Topic: Pipera - Lacul Tei - Lizeanu (linii 16, 36)
140 posts, 63468 views
📖 Pagination options
- Florinds
-
Posted:
-
Re: Pipera - Lacul Tei - Lizeanu (linii 16, 36)
Florinds
Chiar voiam de mai mult timp sa scriu de liniile astea, este infiorator ce se intampla pe Maica Domnului, sari fara sa vrei in tramvai.
Chiar voiam de mai mult timp sa scriu de liniile astea, este infiorator ce se intampla pe Maica Domnului, sari fara sa vrei in tramvai.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Pe aceasta linie nu circula si tramvaie care se afla in perioada probelor?
Pe aceasta linie nu circula si tramvaie care se afla in perioada probelor?
- 3mil
-
Posted:
-
- dank
-
Posted:
-
dank
Pe linia 16 pare destrabalare totala !Intervalul de succesiune nu are nici o logica...Dimineata, de exemplu, in statia Maica Domnului, sensul spre Lizeanu, intervalul este uneori de 5 min (07:00, 07:04), uneori de...20 de min (07:00, 07:19).La fel si seara, dar nu e asa important ca nu trebuie sa ajung la program.
Poate cineva sa ma lamureasca ? Nu exista un interval "regulat", sa nu mai pierd vremea aiurea in statii?
Nu mai vorbesc de mizeria din vagoane...Vine caldura si vor aparea din nou mirosurile grele...
Pe linia 16 pare destrabalare totala !Intervalul de succesiune nu are nici o logica...Dimineata, de exemplu, in statia Maica Domnului, sensul spre Lizeanu, intervalul este uneori de 5 min (07:00, 07:04), uneori de...20 de min (07:00, 07:19).La fel si seara, dar nu e asa important ca nu trebuie sa ajung la program.
Poate cineva sa ma lamureasca ? Nu exista un interval "regulat", sa nu mai pierd vremea aiurea in statii?
Nu mai vorbesc de mizeria din vagoane...Vine caldura si vor aparea din nou mirosurile grele...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Teoretic, program regulat exista: http://ratb.ro/pdf_statii/16/16_11.pdf
Teoretic, program regulat exista: http://ratb.ro/pdf_statii/16/16_11.pdf
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Curat murdar, coane Fanica! Regulat in toata regula.
Curat murdar, coane Fanica! Regulat in toata regula.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
)
Bine ai venit pe forum, dank!
Zici ca mergi pentru prima data cu RATB-ul...
Pai sunt o multime de cauze, blocaj in trafic, masini parcate pe linia tramvaiului, tramvai cu probleme, din cauza vatmanului (mai sta el doua minute la sueta sau probleme fizio) etc.
)
Bine ai venit pe forum, dank!
Zici ca mergi pentru prima data cu RATB-ul...
Pai sunt o multime de cauze, blocaj in trafic, masini parcate pe linia tramvaiului, tramvai cu probleme, din cauza vatmanului (mai sta el doua minute la sueta sau probleme fizio) etc.
- dank
-
Posted:
-
dank
Azi au ajuns perfect!
L-am pierdut pe cel de 07:04 (mi-a fost lene sa alerg) si l-am luat pe cel de 07:15.
Deci..sunt si exceptii..
Azi au ajuns perfect!
L-am pierdut pe cel de 07:04 (mi-a fost lene sa alerg) si l-am luat pe cel de 07:15.
Deci..sunt si exceptii..
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Se lucreaza... pe unde vede soacra...
Hal de informare a calatorilor, si exces de placute...
Se lucreaza... pe unde vede soacra...
Hal de informare a calatorilor, si exces de placute...
20161126_142103 (2) (Medium).jpg (217.51 KB; downloaded 8086 times)
20161126_142259 (2) (Medium).jpg (298.92 KB; downloaded 8088 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Am o curiozitate. Care a fost motivul pentru care s-a modernizat capatul de la Tei cu Ghica? Adica pur si simplu este un capat nicaieri fara de care am fi putut supravietui lejer fara sa fie modernizat. Se apropria reabilitarea liniei de pe Tei sau cum?
Am o curiozitate. Care a fost motivul pentru care s-a modernizat capatul de la Tei cu Ghica? Adica pur si simplu este un capat nicaieri fara de care am fi putut supravietui lejer fara sa fie modernizat. Se apropria reabilitarea liniei de pe Tei sau cum?
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Se dorea la un momendat ducerea liniei 35 pe pasajul Basarab până la Lacul Tei. Idee la care s-a renunțat.
Se dorea la un momendat ducerea liniei 35 pe pasajul Basarab până la Lacul Tei. Idee la care s-a renunțat.
- macheta218
-
Posted:
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Sub orice critica linia intre Armeneasca si Batistei.
Sub orice critica linia intre Armeneasca si Batistei.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
La data de 1 Mai 2017, la schimbul 1, au circulat:
Linia 16 (7 ture): 015, 039, 097, 111, 132, 167, 171
Linia 36 (5 ture) : 103, 168, 193, 325, 360
La data de 1 Mai 2017, la schimbul 1, au circulat:
Linia 16 (7 ture): 015, 039, 097, 111, 132, 167, 171
Linia 36 (5 ture) : 103, 168, 193, 325, 360
📖 Pagination options