Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1215267 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 195 196 197 198 199 200 201  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

De acord cu schema de traseu propusa de tine, Andrei, insa cred ca e putin cam greu sa treci cu "autostrada" prin parc. Am impresia ca asta e regimul zonei din imediata vecinatate a lacului Morii. Oricum, tehnic vorbind, e mult mai scump (din multe puncte de vedere) sa faci un viaduct decat sa despagubesti doi spagari.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, in cazul PMB si MT nu stiu care prostie este mai monumentala, lipsa de colaborare sau performantele luate separat.
(Nu ca as  apara pe cineva si nu stiu exact situatia de la Brasov si Sibiu (adica cine a dat banii), dar mi se pare ca MT construieste centuri iar consiliile locale construiesc strapungeri, chestie care se screm sa o faca si pentru Bucuresti, MT deja se chinuie sa faca CB si A0(ca performantele lipsesc cu desavarsire e alta chestie, aici se aseamana cu PMB), macar sa avanseze MT cu astea si sa-si faca PMB strapungerile, sa cerem sa vina MT sa ne faca si strapungerile deja mi se pare cam mult.)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

La Sibiu MT a construit centura cu tot cu noduri rutiere (inclusiv unele catre 'nimic' la momentul respectiv), apoi a venit primaria si a facut strapungeri catre respectivele noduri. De exemplu, Str. H. Coanda, care nu iesea din oras inainte de constructia centurii. MT a facut nodul rutier si apoi primaria a facut strapungerea din H. Coanda pana in nod.
Capture.JPG (180.68 KB; downloaded 3724 times)

6-14-2017 4-33-02 PM.jpg (78.6 KB; downloaded 3608 times)
Metamorph, in schema sunt doar segmentele de tablier atacabile(cu pile in ambele capete), deci nu sunt nici cele fara pile, nici rampele; apoi cred ca te-ai incurcat, este corect cum era inainte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

@Metamorph -- esti sigur de acele linii punctate (vad patru, fiecare foarte scurta) puse de tine sunt puse unde trebuie? Din pozele de la "benzinari" (astea de luni) nu pare a fi absolut nimic pe unde ai trasat tu langa podul Ciurel, iar in cealalta parte unde ai pus cele doua liniute nici nu ar trebui sa fie nimic... Imi scapa mie ceva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Metamorph

Am sa incerc maine un detaliu cu zona respectiva ca stiti cum e, o imagine face cat o mie de cuvinte.
Pana una alta am gasit intr-una din pozele postate de @realistul in 2 iunie sectiunea noua de care vorbeam, cu diferenta ca acum este finalizata si decofrata.
Capture1.JPG (185.37 KB; downloaded 3553 times)

Aha, aceea este o culee la care s-a facut o turnare intermediara(vezi aici, a 2-a poza viewtopic.php?f=148&t=3952 ), pe schema sunt doar segmente de tablier care se pot contstrui(au pile sau pila/culee pe fiecare parte), nu pun culeele / sau rampele, e prea complicat de marcat progresul, mai trebuiesc si balastate...
Si ai mai facut niste segemnte spre STS, nu  o sa fie nici acolo asa, sa asteptam sa faca intai pilele lipsa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

Azi, acum am trecut pe langa Lukoil si descarcau doua mosoare de cablu rosu. In rest nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

@zapacitu,
data trecuta cand am vorbit despre culee, pile si piloni nu am gasit o poza decenta a culeei de la Ciurel.
A facut realistul poza respectiva... ;)

Culeea este elevatia (structura) la care se termina rampa si incep grinzile (sau invers)...
In functie de proiect, culeea poate fi foarte joasa (ca cea din poza de mai sus, culeea de pe malul stang la hobanatul Ciurel) sau foarte inalta, precum culeea pasajului de la strapungerea N.Grigorescu-Splai (asta este poza mea):

PS
Atentie !
Poza lui realistul este dinpre grinzi spre rampa, a mea este dinspre rampa spre grinzi...

Ar fi buna o poza de pe Podul Ciurel cu, culeea incercuita de Metamorph, acolo este o noutate nepozata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Raportul primarului general la 1 an de mandat:

http://www.pmb.ro/pmb/comunicate/presa_com.php?msj=6665

Proiectul Pod Ciurel -Străpungere A1

- primul termen a fost de 30 luni, dar din cauza exproprierilor, a descărcărilor arheologice și a deviațiilor de rețele Enel s-a tot prelungit, iar la un moment dat lucrările au fost sistate.

- În acest mandat s-a reușit împărțirea proiectului în mai multe cadrane, care să permită avansarea lucrărilor

- Podul peste Dâmbovița, cu toate bretelele adiacente va fi finalizat, conform graficului, în luna martie 2018.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Sa se uite pe pozele de aici și să tragă concluzii reale, doamna.

Descarcari arheologice  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mihai_atanasiu

Cu bretelele adiacente inseamna si cu podul peste Virtutii ?

Go to page:  1  ... 195 196 197 198 199 200 201  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”