Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Otokar Kent C - 12

1488 posts, 451453 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 107

📖 Pagination options
Re: Otokar Kent C - 12 aztec

O explicatie pt apa aia acolo trebuie sa fie...ca doar nu venea din asfalt  :D

Re: Otokar Kent C - 12 florin

Acum 2 ore s-a mai stricat unul "între Aviatorilor și Arcul de Triumf", e poza pe grupul Info Trafic București si Ilfov. În comentarii se mai vorbește de unul defect aseară pe Maniu la liceul T.V.

Mi se pare mie sau au o problemă cu frigul?

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 anndrei

cris_m wrote:
Incalzirea asta nu se facea cu aeroterme pe baza de rezistente electrice? De unde si pana unde se face incalzirea cu apa?

Niciodata nu a fost cu rezistente electrice la autobuze ci doar la tramvaie si troleibuze!
Da sunt foarte periculoase pt. calatori ii pot rani destul de rau. Ganditi-va ca acel lichid de racire ajunge pana la 85-90 grade celsius...tot un fel de DAC-uri modernizate sunt...Materialele din care sunt facute conductele sunt de slaba calitate, la Citaro totul este din cupru. Adunand toate aceste compromisuri Citaro era mai ieftin.

Re: Otokar Kent C - 12 Andrei98

Nu degeaba se zice ce se zice despre ele, cine le ia apararea probabil are ceva interese ca altfel nu prea are logica. E inadmisibil sa se intample asa ceva la un autobuz NOU! Hai ca aia cu siguranta am inteles-o sau alte mici defecte dar asa ceva...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 Utilizator anonim

Pacat ca nu mai sunt discutiile din 2006 cand au venit Citaro, de plangea lumea dupa DAC si Rocar ca mai erau probleme minore cu alea si sareau toti ca ce proaste sunt :). Si nu, nu apar Otokar, dar probleme de inceput mai sunt...

Re: Otokar Kent C - 12 subway guru

Discutiile alea aveau o baza clara PD/Mercedes versus PSD/Iveco   8-)  8-)  8-)
Iar optiunea era destul de evidenta, la pret egal=>Mercedes, alegerea cea mai buna fara echivoc! :lol:  :lol:  :lol:
Acum...ne uitam cu jind la Cluj...
:bere:

Re: Otokar Kent C - 12 punmeister

Pai da, pentru ca la prima licitatie au depus oferta doar EvoBus si Iveco :lol: :lol: :lol:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 anndrei

Radem, glumim dar este inadmisibil sa se intample asa ceva cu niste autobuze noi noute in 2018... :shock:

Re: Otokar Kent C - 12 aztec

Corect. Astea le avem... Din pacate.
Acum avem de ales...le injuram toata  ziua sau ne folosim de ele. Alta cale nu avem si oricum nu am fost intrebati si nici nu aveam ce face.
Poate fi si un aspect pozitiv...macar cade la inceput ce e de cazut si apoi poate-poate or fi mai bune.
Ca "rechemari in service" se fac la mai toate masinile, mici sau mari.
Si..nu sunt nici nemtesti nicii chinezesti....undeva la mijloc  ...asa, ca umor amar.

Re: Otokar Kent C - 12 subway guru

Ca doar otomanii sunt negustori cinstiti, nu-i asa?...mai ales cand economia turceasca e in buda si un loz romanesc nu le strica deloc Erdoganilor...noi nu extradam, dam azil, deci si ei la randul lor in cazuri <umanitare> pe principii de reciprocitate mutuala!
Pai ce, in Balcani numai raiaua ungureasca are drept de refugiu???
:lol:  :lol:  :lol:
:bere:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Otokar Kent C - 12 Utilizator anonim

Dupa cum anuntasem la începutul saptamanii, de azi a fost completat parcul liniei 336, fiind din masinile „noi” cel putin 6423, 6430, 6443. Pe linia 137 inca nu intra deoarece nu sunt masini suficiente venite.

20181221_184425.JPG (150.25 KB; downloaded 3380 times)

Re: Otokar Kent C - 12 sethsteeman

Stiti cumva cate autobuze de acest fel sunt pe linia 313  :) ?

Re: Otokar Kent C - 12 Serban Robert

Cred ca 1 deocamdata(#6412)

Re: Otokar Kent C - 12 Vatmanul constanțean

Am mers astăzi cu #6437 și #6422 pe 336, și pot spune că sunt chiar reușite, adică nu sunt nici Citaro dar nici cele mai rele autobuze de pe pământ, așa cum am tot auzit in “spațiul public”. Mi se par ceva mai “vioaie” in comparație cu Mercedes-urile, atât prin accelerație și frânare cât și prin luminozitatea firmelor Bustec, ce le confera un aer “proaspăt” fața de cele Hannover. In #6437 se auzea radioul in salon (destul de încet, ce-i drept),totuși in ambele autobuze funcționa/recunoștea cardurile doar primul validator, iar in #6422 se anunța corect următoarea stație, dar monitorul era blocat pe stația Apusului, ora 06:41.

Iată 2 imagini de la Complex Apusului:
42BAF381-26A7-4846-B91F-A187929BB5C2.jpeg (1.8 MB; downloaded 2955 times)
2E6DF874-ED9B-4FC4-9627-29F0EED11158.jpeg (1.38 MB; downloaded 2954 times)

Go to page:  1  ... 18 19 20 21 22 23 24  ... 107

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433178 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”