Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1882666 views

Go to page:  1  ... 198 199 200 201 202 203 204  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente ByOnu

Da, pai doar avem matritele deja. Oricum cred ca vom avea ceteva luni de asteptat ca aceste doua tramvaie sa revina, in special cel lovit frontal.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Utilizator anonim

Va fi de lucru la ele, probabil ca la 4023 ca tot stau vor trimite si boghiurile la rebandajat, ambele fiind pe limita, daca cel din fata este 4045, nu sunt sigur. Imi pare rau de 136 pentru ca era un vagon foarte bun, mai ales doamna venita de ceva timp la sch2 tinea mult la el.

Re: Accidente / incidente alchimistul

Pare-se ca iar s-a petrecut un incident din cauza "pamantului cu iarba" de pe liniile din Rahova - cel putin asa pare, la prima strigare.

La 8:45, la intersectia de la Trafic Greu erau stationate 2 masini de interventii; tramvaiele de pe 32 (3 vagoane unul dupa altul) mergeau foarte incet catre Unirii, iar cativa muncitori strangeau pamantul (cu matura si farasul) din zona macazului catre 13 Septembrie. Refugiul de pe sensul catre Alexandriei era plin pana la refuz, iar pe la Chirigiu a aparut vagonul 205 dinspre Unirii, urmat de 2 autobuze-navete 632. Poate are cineva mai multe detalii...

Edit : Pe Twitter spune ca motivul blocarii (care a durat de la 7:55 la 8:30) a fost un tramvai defect. Si de-ar fi fost din cauza pamantului cu iarba, tot nu cred ca ar recunoaste asta...

Re: Accidente / incidente Puss in Boots

O sa vedem niste masuri luate atunci cand incidentele legate de iarba (nefumata) se vor inmulti. Nu vor recunoaste probabil pe fata, dar ne vom da seama cand si daca se vor lua. Vor zice ca e imbunatatire sau cine stie ce rahat dar noi vom citi printre randuri.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Aici spun ca din cauza la iarba.
http://www.b365.ro/circulatia-tramvaiel ... 648.html#n
Mare dreptate ati avut cand ati zis ca este o prostie!

Re: Accidente / incidente 3mil

La această oră linia 24 de tramvai întoarce la Gara Basarab, probabil din cauza vreunei mașini parcate pe linie în zona străzii Sf. Constantin.
rsz_1123.jpg (1.94 MB; downloaded 2796 times)
IMG_1662.JPG (1.75 MB; downloaded 2817 times)
IMG_1663.JPG (1.29 MB; downloaded 2818 times)
IMG_1664.JPG (1.48 MB; downloaded 2817 times)

Re: Accidente / incidente aztec

La Lujerului nu functioneaza semafoarele de ieri..
Ce brambureala de tramvaie era la ora pranzului si spre seara.. azi  nu functionau dar se ivisera din asfalt cativa de la locala ce tineau loc de semafor.

Re: Accidente / incidente 19jimmy84

Ce tare e prima poză! :lol:

Re: Accidente / incidente Victor92

Conform Twitter STB Clienti, blocarea la Cismigiu a durat 57 de minute (14:20-15:17).

Re: Accidente / incidente 19jimmy84

Troleibuzul 90 a rupt firul 2 spre Rosetti. A intrat cu viteza si cred ca a greșit macazul.
IMG_20181009_161822.jpg (967.65 KB; downloaded 3458 times)

19jimmy84 wrote:
Ce tare e prima poză! :lol:

Am editat mesajul. Nu stiu care este fenomenul, ca de pe telefon totul parea in regula.  :?

Re: Accidente / incidente alchimistul

alexxd_31 wrote:
Aici spun ca din cauza la iarba.
http://www.b365.ro/circulatia-tramvaiel ... 648.html#n
Mare dreptate ati avut cand ati zis ca este o prostie!

E clar ca iarba a fost pusa cu complicitatea STB, nu a facut PS5 ceva de capul ei. Altfel, in mod normal, s-ar fi luat pozitie impotriva "ierbii" si s-ar fi spus adevarul, nu ca s-a defectat un tramvai. Dar sa vedem raspunsul la memorandumul trimis de catre Asociatie

Circulația tramvaielor 1, 10, 46 blocată în acest moment din cauza unui accident pe linia de tramvai intre Ferdinand și Iancului. Se pare ca este implicat și un autobuz STB. Nu cunosc mai multe detalii, mi-a parvenit și mie poza.
8f9bfde4-a937-4e3d-8b6c-9ece75e3f9ec.jpg (257.65 KB; downloaded 3269 times)

Go to page:  1  ... 198 199 200 201 202 203 204  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”