Topic: Interstatia Favorit - Tudor Vladimirescu (DT34)
127 posts, 66167 views
📖 Pagination options
- subway guru
-
Posted:
-
- URANUS
-
Posted:
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
Re: Interstatia Favorit-DT34
DocOctavius
Inca o veste in premiera. Multumim Guru. Cand o sa am un pic de timp liber modific si reprezentarea grafica sa includa "tunel in statie"
Inca o veste in premiera. Multumim Guru. Cand o sa am un pic de timp liber modific si reprezentarea grafica sa includa "tunel in statie"
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Doc, iti spun eu cand e cazul de modificat ceva, deocamdata azi avem prima actualizare cu inele in viu!
Doc, iti spun eu cand e cazul de modificat ceva, deocamdata azi avem prima actualizare cu inele in viu!
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Avem deja 19 inele cu actualizarea de astazi (deci 13 in ultimele 24 de ore), un inceput in forta la aceasta substatie.
Avem deja 19 inele cu actualizarea de astazi (deci 13 in ultimele 24 de ore), un inceput in forta la aceasta substatie.
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Interstatie...substatia e la Parc
Slasher1985 wrote:
Interstatie...substatia e la Parc
- Slasher1985
-
Posted:
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Intre timp, Varvara a ajuns la 25%. 73 de inele in aproape o saptamana. Oare termina tunelul pana in Paste?
Intre timp, Varvara a ajuns la 25%. 73 de inele in aproape o saptamana. Oare termina tunelul pana in Paste?
- seraph1
-
Posted:
-
- URANUS
-
Posted:
-
- dinudr
-
Posted:
-
dinudr
Salut
desi de obicei sunt mai sceptic, dupa ritmul alert in care se inainteaza acum, eu cred ca in 2 sapt e gata, ajunge Varvara la DT34.
Felicitari tunelistilor si sa o tina tot asa.
Salut
desi de obicei sunt mai sceptic, dupa ritmul alert in care se inainteaza acum, eu cred ca in 2 sapt e gata, ajunge Varvara la DT34.
Felicitari tunelistilor si sa o tina tot asa.
- Nightwolf
-
Posted:
-
- survola
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ziua, luna, anul. Nu Paste, Craciun, etc. Ca astea sunt in fiecare an.
Ziua, luna, anul. Nu Paste, Craciun, etc. Ca astea sunt in fiecare an.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination