De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Să mai şi râdem...

1629 posts, 415771 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 117

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... Utilizator anonim

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

306232_340965085950920_186248781422552_961822_631516721_n.jpg (73.41 KB; downloaded 2206 times)

Re: Sa mai si radem... autob368

:lol:  :lol:  :lol:  Super tare !!! Asta ai luat-o astazi de pe facebook, a fost postata dimineata de cineva..  ;)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... Dr2005

Topicul e cât se poate de real...
http://forum.softpedia.com/index.php?sh ... 46761&st=0

A se remarca şi reacţia ,,deşteptului" (care nici nu ştie să scrie, probabil nu ştie nici să citească, aşa că nu a putut citi prospectul anticoncepţionalelor), ca să nu zic ,,dobitocului" (că altfel aş jigni regnul animal), din pagina a doua a topicului cu pricina.

Re: Sa mai si radem... andrei11

Vezi ca cel putin mie imi da eroare. Daca ma obliga sa ma inregistrez o las balta, nu am timp sa-mi creez o parola care s-o  folosesc odata in viata.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... Dr2005

Da, cred că cere înregistrare. Oricum, e de râs rău de tot.

Desigur, am mers pe principiul care spune că aşa cum oricine are acum cont de feisbuc, iar acum 6 - 7 ani toată lumea avea cont pe Softpedia. Cel puţin eu, cu excepţia postării unui mesaj despre petiţia de anul trecut, nu mai intrasem pe Softpedia din 2006, dar Firefoxul încă îmi ştia parola :))

Re: Sa mai si radem... Adrian.B

Cum face baie Femeia:- Scoate hainele si le pune in cosul de haine-desparte hainele albe de colorate.
- Pune halatul si se duce la baie.
- Se uita in oglinda sa vada daca s-a-ngrasat.
- Intra in cada.
- Cauta buretele,se freaca cu el pe fata,pe spate si pe maini.
- Se clabuceste pe cap cu un sampon de mere cu miere,83 de vitamine,si se clateste bine.
- Tipa ca o lupoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie.
- Mai clabuceste odata parul cu un sampon de piersici cu morcovi,56 de vitamine si se clateste bine.
- Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
- Spala fata cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti,timp de 10 minute.
- Isi face masaj cu sapun de nuci cu capsuni.
- Se rade la subrat,pe picioare,mustata si sprancenele.
- Iese din baie,se sterge bine bine,si se acopera cu un prosop urias.
- Curata parul cazut cu hartie higienica.
- Se uita in oglinda sa vada daca are cosuri si le inlatura cu grija.
- Se intoarce in dormitor intr-un halat de baie lung si se imbraca timp de trei ore.

Cum face baie Barbatul:
- Scoate toate hainele de pe el si le lasa pe jos in dormitor.
- Merge in pielea goala pana la baie.
- Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum,ii arata sula ca si cand e un mare premiu facand ca un elefant.
- Se uita in oglinda la pectorali si la cat de mare e penisul lui.Se scarpina la oua si-si miroase degetele dupa aia.
- Intra in cada,si din toti buretii nu alege nici unul.
- Clabuceste la locurile intime si in jur.
- Lasa par pe sapun.
- Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
- Face clabuc in cap cu primul sampon pe care-l gaseste.
- Face pipi in cada.
- Iese din cada si se sterge doar partial.
- Se acopera la brau cu un prosop mic.
- O ia inspre dormitor si in drum lasa:presul din baie ud,podeaua uda,cada plina de par si jeg,lumina aprinsa in baie.
- In drum spre dormitor,daca o vede pe nevasta-sa,ii arata din nou sula lui,si intra in camera.
- Arunca prosopul ud pe pat,acolo ramane ud toata ziua,si se-mbraca cu primele haine pe care le gaseste.

:lol:  :lol:  :D

• CitaroAdrian
  • Posted:
  •  

Re: Sa mai si radem... CitaroAdrian

Nu-mi aduc prea bine aminte bancul, dar sa vi-l spun:
Vine baiatul lui teteio (tataie) acasa fericit, teteio il intreaba de ce el e asa de fericit:
-Da'ce esti asa de fericit mo'?
-Da'poi teteio invatatoarea ne'o pus o intrebare si numai eu am stiut sa raspund :)
-Du-te ma de aici, tu sa stii sa raspunzi la scoala? e? ce o intrebat invataroarea?
-Care s'o besit.
Sursa: Rathgeber (Tudor).

Re: Sa mai si radem... nokia2110

Off-topic: pe softpedia "Sexy Lounge" şi "Religie" sunt cele mai cretine subarii. Mai rele decât "Poiana lui Iocan". Şi mai e topicul cu "Comentarii la haide să vedem cum arătăm".

Re: Sa mai si radem... Axel

Draga pentru ca am prins semaforul pe rosu, da-mi si niste biscuiti. :lol:
CAINE LA VOLAN,05.04.2012..JPG (59.22 KB; downloaded 2328 times)

Re: Sa mai si radem... DanCld

In autobuz:

-Doamna, doriti sa va asezati?

-O, multumesc fiule, ma dor picioarele groaznic.

-Atunci stati pe aproape, la a 3-a statie cobor !

:roll:

Re: Sa mai si radem... Gabi23

Daca nu ar fi ajuns timpuriu la stele, pe 7 aprilie Nea Marin (Amza Pellea) ar fi implinit 81 de ani. Sa ne amintim cateva din momentele memorabile "mortale" dupa atatia zeci de ani... Unul din cei mai fenomenali actori romani!  
:lol:  :lol:  :lol:

Puiu Calinescu - In gara (unul din cele mai bune momente umoristice ale marelui actor)

www.youtube.com/watch?v=rATlVyDM3fI

Cum reusesti sa faci o vanzare D2D (door to door)  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=P5yDPmXa2C4

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 117

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2403 forum members have written 431932 posts in 5377 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”