Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăTransport rutierAutoturisme retro / de epocă

Topic: Opel

17 posts, 5290 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Opel PaulIP

@ADK te-aș ruga pe viitor să atașezi pozele una câte una în loc să faci colajele astea fără prea mult sens. Poate eu vreau să văd fiecare poză la rezoluție nativă în loc să-mi împart privirea în 4 și să văd niște poze comprimate semnificativ. Ar trebui să fie de bun simț ce zic eu. Ar trebui...

@ByOnu E 100% Opel, Moskvich nu s-a fabricat în varianta cu 2 uși, ci doar în 4 uși și furgonetă, iar furgoneta din câte știu n-a fost niciodată exportată la noi.

M-aș mira să fie atestată, e cam traforată în față și spate (deși arată incomparabil mai bine decât alte antebelice supraviețuitoare). Personal, aș pune-o la punct mecanic și aș interveni estetic doar cât e necesar să arate bine. Mașinile astea ar merita să rămână modificate, să vadă și generațiile actuale cum se descurcau și improvizau unii în comunism...

Re: Opel PaulIP

Acum 10-12 ani era la vânzare pe OLX. Acum înțeleg și de ce are stopurile puse așa sus...
702487205_10106582568307510_2956289082935410169_n.jpg (19.35 KB; downloaded 181 times)

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Opel ADK

@PaulIP
Aleg să fac colaje pentru "economie" de spațiu ca să evit platformele imprevizibile precum și de prelucrarea lor ulterioară (copy-paste corect la link-uri și revenirea de fiecare dată la pagină care-și poate da singură refresh).

Astăzi am păstrat pozele "întregi" vrând să surprind mașina ca într-un peisaj de acum mulți zeci de ani. O să mai fie probabil și perioada următoare tot acolo, s-ar putea să fie scoasă chiar de la casa aia care are doar antichități.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autoturisme retro / de epocă  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464129 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”