Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 230720 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Absolut corect.
Ca sa nu mai vorbim de situatia in care opreste vreo rabla la trecerea de pietoni si i se opreste motorul. Sa vezi veselie... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Pare ca in urma lucrarii s-au trezit cu bucati de teren pe care nu stiu cu ce sa le umple :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Orice spatiu in Bucuresti se umple mai devreme sau mai tarziu cu beton.
Sunt destepti, scot troleul sa puna taxiuri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

In dupaamiaza asta, inca o trecere prin pasaj in loc de a sta la o coada pe doua randuri ca sa intru pe bretea..
Stiti care...
si cred ca e mai bine, in loc sa stau la 2 - 3 semafoare pe bretea... ;)

Hai, cand mai faceti un pasaj pe directia corecta?  :lol:  :lol:  :lol:
A doua oara este cu noroc!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Dacă te uiți pe ,,linie" de la viitorul KFC pe bordura așa zisei jardiniere de la statia de taxi vei vedea că e un pis de bou menit sa gâtuie traficul. Dacă o desființau sau o faceau mai restrânsă ( desi are rolul de cos de gunoi)  și mai tăiau un pic din insula de la Castani, din trotuar ieșeau două benzi de viraj la  dreapta spre Vacaresti.

Aceasta bretea era absolut necesara, dar au preferat sa faca cos de gunoi pentru taximetristi si sa nu deranjeze dughenele de la castani.

În plus au mai făcut una mai mare. Cu Shaorma.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu stiu de ce am impresia ca anul viitor va fi iarasi santier, pentru remedierea deficientelor constate....
Gen o singura banda pentru facut dreapta Nitu Vasile->Berceni/Oltenitei dar si Oltenitei->Vacaresti.
Si poate le da mintea a' de pe urma sa "taie" taluzul intre parcarea de la Arhive si Martisor si sa faca naibii doua benzi intregi pentru intrarea pe bretelele de stanga Vacaresti->Berceni/Oltenitei...  :x

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Nu ai să vezi.
O să se învețe lumea cu configurația și o să mergem mai departe.

Lasa ca creste acciza la carburanti si lasam masinile acasa, si noi si aia de transporta marfa, si sa vezi ce loc o sa fie la Piata Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Marti seara, ora 23:30, benzile 2 din pasaj sunt inchise. Clasic deja.

La PP3 de manipulează barăcile și se montează bordurile refugiilor. La fosta bretea a troleelor nu-mi vine a crede ochilor. A rămas doar o banda de pe care vii de la hala verde sa faci dreapta pe Oltenitei. Azi au pus și acolo bordura întreaga. Totul este o gatuiala la suprafață.
IMG_20170809_160143.jpg (564.52 KB; downloaded 2466 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Puss in Boots

Putin off-topic, in Bucuresti se va circula bine doar in 2 ipoteze: 1. creste astronomic pretul benzinei (desi si atunci cred ca unii vand de prin casa doar sa ia de-un litru) sau 2. se baga iar o chestie de genul sot/fara sot. Utopica mai ales a 2a varianta. Ah! sau varianta 3. or sa fie 7 duminici intr-o saptamana  :lol: In rest, e fara scapare situatia. Mutam rhtul de ici colo, aglomeratia de ici colo si nu se face absolut nimic in completare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

O sa fieo  statie de tramvai pana in intersectie si alta dupa?

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464640 posts in 5799 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”