Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1814644 views
📖 Pagination options
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Victor92
Odata cu desfiintarea liniei 614, turele alocate au fost impartite prin 253, 282 si 368. Astfel, linia 368 a primit un tur in plus in weekend.
Minunea a durat doar 2 zile: incepand de astazi, parcul RATB a fost (iar) redus din cauza vacantei intersemestriale. Astfel, s-au taiat 3 ture din 282, 368, 2 din 253, iar din 143 nimic ca de: dupa fac scandal platitorii de bilete/abonamente din Baicului ...
Odata cu desfiintarea liniei 614, turele alocate au fost impartite prin 253, 282 si 368. Astfel, linia 368 a primit un tur in plus in weekend.
Minunea a durat doar 2 zile: incepand de astazi, parcul RATB a fost (iar) redus din cauza vacantei intersemestriale. Astfel, s-au taiat 3 ture din 282, 368, 2 din 253, iar din 143 nimic ca de: dupa fac scandal platitorii de bilete/abonamente din Baicului ...
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Care este ratiunea acestor reduceri? Trebuie acordate concedii soferilor sau ce altceva.
Chiar daca sunt in vacanta, elevii tot circula, nu de la prima ora, dar tot circula, chiar mai mult! Nu inseamna ca vor sta in casa in vacante.
In plus, cat reprezinta ponderea elevilor si profesorilor din totalul calatorilor.
Ar trebui donat ceva IQ pentru persoanele cu putere de decizie din RATB.
Care este ratiunea acestor reduceri? Trebuie acordate concedii soferilor sau ce altceva.
Chiar daca sunt in vacanta, elevii tot circula, nu de la prima ora, dar tot circula, chiar mai mult! Nu inseamna ca vor sta in casa in vacante.
In plus, cat reprezinta ponderea elevilor si profesorilor din totalul calatorilor.
Ar trebui donat ceva IQ pentru persoanele cu putere de decizie din RATB.
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
Speram sa mai suplimenteze si 655-urile cu cele ramase de la 614...
Speram sa mai suplimenteze si 655-urile cu cele ramase de la 614...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
655 tine de Titan... sunt de la autobaze diferite... si oricum Titanul nu o duce pe rosé cu masinile...
Legat de concediul soferilor, nu va mirati, mi-a spus cineva care lucreaza ca sofer ca anul asta are C.O in martie si ca asa a fost repartizat.... ce sa mai zica ca nici nu poate sa plece in vacanta cu familia...
655 tine de Titan... sunt de la autobaze diferite... si oricum Titanul nu o duce pe rosé cu masinile...
Legat de concediul soferilor, nu va mirati, mi-a spus cineva care lucreaza ca sofer ca anul asta are C.O in martie si ca asa a fost repartizat.... ce sa mai zica ca nici nu poate sa plece in vacanta cu familia...
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
Soferii au fost intrebati in luna noiembrie pe ce perioada doresc concediul , dandu-le sa aleaga 3 perioade.
Soferii au fost intrebati in luna noiembrie pe ce perioada doresc concediul , dandu-le sa aleaga 3 perioade.
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Aseara, ora 19, am numarat zece tramvaie 1 la Sura Mare. Daca nu era vreun incident si nu am auzit de nici unul, RATB isi merita soarta.
Daca la 41 inteleg, pot acoperi o perioada un incident, la intervalul dezastruos al lui 1 chiar nu inteleg. De ce trebuie sa stationeze zece la capat?
Aseara, ora 19, am numarat zece tramvaie 1 la Sura Mare. Daca nu era vreun incident si nu am auzit de nici unul, RATB isi merita soarta.
Daca la 41 inteleg, pot acoperi o perioada un incident, la intervalul dezastruos al lui 1 chiar nu inteleg. De ce trebuie sa stationeze zece la capat?
- GPS
-
Posted:
-
- Florinds
-
Posted:
-
Florinds
Scuze, chiar ma miram, de obicei vad 3-4 tramvaie.
) Ce coincidenta. Chiar ma uit pe toate topicurile, dar nu pot sa le citesc pe toate cand intru.
Abia fusesem pe la incidente, cand am scris de 41. Oricum, haios.
Scuze, chiar ma miram, de obicei vad 3-4 tramvaie.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ce ?205 ?
Ce traseu avea inainte de santier 205
Cred ca-mi scapa aspectul.
In ceea ce priveste 697 sau troleul sau autobuzul, unul il exclude pe celalalt.
uvictor wrote:
Mai adaugam 205 in ecuatie, poate se pastreaza si 697 si deja avem 5 linii care o sa aiba capatul acolo [la Strandul Straulesti], pentru inceput
Ce ?205 ?
Ce traseu avea inainte de santier 205
In ceea ce priveste 697 sau troleul sau autobuzul, unul il exclude pe celalalt.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
205 (si acum si inainte de lucrari) pleca de la Straulesti, luand-o pe pod, pe Soseaua Straulesti- Ion Ionescu de la Brad si pe urma iesea in soseaua Bucuresti-Ploiesti la Baneasa...
205 (si acum si inainte de lucrari) pleca de la Straulesti, luand-o pe pod, pe Soseaua Straulesti- Ion Ionescu de la Brad si pe urma iesea in soseaua Bucuresti-Ploiesti la Baneasa...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Upss, in viata mea n-am fost cu linia asta. Si dupa ce ajunge in DN 1 ( vorba vine ) unde se duce ? Sa nu spui ca are capul la PPL.
Upss, in viata mea n-am fost cu linia asta. Si dupa ce ajunge in DN 1 ( vorba vine ) unde se duce ? Sa nu spui ca are capul la PPL.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Asa e ,stiu destui care ar prefera 312, dar sa stai cel putin 25 de minute in statie nu se merita. Asa iei troleul, ala de bine de rau iti vine la 5-6 min. ,apoi schimbi cu 313,381 sau metrou dupa caz . O statie de mers pe jos nu-i o mare problema.
GPS wrote:
P.S.:Linia 312 nu are călători pentru ca vine casi vine in spatele troleibuzului mereu!
Asa e ,stiu destui care ar prefera 312, dar sa stai cel putin 25 de minute in statie nu se merita. Asa iei troleul, ala de bine de rau iti vine la 5-6 min. ,apoi schimbi cu 313,381 sau metrou dupa caz . O statie de mers pe jos nu-i o mare problema.
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
133 313
Substante halucinogene. Singura explicatie.
Sa nu credeti ca distinsii nu consuma. Chiar ma mir ca n-a fost depistat nici unul pana acum.
Substante halucinogene. Singura explicatie.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination