Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1809946 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 208 209 210 211 212 213 214  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB alchimistul

Si eu imi amintesc de 19 pe la Posta Titan prin 2009...sau 2010, cine mai stie ?

15...ce dor imi e de el. Mergeam in 2001 la meditatii de la Piata Rahova pana pe la Fizicienilor - garantat, pe placuta de statie erau doar 15 si 27. Asta chiar putea fi lasat in tandem cu 32, cu o frecventa de 15-20 de minute macar.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB cris_m

Pana in iulie 2011 a circulat 19.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Axel

Propun reamplasarea statiei '' Baicului '' din linia 101 sens Bucur Obor dupa intersectia '' Baicului > Pantelimon '' sa devina comuna cu linia 143 deoarece am vazut ca sunt calatori care vin cu 143 dinspre Doamna Ghica si vor sa coboare in zona respectiva...
Aceasta miscare nu presupune deloc suplimentare de parc pe liniile respective sau modificarea itinerarilor ci pur si simplu putin respect pentru calatorul platitor de abonament....  :roll:
143.jpg (314.92 KB; downloaded 3404 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Cu totii stiti cat de importante sunt si 10 secunde pe care le pierdeti dimineata  in cazul in care nu va urcati in mijlocul de transport din statia voastra si care va duce la metrou. Cei care locuim in cartiere mai nefericite, in care nu beneficiem de transport subteran si suntem fortati de imprejurimi sa ajungem la locul de munca, facultate, etc. cu acesta, ducem lupte grele pana la gura de metrou (in special la ore de varf).
Stau de mai bine de 24 de ani intr-un cartier care nu are metrou. Bine..e in faza de constructie, dar sansele sa i se taie panglica in 2017 sunt minime din punctul meu de vedere. In fiecare dimineata, am ajuns sa ma rog sa prind un autobuz in statia din preajma blocului, desi am, la discretie, 5 linii de autobuz. De aproape 2 ani, de cand s-au taiat din ture, acestea vin jalnic de greu, in special dimineata, la pranz, seara sau in weekend. Practic, mai tot timpul.
Nu o mai lungesc si trec direct la subiect. Azi-dimineata, am alergat dupa 4162 la statia "Bulevard Timisoara" (sens Apaca). Am incercat sa ma urc in autobuz, alaturi de inca un calator, pe la usa a treia. Nicio sansa, asa ca am alergat catre cea de la mijloc. La semafor inca era rosu si 3-4 masini in fata autobuzului. Incerc sa ma urc in autobuz, dar era plin, asa ca imi dau rucsacul jos sa am un loc micut acolo. Pana sa fac aceasta operatiune, soferul din imagine imi inchide usa. Aproape, ca pun o mana pe bara si usa nu s-a inchis. Ma urc, iar dupa calea ferata dintre Afi si Apaca, soferul le permite calatorilor sa coboare pentru a nu mai sta la coada.
M-am abtinut sa nu ma duc la el sa-i spun cateva vorbe, dar calm si politicos, l-am intrebat, de la geam, de ce sa grabeste ca oricum avea rosu la semafor. Incepe sa ma injure ca era prea ocupat de conversatia matinala cu nevasta sau alti colegi de la Ferentari. Scot aparatul, ii fac poza si dupa imi arata semne obsecene si ma invita la el in cabina. Desigur, nu am acceptat invitatia acestuia. Evident, acesta nu va pati ceva dupa ceea ce v-am relatat, dar atrag un semnal de alarma in privinta starilor de nervozitate pe care le intampin inca de dimineata in randul unor soferi si calatori. Poate ar fi cazul uneori sa ne uitam de 2 ori mai bine in oglinda, sa lasam conferintele matinale si sa pedalam atunci cand situatia o cere.
Nu am apucat sa vad ce tur era autobuzul 4162 repartizat marti, 18 Octombrie 2016, la schimbul 1 pe linia 139, dar pot sa va spun ca poza a fost facuta la 7:43, iar in fata lui era 4740.
4162 - 139 - 18.10.2016.JPG (274.32 KB; downloaded 3315 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB barbuandrei

Astazi la ora 13:35 la Apaca ,  cand multe ture sunt retrase , 4347;4470;4523 formau un trenulet in 139 de toata frumusetea . Acest lucru se intampla de multe ori in fiecare zi , iar daca le-ai ratat pe acestea stai 10 minute pentru un 139 si cu toti cred ca stim ce inseamna 10 minute pentru 139 :evil:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Florinds

In orice caz, nu ca 30 minute pentru unul din 168, 268 sau 668. Am inteles ca pe linia 139 au luat bataie soferii, de asta vin asa des.

Continuam aici discutia despre linia 102/202.

