Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097355 views

Go to page:  1  ... 199 200 201 202 203 204 205  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

De asta am și pus poza asta. Dar probabil e chiar stîlp RATB (pentru rețeaua de troleibuz). Dacă era doar pentru iluminat, se puteau pune două felinare elegante încastrate în parapetul pasajului pietonal (în capul scării).

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Mai mult ca sigur e stâlp RATB, dar totuși se putea face un artificiu, astfel încât acel stâlp sa nu fie necesar, sincer ii văd rolul, doar daca se afla in dreptul macazului!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Daca ii duce/ducea capul (nu sunt sigur ce timp sa folosesc) ar fi pus stalpul in linie cu peretele pasajului, astfel incat sa nu incurce traficul pietonal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Da, o sa mi se spuna ca pasajul apartine de PMB dar stâlpul nu, stâlpul e proprietatea venusienilor ( locuitorii planetei Venus ). Daca in loc de locul ales ( 1 ) se monteaza in locul propus de mine ? ( 2 ). Ce se intâmpla ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Trebuia sa faci flip pe verticala, nu orizontala. Sa vezi atunci distractie! Astept sa ma dumiresc in persoana ce e cu stalpul ala si daca au de gand sa il puna in drum sau nu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Poate este o eroare de paralaxa din caza unghiului din care e facuta poza si stalpul este de fapt in linie cu parapetul pasajului.
:D
Oare?
Cred ca acolo bordura va fi lipita de parapetul pasajului, sau la distantafoarte mica. Stim ca stalpii nu se pot punepe bordura, sau chiar langa bordura. Deci, de nevoie, va fi un pic in dreptul scarilor pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

În perioada următoare nu mai plouă... Măcar să mai prindă niște zile bune să termine de turnat la PP1, plus pereții la pasajul rutier, iar apoi să facă hidroizolația pe toată zona centrală. După aceea se poate lucra toată iarna în interior.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Miercuri cica ploua zdravan...soare abia spre sambata duminica

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Până una alta se încarcă astăzi la prânz în basculante pământul scos din pasaj si depozitat pe Văcărești, iar la breteaua de vis a vis de piață, acolo unde au rămas niste șanțuri si sau montat consolele pentru stâlpii de iluminat se încarca de asemeni pământ.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Shogom

Lxlxh=75x8x4?
Astea sunt dimensiunile unei bretele ?
Asta inseamna 2400 mc. O basculanta are 10-13-16-18 mc, sa luam 13 mc.La 30 de zile sunt aprox 6 basculante/zi.
Habar nu am daca e posibil tehnic, dar ma asteptam la un furnicar de basculante, nu 6/zi.
Nu stiu exact cand au inceput sapaturile, am aproximat 30 zile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Nu am observat sa se posteze informatia dar si Luminita 2 se vedea azi dimineata destul de bine (vreo 30-40%), daca se mobilizeaza ,azi sau maine termina cu pamantul si la rampa Vacaresti->Nitu Vasile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

In jurul orei 15 in interiorul pasajul auto era ceva activitate la lumina becurilor. Pe 25 August spuneam ca mai au de lucru 6-8 luni ca popa si am fost considerat pesimist. Acum constat ca de fapt am fost otimist. Sa vedem cat va dura sa finalizaze pasajul la interior acum ca au reusit marea performanta sa sape si ultimii 10m de pamant. Ca un optimist convins care sunt as spune februarie.

Asta numesc ei alveola de BUS?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Se pregătesc de asfalt si deviere?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Chiar daca vom avea breteaua asfaltata, nu vad nici un sens sa o deschida circulatiei. Ar fi necesara si desfiintarea organizarii de santier din zona centrala pentru a putea avea sens deschiderea acestei bretele, iar asta nu vad sa se intample inainte de ianuarie, zic eu. In plus avem si o trecere de pietoni pe directia Oltenitei care nu vad cum ar putea fi reorganizata. Eu cred ca o asfalteaza si gata.

Go to page:  1  ... 199 200 201 202 203 204 205  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”