Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1490508 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Puss in Boots
Asta e clar dar le-au incarcat gresit pe cele vechi sau sunt cele "noi" de dupa terminarea lucrarilor de la Sudului si de la M.Bravu? Inclin sa cred spre varianta a 2a altfel n-aveau de ce sa umble la traseul respectiv si n-aveau de ce sa greseasca. Om vedea. Mult nu mai e. Doua saptamani? Trei?
Asta e clar dar le-au incarcat gresit pe cele vechi sau sunt cele "noi" de dupa terminarea lucrarilor de la Sudului si de la M.Bravu? Inclin sa cred spre varianta a 2a altfel n-aveau de ce sa umble la traseul respectiv si n-aveau de ce sa greseasca. Om vedea. Mult nu mai e. Doua saptamani? Trei?
- Victor92
-
Posted:
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
In ziua revenirii lui 1 pe traseul pe care ar fi trebuit infiintat de la inceput il iau pe fi-miu de 1 an si jumatate si ne plimbam cu tramvaiul, asta e clar.
Ii voi spune, cand va intelege, ca a fost martorul unui crampei de istorie RATB
In ziua revenirii lui 1 pe traseul pe care ar fi trebuit infiintat de la inceput il iau pe fi-miu de 1 an si jumatate si ne plimbam cu tramvaiul, asta e clar.
Ii voi spune, cand va intelege, ca a fost martorul unui crampei de istorie RATB
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Lasa mai copilul in pace! Ce ti-a facut ca sa merite o calatorie cap-coada cu 1?!
Lasa mai copilul in pace! Ce ti-a facut ca sa merite o calatorie cap-coada cu 1?!
- IuliaIulia
-
Posted:
-
IuliaIulia
Pai de ce 1 la Sura Mare și nu la Romprim? Și 19 unde va fi dus daca 1 rămâne la Sura Mare? Cred că e o greseala.
Pai de ce 1 la Sura Mare și nu la Romprim? Și 19 unde va fi dus daca 1 rămâne la Sura Mare? Cred că e o greseala.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Cum grafice vechi, când 1 nou nu a circulat niciodată pe la Sudului.
Cum grafice vechi, când 1 nou nu a circulat niciodată pe la Sudului.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Au fost incarcate gresit graficele lui 1 si 11. Le-am atras eu atentia.
In acest moment nu exista inca un plan final al traseelor care vor trece pe la Piata Sudului. Se analizeaza si propunerea noastra.
Au fost incarcate gresit graficele lui 1 si 11. Le-am atras eu atentia.
In acest moment nu exista inca un plan final al traseelor care vor trece pe la Piata Sudului. Se analizeaza si propunerea noastra.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ce este aceasta gluma de prost gust?
Ce este aceasta gluma de prost gust?
613.PNG (113.69 KB; downloaded 3074 times)
- WT_fan06
-
Posted:
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Iti dai seama ca ma opresc in vreun parc, nu-l duc un "cerc" complet. Cred ca pana la Muncii si-l duc in parcul 23 August. Dar ma voi bucura ca un copil cand voi parcurge, dupa atatia ani, portiunea dintre Sudului si Vitan cu tramvaiul
ByOnu wrote:
Iti dai seama ca ma opresc in vreun parc, nu-l duc un "cerc" complet. Cred ca pana la Muncii si-l duc in parcul 23 August. Dar ma voi bucura ca un copil cand voi parcurge, dupa atatia ani, portiunea dintre Sudului si Vitan cu tramvaiul
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Macar e bine ca LF-urile vor avea o cale de rulare mult mai blanda fata de cea de pe Nerva Traian-Sincai-Serban Voda, mai ramane OR-ul de pe Vasile Milea (portiunea de la OMV pana la intersectia cu Bd. Timisoara).
Macar e bine ca LF-urile vor avea o cale de rulare mult mai blanda fata de cea de pe Nerva Traian-Sincai-Serban Voda, mai ramane OR-ul de pe Vasile Milea (portiunea de la OMV pana la intersectia cu Bd. Timisoara).
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Au avut cel putin 2 ani la dispozitie sa lucreze la bucata aceea, timp in care circula 635 cand se lucra la pasajul Basarab. Asta inseamna proasta coordonare.
punmeister wrote:
Au avut cel putin 2 ani la dispozitie sa lucreze la bucata aceea, timp in care circula 635 cand se lucra la pasajul Basarab. Asta inseamna proasta coordonare.
- IuliaIulia
-
Posted:
-
IuliaIulia
Pai daca pe 23 l-au dat la Giurgiu inseamna ca se pregatesc ture pentru 19 de la Dudesti? Deci Dudestiul sa aiba ture pentru 1 si 19...
hADRIAN wrote:
Deci avem Giurgiului inapoi pe 23, azi cu 135, 150,249,236. Spre deosebire de cele de la Dudesti, aceste erau trei unul dupa altul, exceptand 135
Pe de alta parte Mirabela e in 1, poate acum ii da si reclama jos..mi-e frica de ce urme va lasa...
Pai daca pe 23 l-au dat la Giurgiu inseamna ca se pregatesc ture pentru 19 de la Dudesti? Deci Dudestiul sa aiba ture pentru 1 si 19...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination