Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații GNC

449 posts, 152315 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 33

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse barbuandrei

Si eu tot la 4116 m-am gandit, vazand si acele detalii din curte. Vom afla zilele viitoare cel mai probabil.
Insa observam ca nu se monteaza AC pe aceste masini.  :headbash:

L.E.: Tocmai mi s-a confirmat informația ca acest autobuz este 4116.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse anndrei

Bani aruncati pe geam. Daca voiau CNG de ce nu au cumparat Hybridele cu CNG? Cine stie a cui e firma asta de papa banii statului. SI Aerul Conditionat pentru salon unde este? Vedem cu totii realitatea ca vara nu se mai poate circula fara aer conditionat.
Acest autobuz probabil ca va fi folosit de Autobaza Militari deoarece il alimenteaza de vizavi.

Re: Discuții diverse Stefan28

El de origine e de la Nordului. De ce ar fi la Militari?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse Utilizator anonim

Aerul Conditionat poate fi montat mai in spate, ca mi-e greu sa cred ca nu are. Observ ca a primit si camere video.

Re: Discuții diverse punmeister

Da, tot camere Thoreb ca pe Kent si Citaro Hybrid.
Observ si ca peretele despartitor a fost schimbat, la fel si elementele de plastic lucios din interior au fost schimbate cu unele mate, par identice cu cele de pe Hybrid. Deci din punctul asta nu m-ar mira ca transformarea sa fi avut loc la reprezentanta Mercedes din Odaii.

Re: Discuții diverse Stefan28

barbuandrei wrote:
Primul autobuz dotat cu CNG.

Imi cer scuze daca incalc regulamentul, dar fiind o premiera consider ca pentru moment nu deranjeaza.
Sursa: facebook

În a doua poză, dreapta, mi se pare mie sau se mai vede încă un Citaro convertit?
:oops:

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse anndrei

Pentru ca la Nordului nu exista statie de alimentare CNG. La Militari este chiar vizavi.
Treaba de mantuiala...L-au vopsit cu rama fata de la numarul de inmatriculare montata pe el...Este fara cuvinte.

Re: Discuții diverse barbuandrei

punmeister wrote:
Da, tot camere Thoreb ca pe Kent si Citaro Hybrid.
Observ si ca peretele despartitor a fost schimbat, la fel si elementele de plastic lucios din interior au fost schimbate cu unele mate, par identice cu cele de pe Hybrid. Deci din punctul asta nu m-ar mira ca transformarea sa fi avut loc la reprezentanta Mercedes din Odaii.

Nu este la Mercedes. Este la acea locație de pe Ghidigeni, iar in dreapta se observa un alt autobuz particular.

Re: Discuții diverse Robert

Uniformizarea parcului în vremea lui Firea: albe, albastre, verzi și gri. E bine....

Așteptăm tramvaie rozalii, troleibuze galbene și electrice roșii  :headbash:

Re: Discuții diverse Daddy

Cand ar trebui sa iasa si prototipul de troleibuz? Sa inteleg ca aceasta este varianta definitiva, fara AC??

Re: Discuții diverse Andrei98

Nu avem de unde să știm dacă are AC sau nu. Avem poze doar din față dar la cele cu CNG instalația de AC se montează mai în spate.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații G anndrei

A se vedea in prima poza in ce hal este finisata imbinarea dintre panoul lateral si partea de jos. Decat sa converteasca doua autobuze deja vechi mai bine cumpara unul nou cu CNG din fabrica care cativa ani circula fara probleme si fara reparatii. Acest specimen probabil ca va sta mai mult in garaj defect decat in traseu.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații G Utilizator anonim

Tocmai am vazut o imagine cu el complet, cel putin acum NU are aer conditionat. Dar sa speram ca va fi montat ulterior.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 3/4 convertite cu instalații G anndrei

Poate pe timpul verii nu va circula si atunci nu are nevoie de Aer Conditionat...cum se joaca unii cu banii cetatenilor...

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2406 forum members have written 432390 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”