Topic: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
817 posts, 330605 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: CENTURA BUCURESTI
shoppy
Nu s-a mai intamplat nimic in zoa Dragomiresti Vale.
Se repara pasajul peste M900, circulatia e restrictionata la o banda pe sens (noroc ca l-a facut ceasca de 4 benzi).
La pasajul A1 se construeisc parapeti pentru reducerea amprentei la sol a rambleului de pamant, astfel castigandu-se spatiu la sol.
Nu am parcurs tot tronsonul DN7-A1, daca a vazut altcineva lucrari in alte parte pe tronson rog sa anunte.
Nu s-a mai intamplat nimic in zoa Dragomiresti Vale.
Se repara pasajul peste M900, circulatia e restrictionata la o banda pe sens (noroc ca l-a facut ceasca de 4 benzi).
La pasajul A1 se construeisc parapeti pentru reducerea amprentei la sol a rambleului de pamant, astfel castigandu-se spatiu la sol.
Nu am parcurs tot tronsonul DN7-A1, daca a vazut altcineva lucrari in alte parte pe tronson rog sa anunte.
DSC01349.JPG (327.52 KB; downloaded 7451 times)
DSC01350.JPG (427.56 KB; downloaded 7447 times)
DSC01351.JPG (410.86 KB; downloaded 7433 times)
DSC01352.JPG (379.83 KB; downloaded 7433 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
La pasajul A1 s-au mai turnat niste segmente, ori au terminat ori mai au de facut si coltul de pe partea cu Hornbach.
La pasajul Dragomiresti s-a asfaltat sensul decopertat si s-a mutat santierul pe partea cealalta.
La canalul de irigatii s-a instalat ceea ce va deveni o conducta subterana pentru a se putea acoperii zona.
La pasajul A1 s-au mai turnat niste segmente, ori au terminat ori mai au de facut si coltul de pe partea cu Hornbach.
La pasajul Dragomiresti s-a asfaltat sensul decopertat si s-a mutat santierul pe partea cealalta.
La canalul de irigatii s-a instalat ceea ce va deveni o conducta subterana pentru a se putea acoperii zona.
DSC01377.JPG (396.78 KB; downloaded 6356 times)
DSC01378.JPG (486.28 KB; downloaded 6355 times)
DSC01379.JPG (478.88 KB; downloaded 6355 times)
DSC01375.JPG (380.35 KB; downloaded 6355 times)
DSC01376.JPG (485.19 KB; downloaded 6356 times)
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Au decopertat pe bucati centura de la int cu prel ghencea pana la iesirea ce duce spre calarasi
Au decopertat pe bucati centura de la int cu prel ghencea pana la iesirea ce duce spre calarasi
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Jilava - Chitila (VEST)
shoppy
Progrese vizibile la Dragomiresti, se dubleaza conducta si se reface stavilarul. S-a mai avansat un pic si la pasajul peste cf; pana la A1 nu am mai ajuns.
Progrese vizibile la Dragomiresti, se dubleaza conducta si se reface stavilarul. S-a mai avansat un pic si la pasajul peste cf; pana la A1 nu am mai ajuns.
DSC01386.JPG (354.99 KB; downloaded 5567 times)
DSC01390.JPG (435.88 KB; downloaded 5566 times)
DSC01387.JPG (436.09 KB; downloaded 5566 times)
DSC01388.JPG (460.1 KB; downloaded 5567 times)
DSC01389.JPG (520.51 KB; downloaded 5566 times)
DSC01391.JPG (415.78 KB; downloaded 5566 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au ajuns si cu cealalta conducta la stavilar, in rest nu am mai vazut alte progrese.
La A1 au fost stranse toate utilajele.
Intre Dragomiresti si Chitila au aparut marcaje de asfaltare deci cred ca o sa apara un nou strat de uzura.
Foarte mare atentie la A1 la breteaua de pe partea cu Hornbach, sleaurile sunt imense, am dat cu burta de pamant.
Au ajuns si cu cealalta conducta la stavilar, in rest nu am mai vazut alte progrese.
La A1 au fost stranse toate utilajele.
Intre Dragomiresti si Chitila au aparut marcaje de asfaltare deci cred ca o sa apara un nou strat de uzura.
Foarte mare atentie la A1 la breteaua de pe partea cu Hornbach, sleaurile sunt imense, am dat cu burta de pamant.
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Pe Sos Chitila la iesirea din Buc au aparut si indicatoarele galbene ce indica ... Santierul... Fara a indica vreo limita de gabarit sau ceva... Special...
Pe Sos Chitila la iesirea din Buc au aparut si indicatoarele galbene ce indica ... Santierul... Fara a indica vreo limita de gabarit sau ceva... Special...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au trecut cu conducta de stavilar, deci betonul turnat spre Dambovita este fundatie pentru conducta.
Au trecut cu conducta de stavilar, deci betonul turnat spre Dambovita este fundatie pentru conducta.
- Nightwolf
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Poze (a reaparut si blocajul).
Poze (a reaparut si blocajul).
DSC01392.JPG (377.6 KB; downloaded 6987 times)
DSC01393.JPG (391.73 KB; downloaded 6986 times)
DSC01394.JPG (484.56 KB; downloaded 6987 times)
DSC01395.JPG (446.11 KB; downloaded 6986 times)
- fbsoft
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au mai continuat cu montarea conductei, se apropie de sfarsitul zonei betonate. in zona era si o pompa elefant si se turna beton intre si pe langa segmente. Observati si trailerul ce stransporta segmente.
Au turnat si placa pasajului peste cf, acum lucrau la retusuri.
Au mai continuat cu montarea conductei, se apropie de sfarsitul zonei betonate. in zona era si o pompa elefant si se turna beton intre si pe langa segmente. Observati si trailerul ce stransporta segmente.
Au turnat si placa pasajului peste cf, acum lucrau la retusuri.
DSC01402.JPG (417.9 KB; downloaded 6750 times)
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Vesti bune de pe "dincolo" Techno_Astra ne zice ca au inceput sa are pe sensul spre Chitila, acu in pragu iernii desigur...
Vesti bune de pe "dincolo" Techno_Astra ne zice ca au inceput sa are pe sensul spre Chitila, acu in pragu iernii desigur...
- sss
-
Posted:
-
sss
Pe partea exterioara a Centurii, in zona Dragomiresti, au aparut utilaje care fac o curatare si indreptare a terenului.
Am atasat cateva poze luate din goana calului, pentru care imi cer scuze anticipat, n-am avut curaj, in nebunia de vineri, sa trag pe dreapta si sa topai printre masini pentru fotografii.
Pe partea exterioara a Centurii, in zona Dragomiresti, au aparut utilaje care fac o curatare si indreptare a terenului.
Am atasat cateva poze luate din goana calului, pentru care imi cer scuze anticipat, n-am avut curaj, in nebunia de vineri, sa trag pe dreapta si sa topai printre masini pentru fotografii.
Diferenta de nivel de aproximativ 5-6 m, va fi ceva de munca la balastare.
2013-10-18-1795.jpg (131.14 KB; downloaded 6310 times)
2013-10-18-1798.jpg (86.17 KB; downloaded 6313 times)
Peste drum, pe partea interioara a Centurii, macaraua este pregatita sa aseze noi segmente de conducta prefabricate din beton.
2013-10-18-1799.jpg (78.29 KB; downloaded 6311 times)
A fost betonat podul de la Chiajna, ramane asfaltarea, din pacate santierul era pustiu.
2013-10-18-1800.jpg (74.59 KB; downloaded 6309 times)
📖 Pagination options