Topic: Achizitii de tramvaie noi prin MDRAP
65 posts, 26605 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Achizitii de tramvaie noi prin MDRAP
punmeister
Mai avem de asteptat, pana pe 15 iulie, tare mi-e teama ca o sa aiba aceeasi soarta precum licitatia MDRAP de la Craiova
punmeister wrote:
Iar la cea a MDRAP a fost prelungit pentru a n-shpe oara termenul limita de depunere a ofertelor, in cazul de fata, 2 iulie
Mai avem de asteptat, pana pe 15 iulie, tare mi-e teama ca o sa aiba aceeasi soarta precum licitatia MDRAP de la Craiova
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Se duce domprimar cu miloaga pe la producatori doar doar...
Se duce domprimar cu miloaga pe la producatori doar doar...
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
Durmazlar sau Bozankaya s-ar putea baga oare?Ca altfel, de livrat 16 tramvaie intre lunile 15 si 22 ale contractului nu poate nimeni, in mod realist.Fara turci, anulare scrie si pe asta.
Durmazlar sau Bozankaya s-ar putea baga oare?Ca altfel, de livrat 16 tramvaie intre lunile 15 si 22 ale contractului nu poate nimeni, in mod realist.Fara turci, anulare scrie si pe asta.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Durmaray da, pot veni cu modelul de Olsztyn (cu mici modificari) care se incadreaza in CS. Idem si Bozankaya.
Durmaray da, pot veni cu modelul de Olsztyn (cu mici modificari) care se incadreaza in CS. Idem si Bozankaya.
Dw3H3A0XcAE-_Bj.jpg (61.6 KB; downloaded 4585 times)
0xC65E4DA98D1CC75BEF81E0FDC66FF114.jpeg (119.27 KB; downloaded 4574 times)
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Mie-mi plac amandoua, doar sa ia ceva. Luni se deschid.
Mie-mi plac amandoua, doar sa ia ceva. Luni se deschid.
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
Bozankaya nu cred totusi ca se va baga dupa ce au castigat deja una, dar ceilalti nu au avut o problema cu termenele stranse de la licitatia pentru 40 de tramvaie de 18m, daca au ceva ce se pliaza pe CS nu cred ca vor spune nu.Ei oricum se laudau ca pot livra mai repede decat termenul contractual si in Bucuresti.
Bozankaya nu cred totusi ca se va baga dupa ce au castigat deja una, dar ceilalti nu au avut o problema cu termenele stranse de la licitatia pentru 40 de tramvaie de 18m, daca au ceva ce se pliaza pe CS nu cred ca vor spune nu.Ei oricum se laudau ca pot livra mai repede decat termenul contractual si in Bucuresti.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pai da, la finalul anului Durmaray va mari productia de tramvaie la 16 unitati pe luna, plus ca ei sunt pe final cu livrarile pentru Istanbul, mai au doar Olsztyn pe lista.
Pai da, la finalul anului Durmaray va mari productia de tramvaie la 16 unitati pe luna, plus ca ei sunt pe final cu livrarile pentru Istanbul, mai au doar Olsztyn pe lista.
- PTMZ
-
Posted:
-
- ticker
-
Posted:
-
- Razvan021
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da, PESA este singurul ofertant. Sa vedem daca vor veni cu Swing sau cu Twist, cel cu boghiuri pivotante.
Da, PESA este singurul ofertant. Sa vedem daca vor veni cu Swing sau cu Twist, cel cu boghiuri pivotante.
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
Nu am citit CS-ul.Nu se cere 100% LF, ceea ce scoate din calcule Twist-ul?Ar fi interesant sa fi cerut 100% LF la autobuze dar nu si la tramvaie.
Nu am citit CS-ul.Nu se cere 100% LF, ceea ce scoate din calcule Twist-ul?Ar fi interesant sa fi cerut 100% LF la autobuze dar nu si la tramvaie.
- punmeister
-
Posted:
-
- Razvan021
-
Posted:
-
Razvan021
A, bun, atunci Twist sa fie.Nu am fost niciodata fan al modelului Swing .
A, bun, atunci Twist sa fie.Nu am fost niciodata fan al modelului Swing .
📖 Pagination options