Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 922951 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 231

📖 Pagination options
  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 4 V2A

Chiar acum se spală trotuarele şi pe str. Cuza Vodă.
20170309_092246.jpg (467.81 KB; downloaded 3283 times)

Re: Sectorul 4 Cristi N

De aseara(miercuri) a aparut acelasi tip de instiintari pe masinile de pe sos. Berceni pentru  Sambata.
Tura asta intervalul de timp intre instiintare si spalatul propriu-zis mi se pare rezonabil ~ 3zile

Re: Sectorul 4 TibiV

Ca sa ne creada si cei din afara S4... ;)
20170309_220212_small.jpg (173.5 KB; downloaded 3747 times)

Re: Sectorul 4 neb1

Au inceput abuzurile de ieri .Nu inteleg ,daca un trotuar are 7 metrii metri latime de ce nu lasi oamenii sa se parcheze ,ramanand astfel 5 m pentru pietoni.Ideea ca de ieri politia locala se plimba cu o tanti de la primarie cu un aparat foto si pozeaza toate masinile parcate pe trotuar. Imaginile sunt de pe Oltenitei Piata Sudului imediat dupa ce nea mischie de la locala a pus hartia in parbrizul unui vecin. Nu ma afecteaza ca am loc de parcare platit ,dar mi se pare un abuz monstruos pentru restul,in loc sa oferi solutii ,oferi somatii si amenzi.L-am abordat pe asta de la locala si mi-a zis ca mamele cu carucioare cu copii nu au pe unde sa se plimbe ,dar in nici un caz nu cred ca se plimba pe langa stalpii si pomii aia unde sunt masini ,de fapt ,unde au fost ,ca acum o ora era gol trotuarul ,au disparut 30 de masini.
https://www.facebook.com/daniel.baluta....61/?type=3 Ce posteaza si pozeaza Baluta nu are legatura cu ce e in teren.Inteleg paia sa ii ridice sa ii amendeze cand ocupa tot trotuarul dar astialalti nu incurca absolut pe nimeni.Am intrebat un nene de la ADP si a zis ca saptamana viitoare pun si stalpisori.
IMAG1024.jpg (215.83 KB; downloaded 3473 times)
IMAG1025.jpg (284.96 KB; downloaded 3476 times)

Re: Sectorul 4 ByOnu

In situatia descrisa de tine, problema este capentru a ajunge in locul respectiv (vorbesc despre masinile parcate intre pomi si stalpi), masinile trebuiesa circule pe trotuar, ceea ce, din fericire, este interzis conform noii legi. Hai sa ne gandim altfel, iti dau dreptate, cei din fotografie au parcat frumos chiar, dar ce garantie poti sa imi dai ca nu vor veni altii sa parcheze pe unde vor pe acel trotuar? Este clar ca in situatia din fotografie nu se poate sa ajungi acolo direct din carosabil, unde ai parcate alte masini, deci singura solutie ar fi sa lasi in continuare trotuarul fara stalpisori, sperand ca soferii vor parca civilizat doar in acele locuri si ca daca nu vor gasi loc liber se vor da jos de pe trotuar si vor pleca sa mai caute -- sa fim realisti. ;)

Sincer, nu imi vine sa cred ca Sectorul 4 s-a pus pe treaba, uau!

BTW, aceea este amenda sau instiintare? Conform titlului este instiintare, insa la final mentioneaza o sanctiune. :?:

Re: Sectorul 4 georgica2704

S-a pus stalpisorii de saptamana trecuta si pe Sos. Berceni, din statia Piata Sudului ( 232) spre Aparatori . Mai ales pe langa cimitir, erau clai peste gramada parcate , dube,  masini mici.  :evil:  :evil: Totusi sa vina si pe Nitu Vasile, la circa financiara . Statia RATB ocupata de masinii parcate ,trotuarul ocupat, iar ca sa intri pe str Erou Mirea Luiza ,mai ales daca ai o masina de marfa , sigur nu intri din prima .  :popa:

Re: Sectorul 4 neb1

ByOnu wrote:
deci singura solutie ar fi sa lasi in continuare trotuarul fara stalpisori, sperand ca soferii vor parca civilizat doar in acele locuri si ca daca nu vor gasi loc liber se vor da jos de pe trotuar si vor pleca sa mai caute -- sa fim realisti. ;)

Sincer, nu imi vine sa cred ca Sectorul 4 s-a pus pe treaba, uau!

Cum spuneam pe mine nu ma afecteaza teoretic, cu toate m-am trezit ieri cu un vecin sa faca un troc cu mine sa ma blocheze el de seara pana dimineata si sa ne sunam si etc (eu avand locul de parcare in spatele blocului) am refuzat evident,nu pot fi conditionat de nimeni ,fiecare cu nevoile lui,am loc de parcare platit la primarie inca de cand s-au inventat locurile de parcare cu plata in sectorul 4.Locurile astea pe trotuar sunt 98% ocupate doar de cei din bloc ,restul parcheaza la bordura.Oamenii sunt destul de ordonati ,e locul ''lor'' de parcare,sunt parcati acolo de ani de zile .Nu mi se pare normal sa vii cu somatii ,cu amenzi si sa dormi in ghete fara sa oferi solutii.
Trebuia sa construiasca 3-4 parcari de cate 1000 locuri si la finalizarea lor sa puna somatii ,amenzi si atunci intelegeai ,uite sunt locuri de parcare dar oamenii sunt marlani si tot pe trotuar le parcheaza ,dar asa? Pana acum bilantul primariei in materie de ''treaba'' e al naibii de negativ ,cu minusuri grave ,pumnul in gura si tot inainte.Daca asa se pune primaria pe treaba ...

