Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695632 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Dar vad ca exproprierile (supralargirea) sunt pe partea cu casele, nicidecum pe partea cu blocurile. Sry, eu ii zic doar sifonare de bani ptr biroul de arhitectura respectiv. Deja au trecut 6 ani, nu s-a intamplat nimic si probabil in curand nu o sa mai fie valabil. End off topic

Eu tot nu inteleg cum o sa se impace rampa de acces la podul de peste Dambovita si cu liniile inalta tensiune.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Muta CET-ul mai spre centura ca... cam polueaza.  :twisted:
Io tot n-am priceput de ce trebuie acum pasaj denivelat acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Pentru ca omu gospodar isi face iarna car si vara sanie, pentru ca peste x ani o sa fie construite si alte chestii pe acolo, si o sa trebuiasca demolate, deci exproprieri mai scumpe si sanse sporite de smecherii cu banul public + incompetenta de rigoare care probabil o sa permita vreunuia sa blocheze proiectul la tribunal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului stevethegreat

133 313 wrote:
Muta CET-ul mai spre centura ca... cam polueaza.  :twisted:
Io tot n-am priceput de ce trebuie acum pasaj denivelat acolo.

eu tot nu pricep de ce se construiesc pasaje pe niste ulite care nu au canalizare  :idea:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ca se se ocoleasca mizeria aia cu pretentii de targ auto care lasa libera o singura banda (sau chiar mai putin) pe chei spre centura. Autoritatile nu binevoiesc sa ia o attitudine ferma si sa ridice toate rablele masluite care nu se apropie de poarta rar-ului la mai putin de 1 kilometru.

@133 313
La ritmul in care se lucreaza acest "acum" devine mai tarziu. Si chiar va sfi utila dracovenia asta de strapungere pana in Oltenitei.
Chiar credeti ca se va lucra pana la sfarsitula anului? Ia sa vedeti ce repede se vor termina banii alocati pe anul asta.
Ulitele din zona au canalizare. Ar fi fost si culme ca la cateva sute de metri de marele colector de sub albia Dambovitei sa nu existe canalizare.

Asa se face infrastructura, te duci intr-o zona in care lipseste si o vitalizezi prin infrastructura facuta cu cap pentru viitor, din seria e mai usor sa previ decat sa tratezi, nu stiu cum sa mai explic.
Vad ca pe linia cf este instalat un pod provizoriu iar zona inca nu a fost atacata, interesant ce o sa iasa acolo.
Super reportajele foto.

Pe linia CF nu este instalat niciun pod provizoriu. Ce se vede in poza este inca in curtea CET-ului si e acolo de multa vreme.
Si peste CF trebuia sa fie un pasaj dar am inteles ca nu se mai face. O mare prostie.

Structura aia de fier peste care trece sina in curtea CET este un pod provizoriu, si tocmai pe acolo trebuie sa se supralargeasca.

Asa cum am mai spus, acea structura nu este un pod, nici macar ceva provizoriu. Exista acolo din 2011, cf imagini goagle http://goo.gl/maps/rGKCw
si chiar de mai inainte.
Azi pe la ora 17, se lucra in zona CF, in sensul ca toate gardurile au disparut. a disparut si acel "pod" faimos pe care ne certam, si se lucreaza la fundatie pana in cf, pe jumatatea in constructie.
Se lucra si la partea de pod.

Bine, bine, nu ne certam, nu e un pod. E bine ca l-au demontat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului fbsoft

danutzu_2910 wrote:
Si peste CF trebuia sa fie un pasaj dar am inteles ca nu se mai face. O mare prostie.

De ce mare prostie ca nu se mai face ?
Am intalnit in Romania, adica la noi, si treceri peste calea ferata facute cu cap peste care poti trece si la 70km/h fara sa iti rupi masina in 2, cat de trenuri pe la cful acela, nu ajung chiar asa de des pe straduta aia ( Nicolae Grigorescu), dar, nu am prins vreodata un tren pe acolo, nici nu stiam ca mai functioneaza CFul acela sincer sa fiu. Singurul tren care l' am prins si am ramas socat ca mai merge, a fost peste poduletu de dinainte centurii pe splaiul unirii, si sincer imi era ca pica'n Dambovita, sau ii moare motoru' p'acolo :)) pe jos daca mergeam pe langa locomotiva... O depaseam...
Pe scurt, de ce sa faci un pod peste o sina cand poti sa o faci sa fie traversata normal, fara hei'rup'uri, si fara sa cheltui atatia bani acolo cand trece un tren probabil de 5 ori pe an, cand poti cheltuii bani aia la alte proiecte de infrastructura din Bucuresti, cu ar fi Piata Sudului, strapungerea catre centura de la Semanatoarea si alte proiecte care stau in sertar de luni si chiar ani de zile.

@fbsoft
Chiar ma gandeam sa sterg ce am scris apropo de podul peste trecerea cf.
Asta pentru ca m-am gandit mai bine apropo de trenurile care circula pe acolo.
Da, linia este functionala, trenuri trec doar toamna iarna, cand aduc vagoane cisterna cu carburant pentru CET. (cred ca pacura)
Cat priveste trecere calitatea treceri peste cf, eu ma gandesc la cf care se intersecteaza cu DN1 dupa Ploiesti, care teoretic treci cu 70km/h, dar cel mai bine e sa treci cu o viteza mai mica. S-a deteriorat din lipsa de intretinere.

CF-ul din apropierea centurii, ala la care faci referire, face parte din linia CF de centura, si teoretic e functionala.

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”