Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii
1025 posts, 227781 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
In mod sigur vor fi doua statii.
Si ca sa raspund la intrebarea nepusa inca, "de ce?", Pentru ca mai este si linia catre Vacaresti...si trb statie pentru tramvaiul care vine/merge spre Vacaresti, de pe Oltenitei
In mod sigur vor fi doua statii.
Si ca sa raspund la intrebarea nepusa inca, "de ce?", Pentru ca mai este si linia catre Vacaresti...si trb statie pentru tramvaiul care vine/merge spre Vacaresti, de pe Oltenitei
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum la ora 10 00. Oltenitei spre Big. Coada ca pe vremuri. Se întinde pe doua stații până la Sudului. La insula din fata Dristor Kebab ( de la breteaua pe care se face dreapta pe Vacaresti) era un buldoexcavator care săpase o groapa și cred că a rupt cablul de net. Se vedea un cablu făcut franjuri mai spre suprafață gropii. Erau doi oameni ce se uitau in groapa și discutau.
Acum la ora 10 00. Oltenitei spre Big. Coada ca pe vremuri. Se întinde pe doua stații până la Sudului. La insula din fata Dristor Kebab ( de la breteaua pe care se face dreapta pe Vacaresti) era un buldoexcavator care săpase o groapa și cred că a rupt cablul de net. Se vedea un cablu făcut franjuri mai spre suprafață gropii. Erau doi oameni ce se uitau in groapa și discutau.
IMG_20170810_095617.jpg (1019.23 KB; downloaded 3368 times)
IMG_20170810_095831.jpg (1007.3 KB; downloaded 3369 times)
RATB in acțiune pe Olteniței.
IMG_20170810_095309.jpg (848.52 KB; downloaded 3371 times)
IMG_20170810_095307.jpg (766.42 KB; downloaded 3367 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Cam așa arata și Waze, in timp ce stăteam la coadă de la semafor.
Cam așa arata și Waze, in timp ce stăteam la coadă de la semafor.
Screenshot_20170810-095551.png (600.54 KB; downloaded 3365 times)
Screenshot_20170810-095518.png (422.21 KB; downloaded 3365 times)
- neb1
-
Posted:
-
neb1
E neinteresanta coada asta ,unii se dau cu elicopterul ,fraierii stau la coada.
http://www.ziuadevest.ro/de-ce-venit-gabriela-firea-cu-elicopterul-la-lugoj/
E neinteresanta coada asta ,unii se dau cu elicopterul ,fraierii stau la coada.
http://www.ziuadevest.ro/de-ce-venit-gabriela-firea-cu-elicopterul-la-lugoj/
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Apropo de RATB in acțiune, am observat in ultimul timp multe mașini cu platforma care intra prin pasaj spre Vacaresti, a observat cineva vreo "îmbunătățire" a firului de contact al troleibuzelor sau a celui de tramvai. In plus acum câteva zile, o săptămâna am observat la intersecția Calea Vitan - Șoseaua Mihai Bravu o echipă RATB care lucra la macazul pe care intra 54 de pe Calea Vitan pe Mihai Bravu.
Apropo de RATB in acțiune, am observat in ultimul timp multe mașini cu platforma care intra prin pasaj spre Vacaresti, a observat cineva vreo "îmbunătățire" a firului de contact al troleibuzelor sau a celui de tramvai. In plus acum câteva zile, o săptămâna am observat la intersecția Calea Vitan - Șoseaua Mihai Bravu o echipă RATB care lucra la macazul pe care intra 54 de pe Calea Vitan pe Mihai Bravu.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Random parere: iar nu gandim in perspectiva si construim peroane prea scurte.
Random parere: iar nu gandim in perspectiva si construim peroane prea scurte.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se traversează la greu ilegal în zona PP4. Ce o fi greu să intrii in pasaj și să ieși nu știu... Nu mai zic cum se virează peste linia continua in aceasta zona.
Se traversează la greu ilegal în zona PP4. Ce o fi greu să intrii in pasaj și să ieși nu știu... Nu mai zic cum se virează peste linia continua in aceasta zona.
IMG_20170810_180116.jpg (963.08 KB; downloaded 3171 times)
IMG_20170810_180317.jpg (914.04 KB; downloaded 3168 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Concluzia sinceră: nu sa rezolvat mai nimic cu acest pasaj. Multe lucruri făcute fără cap. Gâtuielile alea strica tot. Cei care vin de pe breteaua gatuita de la hala verde sa facă dreapta, au o data pietonii cărora trebuie sa le acorde prioritate, apoi mașinilor care circula. La Dristor kebab la fel spre Vacaresti. Pe Văcărești dacă vrei să faci dreapta pe Mărțișor sau spre Brâncoveanu stai că fraierul aiurea la coadă.
Concluzia sinceră: nu sa rezolvat mai nimic cu acest pasaj. Multe lucruri făcute fără cap. Gâtuielile alea strica tot. Cei care vin de pe breteaua gatuita de la hala verde sa facă dreapta, au o data pietonii cărora trebuie sa le acorde prioritate, apoi mașinilor care circula. La Dristor kebab la fel spre Vacaresti. Pe Văcărești dacă vrei să faci dreapta pe Mărțișor sau spre Brâncoveanu stai că fraierul aiurea la coadă.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Acum pe Olteniței spre Big.Nici o îmbunătățire. Dimpotrivă...
Acum pe Olteniței spre Big.Nici o îmbunătățire. Dimpotrivă...
De la Viva Sport Sore IRA.
1502379736691-2117337768.jpg (1.08 MB; downloaded 3150 times)
De la Viva Sport Sore big în completare.
1502379781484-1703383279.jpg (1.03 MB; downloaded 3151 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
- neb1
-
Posted:
-
neb1
Cine e dobitocul care a ordonat gatuirile alea.... astia nu au ce face ,nu sunt sanatosi la cap. Cum mama dracului sa faci dinspre Nitu Vasile spre Oltenitei O BANDA ??? Vacaresti spre Oltenitei DEZASTRU , Oltenitei spre Vacaresti HAOS.AMR 25 zile ,15 septembrie..
Cine e dobitocul care a ordonat gatuirile alea.... astia nu au ce face ,nu sunt sanatosi la cap. Cum mama dracului sa faci dinspre Nitu Vasile spre Oltenitei O BANDA ??? Vacaresti spre Oltenitei DEZASTRU , Oltenitei spre Vacaresti HAOS.AMR 25 zile ,15 septembrie..
- TibiV
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Corect, ca nu toti se intorc din vacanta in prima saptamana de scoala.
Corect, ca nu toti se intorc din vacanta in prima saptamana de scoala.
📖 Pagination options