Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3208 posts, 889300 views
📖 Pagination options
- confucius
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
confucius
Au inceput lucrarile de extragere a trenului 1322-2322 , in Dep Berceni.
Au inceput lucrarile de extragere a trenului 1322-2322 , in Dep Berceni.
- Stefan28
-
Posted:
-
- 1689
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
De unde? De la CAF. Pe banii cui? E un proces pe rol pentru asta.
Va rog eu, mai lasati bascalia si mesajele puse 'la numar' - ca nu se uita nimeni la cate mesaje ati scris - asta e mai ales pentru colegul Stefan28.
De unde? De la CAF. Pe banii cui? E un proces pe rol pentru asta.
Va rog eu, mai lasati bascalia si mesajele puse 'la numar' - ca nu se uita nimeni la cate mesaje ati scris - asta e mai ales pentru colegul Stefan28.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Trăiască CAF ! În tunel poți tuși în voie, nu te aude nimeni. Un coleg de forum mi-a spus că atunci când a pășit pentru prima dată într-un CAF a avut senzația că trenulnu are geamuri. Nu că ar fi deschise ( geamurile ), pur și simplu că nu le are. Cred că la nivel de zgomot IVA și CAF-ul sunt pe același palier. E bine să te mai plimbi câteodată prin subteran. Auzi "muzici" nestandard.
Trăiască CAF ! În tunel poți tuși în voie, nu te aude nimeni. Un coleg de forum mi-a spus că atunci când a pășit pentru prima dată într-un CAF a avut senzația că trenulnu are geamuri. Nu că ar fi deschise ( geamurile ), pur și simplu că nu le are. Cred că la nivel de zgomot IVA și CAF-ul sunt pe același palier. E bine să te mai plimbi câteodată prin subteran. Auzi "muzici" nestandard.
- subway guru
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Eu nu le-am mai văzut de vreo 2 saptămâni, posibil să lipească pentru o perioada îndelungată, cum a lipsit 1304-2304 "Olt" anul trecut vreo 6 luni.
Să nu ne mai mirăm de ce sunt 4 Bombardiere pe magistrala 2.
Eu nu le-am mai văzut de vreo 2 saptămâni, posibil să lipească pentru o perioada îndelungată, cum a lipsit 1304-2304 "Olt" anul trecut vreo 6 luni.
Să nu ne mai mirăm de ce sunt 4 Bombardiere pe magistrala 2.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Pe lângă cele două trenuri menționate anterior, nu l-am mai văzut nici pe 1310-2310 Buzău de foarte mult timp.
Pe lângă cele două trenuri menționate anterior, nu l-am mai văzut nici pe 1310-2310 Buzău de foarte mult timp.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Bega facuse ieri probe.
GPS wrote:
Știe cineva dacă circulă trenurile 1306-2306 Someș și 1312-2312 Bega?
Bega facuse ieri probe.
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Păi cum am zis și în secțiunea cu BM, să nu ne mai mirăm de ce vedem 4 BOMBARDIERE pe magistrala 2!
De bune ce sunt CAF-urile...
Pe unde era?
Păi cum am zis și în secțiunea cu BM, să nu ne mai mirăm de ce vedem 4 BOMBARDIERE pe magistrala 2!
De bune ce sunt CAF-urile...
punmeister wrote:GPS wrote:
Știe cineva dacă circulă trenurile 1306-2306 Someș și 1312-2312 Bega?
Bega facuse ieri probe.
Pe unde era?
- GPS
-
Posted:
-
- Stefan28
-
Posted:
-
Stefan28
Într-adevăr, am văzut-o și eu astăzi la Pipera. Presupun că odată ce "repară" din CAF-uri, BM-urile actuale de pe M2 vor începe să migreze înapoi pe M1/M3, mai apoi rămânând cu un număr de 2 BOMBARDIERE, cum era înainte.
Într-adevăr, am văzut-o și eu astăzi la Pipera. Presupun că odată ce "repară" din CAF-uri, BM-urile actuale de pe M2 vor începe să migreze înapoi pe M1/M3, mai apoi rămânând cu un număr de 2 BOMBARDIERE, cum era înainte.
- orex
-
Posted:
-
orex
Sa nu ne-o iei in nume de rau, dar ”e” galagioase, ca, inca, sunt sub 50!
subway guru wrote:
Bancuri proaste...
Sa nu ne-o iei in nume de rau, dar ”e” galagioase, ca, inca, sunt sub 50!
📖 Pagination options