Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1884758 views

Go to page:  1  ... 214 215 216 217 218 219 220  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente PTMZ

În plus, multe troleibuze erau puse pe retragere: am văzut pe Bd. Dacia 3 care mergeau la Vatră și 1 de BN.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

STB ptuteau sa dea un Twit. Asa stiam sa ma duc sa iau copilul de la scoala. Mama a intarziat 30 de minute datorita transportului in comun pe care nu poti sa te bazezi niciodata. Nu e prima data cand calatorii stau ca prostii in statii fara sa ii anunte nimeni ca sunt probleme.

Re: Accidente / incidente georgica2704

Accident intre doua mașini pe Pache Protopopescu in dreptul stației Scoala Iancului circulația liniiei 55 este blocată.

Re: Accidente / incidente 19jimmy84

5182 cu ușa ruptă, acum 3 ore lângă Piața Rosetti.
IMG_20190321_161538.jpg (685.44 KB; downloaded 3695 times)
IMG_20190321_161649.jpg (694.98 KB; downloaded 3699 times)
IMG_20190321_161757.jpg (673.39 KB; downloaded 3695 times)

Dimineata a avut loc un accident la intersectia strazilor Polona cu Dacia.
A fost implicat un autovehicul si un troileibuz Ikarus 415T  (79 sau 86).
Nu am vazut numarul de parc. Era tractat catre Piata Romana.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Utilizator anonim

5238.

Oricum masina era facuta praf (partea frontala), nu imi dau seama ce viteza a avut.
Nu am stat sa fac poze ca si asa era aglomeratie mare si lumea nervoasa.

Re: Accidente / incidente Victor92

Accident neplacut la Universitate - Statie troleibuze sens Rosetti.

"Aceste poze mi-au fost trimise în urmă cu numai câteva minute.

O femeie care era în stația de la Universitate s-a împiedicat de așa-numiții ”bolarzi”, un fel de stâlpi ascuțiți, din beton, puși pe trotuare pentru a împiedica mașinile să parcheze.

Femeia a căzut și a fost acroșată de troleibuzul care era încă în mișcare.

Din păcate, s-a lovit destul de rău, spune martorul care mi-a trimis pozele. A fost nevoie de intervenția SMURD-ului. Femeia accidentată a fost urcată în ambulanță și transportată de urgență la spital.

Șoferul troleibuzului spune că nu este prima dată când oamenii se împiedică de acești stâlpi.

Cel care mi-a trimis pozele mă întreabă de ce este nevoie de acești ”bolarzi” în stații?

Nu-mi închipui cum reușesc să urce în transportul în comun persoanele cu handicap?

Voi întreba la STB să văd ce măsuri ar putea lua în astfel de situații. Revin!

Update: Reprezentanții STB susțin că amenajarea este a primăriei Capitalei. Întreb la primărie. Revin!"

Sursa text si imagini: Vitalie Cojocari - https://www.facebook.com/cojocarivitalie

Troleibuzul implicat este 5370.

54424752_10157226768004533_1436908895451742208_n.jpg (107.26 KB; downloaded 3409 times)

2.jpg (96.96 KB; downloaded 3409 times)

3.jpg (107.68 KB; downloaded 3406 times)

4.jpg (101.6 KB; downloaded 3407 times)

5.jpg (91.02 KB; downloaded 3406 times)

6.jpg (94 KB; downloaded 3420 times)

Re: Accidente / incidente misterr

Reacția PMB, după ce o femeie s-a împiedicat de un stâlp și a fost lovită de autobuz

Primăria Capitalei a reacționat, vineri, după ce o femeie de 80 de ani a fost rănită într-o stație de autobuz. Ea s-a împiedica de un stâlp de beton aflat pe un trotuar din zona Universitate și a fost acroșată de un troleibuz.

Conform unui martor, aceasta s-a lovit serios de așa-numiții bolarzi, care împiedică mașinile să parcheze pe trotuar.

Ca urmare a acestui incident, reprezentanții PMB au transmis:

„Vă comunicăm că bolarzii amplasaţi la nivelul bordurii pe bd. Regina Elisabeta s-au montat în baza proiectului de sistematizare rutieră a acestuia, având avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucurresti, Direcţia Transporturi şi cel al Brigăzii Rutiere.

Deoarece unii şoferi nu respecta normele de circulaţie rutieră şi parchează neregulementar blocând accesul mijloacelor de transport în staţiile STB, s-a recurs la montarea acestor elemente de delimitare accces pietonal pentru a evita parcarea neregulamentară a autoturismelor pe trotuar şi în spaţiile STB.Distanţa dintre bolarzi este de 1,20 m respectând normativul NP-051-2012, permiţând astfel urcarea şi coborârea persoanelor cu dizabilităţi în mijloacele de transport.”

Re: Accidente / incidente andrei11

Da tâmpiți sunt, și dacă se nimerește ca  ușa troleului să fie fix în dreptul bolardului ? Așa se numește, bolard ? Sunt puși practic la distanță infimă față de bordură, dacă bolarzul e fix în ușă aleluia. Vorbesc de persoanele cu probleme.

Re: Accidente / incidente ByOnu

Referitor la blocajele de pe str. Episcopiei. Autobuzele intorc deviat in rond la Universitate, de obicei?

Re: Accidente / incidente Victor92

Depinde. Cei din 300 intorc la Universitate, iar autobuzele de pe linia 368 o iau deviat prin Grivitei.
Acolo trebuie pusa politie si amenzi la greu, dar daca vine un bo$$ cu o masina de 100.000€ si vrea sa isi duca iubita/amanta la Chocolat nu poate parca la 500 metri distanta. Trebuie fix in fata locatiei ...

Re: Accidente / incidente ByOnu

Referitor la bolarzii aia. Chiar nu este nevoie de ei in zona copertinelor. In zona statiilor, stalpisorii trebuie retrasi. :evil:

Re: Accidente / incidente Gabi23

Ca să poată parca bizonii sub copertină!  :lol: Corect e să caști ochii pe unde mergi, dar dacă unii sunt cu capul în nori visând la cai verzi pe pereți, normal că îi încurcă  :popa:

Go to page:  1  ... 214 215 216 217 218 219 220  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463992 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”