Cum au mai spus si ceilalti in topicul de stiri, un 102 normal ar fi de la Cora Pantelimon pana la Gara Progresu. 20 statii de la 202+16 ale 102=36 de statii. Ca fapt divers, 335 are acum 31 de statii (la dus), un traseu cam lung mai ales la ore de varf, dar nu dramatic. Problema pe care o ridic este faptul ca autobuzele vor sta foarte mult in trafic pe Luica, iar pe restul traseului se va astepta foarte mult in statii (vezi 335 unde ajung sa vina seara la Titan 3x335 unul dupa altul...). Intr-un fel, separarea asta in 102+202 avea si ea un scop mai mult sau mai putin bun, pentru ca nu afecta tot traseul in caz de super trafic.

Asteptam marea schimbare, eu personal o sa monitorizez 102-ul in zilele ce urmeaza, sa vedem daca s-a imbunatatit ceva, iar in caz contrar, vom vedea ce e de facut.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Nicu24

Eu unul chiar sunt mulțumit ca linia 102 revine la traseul tradițional pana la gara Progresul, în acest fel se decongestioneaza și capătul de la CET unde de fiecare data când am trecut era puhoi de lume și se îmbrâncea lumea sa urce în autobuz.
Sa vedem de luni cum se comporta în conformitate cu graficul de circulație.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB GPS

Problema nu era chiar separarea, cât terminalul! Poate daca 202 avea încă 2 stații comune cu 102 sau ar fi existat alt terminal pentru îmbarcarea calatorilor atunci aceasta problema ar fi fost mai mică!
P.S.: O sa trăiesc multe amintiri plăcute cu aceasta linie inclusiv trenulețele 3x202 de la debutul acestui traseu, offff ce vremuri...   :cry:  :cry:  :cry:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Andrei98

cris_m wrote:
Continuam aici discutia despre linia 102/202.

Cum au mai spus si ceilalti in topicul de stiri, un 102 normal ar fi de la Cora Pantelimon pana la Gara Progresu. 20 statii de la 202+16 ale 102=36 de statii. Ca fapt divers, 335 are acum 31 de statii (la dus), un traseu cam lung mai ales la ore de varf, dar nu dramatic. Problema pe care o ridic este faptul ca autobuzele vor sta foarte mult in trafic pe Luica, iar pe restul traseului se va astepta foarte mult in statii (vezi 335 unde ajung sa vina seara la Titan 3x335 unul dupa altul...). Intr-un fel, separarea asta in 102+202 avea si ea un scop mai mult sau mai putin bun, pentru ca nu afecta tot traseul in caz de super trafic.

Asteptam marea schimbare, eu personal o sa monitorizez 102-ul in zilele ce urmeaza, sa vedem daca s-a imbunatatit ceva, iar in caz contrar, vom vedea ce e de facut.

Defapt nu pe Luica se sta in blocaje(Nu stiu de unde ai tu informatia asta), ci pe soseaua Vitan Barzesti si la Aparatorii Patriei,

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB SirVlady

Dar 102 unde va întoarce concret? Unde a întors odată la Bulevardul Basarabia?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Tu ai citit comunicatul RATB?  :evil:

Andrei98 wrote:
Defapt nu pe Luica se sta in blocaje(Nu stiu de unde ai tu informatia asta), ci pe soseaua Vitan Barzesti si la Aparatorii Patriei,

Mie asa mi se paruse mai demult pe Maps ca traficul acolo e. Ca nu-i pe Luica, ci pe Vitan-Barzesti, mi-e tot acelasi lucru. Tot se sta, in timp ce calatorii asteapta in statii.

Si cum tot ma plictisesc, am facut o comparatie intre traseul lui 335 si al lui 102, atentie, intre Cora Pantelimon si CFR Progresul. Asa de amorul artei.  :mrgreen:
Ce chestie, traseul prelungit desi ar avea 35 de statii, ar fi cat al lui 335 :!:. Uitandu-ma pe informatiile puse la dispozitie de Andrei Barbu, aici, constat ca turele luate din 202 si puse in 102, ar da cu 2 mai multe decat cele ale lui 335, ceea ce mi se pare decent. (avand in vedere parcul actual disponibil  :popa: )

17.44 km
335 tur.jpg (285.02 KB; downloaded 2904 times)

16.44 km
335 retur.jpg (258.27 KB; downloaded 2905 times)

16.56 km
102 Cora Pantelimon-CFR Progresul tur.jpg (261.67 KB; downloaded 2902 times)

15.58 km
102 CFR Progresul-Cora Pantelimon retur.jpg (276.09 KB; downloaded 2905 times)

Go to page:  1  ... 208 209 210 211 212 213 214  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”