Topic: MN Projects
57 posts, 6637 views
📖 Pagination options
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: MN Projects (Roblox & OMSI 2)
ByOnu
Niiiice, can't wait to see more! Chiar sunt curios sa vad harta retelei din Bucuresti.
Niiiice, can't wait to see more! Chiar sunt curios sa vad harta retelei din Bucuresti.
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Intr-un joc cu troleibuze, evident, cele mai importante lucruri sunt captatorii si firele care sa fie functionale. Ei bine, dupa multa munca si ajutor de la inca o persoana, am reusit sa facem aceste lucruri functionale. Captatorii nu sar de pe fire deloc.
Intr-un joc cu troleibuze, evident, cele mai importante lucruri sunt captatorii si firele care sa fie functionale. Ei bine, dupa multa munca si ajutor de la inca o persoana, am reusit sa facem aceste lucruri functionale. Captatorii nu sar de pe fire deloc.
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
- bgd70
-
Posted:
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Mulțumesc foarte mult. Estimez lansarea în toamnă, cu prima linie 72 de la Bd. Basarabia la Metrou Titan, și mai apoi extindere la Barajul Dunării.
Mulțumesc foarte mult. Estimez lansarea în toamnă, cu prima linie 72 de la Bd. Basarabia la Metrou Titan, și mai apoi extindere la Barajul Dunării.
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Sneak Peak no.3 - Bucharest Trolleybus Project
Urmeaza statia.... Bd. Nicolae Grigorescu.... legaturi cu linia 72.
Sneak Peak no.3 - Bucharest Trolleybus Project
Urmeaza statia.... Bd. Nicolae Grigorescu.... legaturi cu linia 72.
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Macar in mediul virtual sa avem infrastructura corecta, fara stalpisori in statie (no hate)
Macar in mediul virtual sa avem infrastructura corecta, fara stalpisori in statie (no hate)
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Am prins gluma Doar incerc sa fac astfel incat sa fie chiar ca in realitate.
Am prins gluma Doar incerc sa fac astfel incat sa fie chiar ca in realitate.
- GPS
-
Posted:
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Ar trebui... insa nu am gasit o modalitate, practic firele sunt doar agatate, tragatorii fiind nefunctionali.
Ar trebui... insa nu am gasit o modalitate, practic firele sunt doar agatate, tragatorii fiind nefunctionali.
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Cei doritori care folosesc platforma Discord, pot intra pe acest server: https://discord.gg/YzFTWcw4TA pentru a afla mai multe lucruri despre joc, si cand va fi lansat.
Cei doritori care folosesc platforma Discord, pot intra pe acest server: https://discord.gg/YzFTWcw4TA pentru a afla mai multe lucruri despre joc, si cand va fi lansat.
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
📖 Pagination options