Mihaidraghici
-
Posted:
-
Mihaidraghici
Probele din weekend (atunci cand ies ramele care trec dupa o revizie periodica) se rezuma strict pana la statia care se situeaza la o distanta potrivita, respectiv Constantin Brancoveanu, si unde manevrele de rebrusare nu ar reprezenta motiv de intarziere pentru celelalte trenuri in circulatie comerciala. De aceea si presupunerea facuta de mine.
Luca M. wrote here:
Trenul a trecut prin Aviatorilor..
Probele din weekend (atunci cand ies ramele care trec dupa o revizie periodica) se rezuma strict pana la statia care se situeaza la o distanta potrivita, respectiv Constantin Brancoveanu, si unde manevrele de rebrusare nu ar reprezenta motiv de intarziere pentru celelalte trenuri in circulatie comerciala. De aceea si presupunerea facuta de mine.
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Este ok, inteleg de ce ai presupus asta! Am vrut doar sa precizez pe unde trecuse.
Este ok, inteleg de ce ai presupus asta! Am vrut doar sa precizez pe unde trecuse.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Oricum e bine ca incep sa revina, e nevoie ca de aer de trenuri pe M2.
Oricum e bine ca incep sa revina, e nevoie ca de aer de trenuri pe M2.
📖 Pagination options