Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1105269 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
misterr
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=104&t=3712#p223585
Robert24 wrote:Aceeași problemă și aici („Acest videoclip este privat”):
@misterr - trebuie sa fii logat pe facebook ca sa vezi continutul.
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=104&t=3712#p223585
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Indiciile primare spun cum ca ultimele asfaltari de pe jumatatea de coborare a rampei Nitu Vasile s-au facut in bataie de joc. Pe jumatatea de urcare este apa inghetata. Pe jumatatea de coborare asfaltul este perfect uscat, deci a fost incins cand ningea. Bonus, azi betonaride zor PP1 - iesirea la refugiul de tramvai
Poze incoming.
Indiciile primare spun cum ca ultimele asfaltari de pe jumatatea de coborare a rampei Nitu Vasile s-au facut in bataie de joc. Pe jumatatea de urcare este apa inghetata. Pe jumatatea de coborare asfaltul este perfect uscat, deci a fost incins cand ningea. Bonus, azi betonaride zor PP1 - iesirea la refugiul de tramvai
- StefanD_
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Fisurele, fisurici. Pare ca vor trebui sa refaca macar partial stratul de mixtura asfaltica. La primavara.
Fisurele, fisurici. Pare ca vor trebui sa refaca macar partial stratul de mixtura asfaltica. La primavara.
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Me too.
Am zis că aştept să apară AssBook şi voi fi primul acolo.
133 313 wrote:
La fel cum ma descurc si io.We don't need it, it needs us.
Me too.
Am zis că aştept să apară AssBook şi voi fi primul acolo.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Stand la semafor la Viva, am observat cum elefantul plia bratul. Când m-am apropiat, am văzut cum muncitorii acoperiseră cu o prelată accesul pietonal de la statia de tramvai din dreptul Mol, acela care era armat zilele trecute.
Stand la semafor la Viva, am observat cum elefantul plia bratul. Când m-am apropiat, am văzut cum muncitorii acoperiseră cu o prelată accesul pietonal de la statia de tramvai din dreptul Mol, acela care era armat zilele trecute.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Pai era si cazul sa-l betoneze. In alta ordine de idei colegul @Vasile a pus poze propaspete din interior pe PuM. E si un filmulet.
Se vede ca mai sunt cativa mici pereti caseta de betonat.
Pai era si cazul sa-l betoneze. In alta ordine de idei colegul @Vasile a pus poze propaspete din interior pe PuM. E si un filmulet.
Se vede ca mai sunt cativa mici pereti caseta de betonat.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Dar să asfalteze pe gerul asta...nu am pomenit până acum. Inclusiv prin cartiere.
Dar să asfalteze pe gerul asta...nu am pomenit până acum. Inclusiv prin cartiere.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Da, parca a dat strechea in ei.
Se asfalteaza pe centura, la racordul A3 cu Popasului, la M4, la Piata Sudului si cam peste tot in oras. Vedem la anul ce ramane din tot asfaltul asta.
Da, parca a dat strechea in ei.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Urât au betonat pereții la pasajul acesta. La Băneasa e parfum. Eu personal prefer ca o lucrare de acest gen să rămână cu betonul la vedere.
Dar aici probabil că se va acoperi/ placa cu ceva.
Adrian Rosca wrote:
In alta ordine de idei colegul @Vasile a pus poze propaspete din interior pe PuM.
Urât au betonat pereții la pasajul acesta. La Băneasa e parfum. Eu personal prefer ca o lucrare de acest gen să rămână cu betonul la vedere.
Dar aici probabil că se va acoperi/ placa cu ceva.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Ca să aibă ce sa se murdărească, să se desprindă sau să fie lovit de mașini.
Ca să aibă ce sa se murdărească, să se desprindă sau să fie lovit de mașini.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Adrian Rosca wrote:Potopul. Exfoliere de asfalt si multe gropi.
Da, parca a dat strechea in ei.Se asfalteaza pe centura, la racordul A3 cu Popasului, la M4, la Piata Sudului si cam peste tot in oras. Vedem la anul ce ramane din tot asfaltul asta
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poate au uitat "organele de partid si de stat" sa ii anunte ca:
"GATAAA !... Alegerile s-au incheiat! Au castigat "ai nostri" ! Yupeeeee !
NU exista turul 2, de acum va agitati degeaba !
Parcati-va linistiti finisoarele pana la primavara.. Sau pana la toamna... "
Adrian Rosca wrote:
Da, parca a dat strechea in ei.![]()
Poate au uitat "organele de partid si de stat" sa ii anunte ca:
"GATAAA !... Alegerile s-au incheiat! Au castigat "ai nostri" ! Yupeeeee !
NU exista turul 2, de acum va agitati degeaba !
Parcati-va linistiti finisoarele pana la primavara.. Sau pana la toamna... "
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
@ survola
La Baneasa ca si la PPL peretii au fost tencuiti cu un strat de beton autocompactant, pe la Lafarge se cheama Agilia, si s-au folosit si matrite pentru model in relief, mai vizibil la Baneasa. Nu cred ca aici peretii vor ramane in acest stadiu, vor fi si ei prelucrati, poate chiar imbracati cu alucubond ca la Piata Muncii.
Eu nu inteleg de ce s-au grabit cu bordura. Sa nu o strice cand vor lucra la pereti.
@ survola
La Baneasa ca si la PPL peretii au fost tencuiti cu un strat de beton autocompactant, pe la Lafarge se cheama Agilia, si s-au folosit si matrite pentru model in relief, mai vizibil la Baneasa. Nu cred ca aici peretii vor ramane in acest stadiu, vor fi si ei prelucrati, poate chiar imbracati cu alucubond ca la Piata Muncii.
Eu nu inteleg de ce s-au grabit cu bordura. Sa nu o strice cand vor lucra la pereti.
📖 Pagination options