Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1490508 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 219 220 221 222 223 224 225  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Puss in Boots

Asta e clar dar le-au incarcat gresit pe cele vechi sau sunt cele "noi" de dupa terminarea lucrarilor de la Sudului si de la M.Bravu? Inclin sa cred spre varianta a 2a altfel n-aveau de ce sa umble la traseul respectiv si n-aveau de ce sa greseasca. Om vedea. Mult nu mai e. Doua saptamani? Trei?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

In ziua revenirii lui 1 pe traseul pe care ar fi trebuit infiintat de la inceput il iau pe fi-miu de 1 an si jumatate si ne plimbam cu tramvaiul, asta e clar.

Ii voi spune, cand va intelege, ca a fost martorul unui crampei de istorie RATB  :mrgreen:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ByOnu

Lasa mai copilul in pace! Ce ti-a facut ca sa merite o calatorie cap-coada cu 1?! :lol:

• IuliaIulia
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB IuliaIulia

Pai de ce 1 la Sura Mare și nu la Romprim? Și 19 unde va fi dus daca 1 rămâne la Sura Mare? Cred că e o greseala.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB GPS

Cum grafice vechi, când 1 nou nu a circulat niciodată pe la Sudului.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Au fost incarcate gresit graficele lui 1 si 11. Le-am atras eu atentia.
In acest moment nu exista inca un plan final al traseelor care vor trece pe la Piata Sudului. Se analizeaza si propunerea noastra.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Ce este aceasta gluma de prost gust?

613.PNG (113.69 KB; downloaded 3074 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB WT_fan06

RASPUNS: RATB 2017  :bere:

ByOnu wrote:
Lasa mai copilul in pace! Ce ti-a facut ca sa merite o calatorie cap-coada cu 1?! :lol:

Iti dai seama ca ma opresc in vreun parc, nu-l duc un "cerc" complet. Cred ca pana la Muncii si-l duc in parcul 23 August. Dar ma voi bucura ca un copil cand voi parcurge, dupa atatia ani, portiunea dintre Sudului si Vitan cu tramvaiul  :ugeek:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB punmeister

Macar e bine ca LF-urile vor avea o cale de rulare mult mai blanda fata de cea de pe Nerva Traian-Sincai-Serban Voda, mai ramane OR-ul de pe Vasile Milea (portiunea de la OMV pana la intersectia cu Bd. Timisoara).

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Puss in Boots

Au fost multe gafe azi pe ratb.ro

punmeister wrote:
Macar e bine ca LF-urile vor avea o cale de rulare mult mai blanda fata de cea de pe Nerva Traian-Sincai-Serban Voda, mai ramane OR-ul de pe Vasile Milea (portiunea de la OMV pana la intersectia cu Bd. Timisoara).

Au avut cel putin 2 ani la dispozitie sa lucreze la bucata aceea, timp in care circula 635 cand se lucra la pasajul Basarab. Asta inseamna proasta coordonare.

• IuliaIulia
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB IuliaIulia

hADRIAN wrote:
Deci avem Giurgiului inapoi pe 23, azi cu 135, 150,249,236. Spre deosebire de cele de la Dudesti, aceste erau trei unul dupa altul, exceptand 135
Pe de alta parte Mirabela e in 1, poate acum ii da si reclama jos..mi-e frica de ce urme va lasa...

Pai daca pe 23 l-au dat la Giurgiu inseamna ca se pregatesc ture pentru 19 de la Dudesti? Deci Dudestiul sa aiba ture pentru 1 si 19...

Go to page:  1  ... 219 220 221 222 223 224 225  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433599 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”