@neb1: Masinile din poza ta am putea spune ca sunt exceptia, spre intersectia de la Piata Sudului pe acelasi trotuar masinile nu mai sunt parcate intre pomi ci in spic, ca sa nu mai zic de cele parcate pe partea opusa a aceluiasi trotuar , langa bloc, chiar sub geamurile locatarilor.
Hartiile din geamurile masinilor par a fi doar niste instiintari, astfel incat oamenii sa fie motivati sa le mute, probabil vor incepe sa dea amenzi doar dupa o perioada " de acomodare". Astept aceeasi actiune si pe sos. Berceni in apropierea pietei.

Eu pot spune ca apreciez abordarea celor de la primarie desi imi va fi mai greu pe viitor sa gasesc loc liber de parcare.  :bere:

Re: Sectorul 4 Serban

Auzi abuz, ca nu mai poti sa-ti lasi masina pe trotuar.  :lol:

TROTUÁR, trotuare, s. n. Porțiune special amenajată de-a lungul unei străzi, mai ridicată decât partea carosabilă, rezervată circulației pietonilor.

Adica trotuarul e strict pentru pietoni, cum si soseaua e strict pentru masini. Daca eu ma pun in mijlocul strazii sa dau un tenis si vine politia si ma da la o parte e abuz?

S-a atins de mult limita de sus in ceea ce priveste blocarea trotuarelor cu masini. Ori sunt trotuare inguste si iti ramane foarte putin spatiu (sau deloc), ori, daca trotuarele sunt largi, se circula pe ele in nesimtire. Mie mi s-a intamplat sa fiu claxonat si amenintat pe trotuar pentru ca nu m-am dat destul de repede din calea masinii.

Asa ceva este de netolerat intr-un oras de la care ai pretentii.

In sfarsit, e pt prima oara cand cineva cu putere de decizie ia atitudine si isi asuma niste masuri nepopulare pentru a rezolva aceasta problema care a fost ocolita atata timpca sa nu se supere electoratu'.

In alta ordine de idei, acelea sunt instiintari ca urmeaza sa fii amendat. Legislatia nu permite sa ti se lase in parbriz PV de amenda. Dupa primirea acelei instiintari, primesti acasa solicitarea de a transmite datele persoanei care a parcat in locul respectiv, iar apoi sa intocmeste PV de amenda.

Re: Sectorul 4 shoppy

Ca sa nu mai amintim si de masinile abandonate care blocheaza spatiul public fara absolut nici o taxa ca nu s-a mai platiti nici un impozit de inspe ani sau mai rau fara numar, cu numar de bulgaristan sau alte tari frecventate de capsunari.

Si daca o luam pe "e normal intai sa se faca nustiuce si dupaia sa se dea amenzi" atunci nu mai terminam niciodata, ca electoratul nu o sa fie niciodata multumit, daca se fac parcari o sa inceapa ca sunt scumpe sau departe sau nu se poate supraveghea masina de la geam sau orice.

Re: Sectorul 4 andrei11

Masinile fara ITP / RCA / cu anvelope desumflate / ar trebui ridicate instant.

Depinde cum definesti instant, le-am trimis celor de la Politia Locala S4 sesizari in mai multe randuri pentru 4 masini abandonate. Primele sesizare au fost acu un an jumatate,iar ultimele 2 masini au disparut abia luna trecuta.
Pentru una din ele care era in proces de descompunere am fost sunat de un politist local, omul avea nevoie de 2 martori care sa declare ca masina este abandonata si nu asta ar fi fost problema dar martorii trebuie sa aiba domiciliul in sector :roll:  

Legat de a face intai locuri de parcare, si apoi a elimina parcarea de pe trotuar, la Piata Sudului au aparut aproximativ 40 de locuri de parcare de resedinta (cred) in locul in care stationau inainte microbuzele de Popesti, Oltenita, etc. Nu stiu daca e cea mai buna idee avand in vedere ca acum soferii lor sunt obligati sa dea ture prin zona pana pleaca in cursa dar pentru locatari aceste locuri sunt bine venite  :D

Re: Sectorul 4 misterr

TibiV wrote:
Ca sa ne creada si cei din afara S4... ;)

Azi dimineață am găsit și eu hîrtia asta în parbriz (cu deosebirea că nu se mai numește „SOMAȚIE”, se numește „ÎNȘTIINȚARE” - restul textului e neschimbat), pentru data de azi (21.03.2017). Aseară nu era, deci au pus-o azi-noapte. Evident că nu mai aveam cînd să mut mașina, aș fi întîrziat la serviciu, și am ignorat-o. Cum vor ei să fie luați în serios, dacă pun hîrtiile astea la mișto?

Re: Sectorul 4 Florinds

Misto-nemisto, sfatul meu e sa o muti... Mai bine intarzii la munca decat sa stai apoi sa te certi cu ei daca e zgariata etc...

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464614 posts in 5799 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”