Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4065 posts, 999225 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 203 204 205 206 207 208 209  ... 291

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse V2A

4100 circulă, dar AC-ul e de decor, de fiecare dată l-am văzut cu geamurile deschise. Pe 4381 nu l-am mai văzut.

Re: Discuții diverse Albert

Pai tot ce ai enumerat tu mai sus, au AC-uri Konvekta, identice cu ce montează MB in fabrica. Era ideal dacă puneau asemenea echipamente pe tot parcul, dar nu acum, ci prin 2007-2008, chiar pana la 2010-2011. Și in ziua de astăzi am fi avut aer condiționat corespunzător pe tot parcul de autobuze, nu porcăriile de Korunclima făcute din table obosite care zdrăngăne la fiecare denivelare.
Din ce stiu eu, 4100 circula. L-am vazut săptămâna trecuta in 313.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse Utilizator anonim

Daca nu ma insel alea chiar la EvoBus le-au montat.

Re: Discuții diverse cris_m

Si acum e la "munca" :)

4100.png (1.54 MB; downloaded 2127 times)

Re: Discuții diverse shoppy

Kent 6337 oprit pe Grivita visavis de accidente dar nu am vazut sa fie busit pe undeva...

Re: Discuții diverse SirVlady

Ca tot venea vorba de Kent-uri busite, este unul in autobaza Pipera tamponat, nu i-am vazut numarul de parc.

Re: Discuții diverse Dragos31

shoppy wrote:
Kent 6337 oprit pe Grivita visavis de accidente dar nu am vazut sa fie busit pe undeva...

Pe la 20:15 se intorcea pe Iuliu Maniu catre Autobaza Militari. Probabil vreun incident minor prin trafic...

• V2A
  • Posted:
  •  

În autobaza Obregia (secția Metalurgiei) este un Otokar căruia îi lipseşte (cel puțin) plăcuța din față cu nr. de înmatriculare. Ce problemă are?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Probabil a fost implicat in vreun accident.

Re: Discuții diverse Gabi23

Oricum asta nu scuză bataia de joc de la Obregia, care trimite cuptoare imbibate cu miros de motorină pe linia 381. La ora asta e saună in #4219 și #4269!  :headbash:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Obregia a decazut rau de tot in ultima vreme.  :bleah:

• V2A
  • Posted:
  •  

+ #4100 (cu AC de decor), #4203, #4237, #4238 în 313...

Re: Discuții diverse Victor92

Eu nu inteleg de ce atatea discutii care, ce, cum autobuz circula.

Foarte bine. Roata se misca. Autobuzul vine in statie ... asta inseamna ca produce bani. Faptul ca nu aduce atunci e o problema ...

Re: Discuții diverse Gabi23

Nu, Victor, nu înțelegi din păcate nimic sau te faci că nu înțelegi că în garaje stau preferențial autobuze care pot oferi un plus de confort călătorilor. Pentru oamenii normali nu contează o siglă și ca roata se învârte după interesul cuiva. Euro 3 in acest moment produc un mare disconfort calatorilor normali, implicit orașului din multe motive. Mai ales într-o zi cu parc redus  ;)

Go to page:  1  ... 203 204 205 206 207 208 209  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432394 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”