Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BuzăuIstoria transportului public în municipiul Buzău

Topic: Maxi-taxi in Buzau

17 posts, 6728 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Maxi-taxi in Buzau ADK

Niște junghiuri... Unele mai supraviețuiesc pe diverse convenții.

Re: Maxi-taxi in Buzau DavGO

Am gasit intr-un portofel vechi, un bilet de maxi-taxi de prin 2015. Acum cu autobuzul călătoria costa dublu (3 lei).
Maxi-taxi bilet.jpg (397.87 KB; downloaded 406 times)

În maxi-taxi-uri nu erau controale, pe scaunele de lângă șofer stăteau prietenii acestuia. Unele dube erau echipate și cu boxe, iar muzica nu era rea deloc. Perdelele de la geamuri miroaseau a tutun.
După anul 2016 știu ca s-au scos cateva scaune din spate, pentru a adapta o rampa și un loc dedicat celor care erau în scaun cu rotile.
Autor: Catalin Ghita
rampa maxi-taxi.jpg (242.69 KB; downloaded 400 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Maxi-taxi in Buzau ADK

Bilete mai aveam și eu, de toate tipurile, dar din păcate la o curățenie mai riguroasă spre sfârșitul lui 2019 am aruncat cam tot ce era în materie de bilete... La momentul actual părându-mi rău, pentru că nu mă gândeam că vor fi oameni care acum le caută. Noroc că n-am aruncat piesele (poate mai mult că era un chin să intrii în posesia lor și speram la o inițiativă), dar asta a fost să fie cu energia și împrejurimile pe care le aveam în acea perioadă toxică.

S-o fi dublat prețul, și asta nu demult, din cauza inflației dar și condițiile sunt mai decente după părerea mea. Nu compari orice microbuz ar fi cu Irisbus Citelis 18 spre exemplu, dacă folosești linia 2. La TBZ ai panouri digitale în majoritatea stațiilor, în timp real, la microbuz aveai un tabel clasic iar ritmul de transport îl hotăra șoferul în funcție de concurență (adică autobuzul de pe aceeași linie).

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Istoria transportului public în municipiul Buzău  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436453 posts in 5443 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”