Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096179 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Asta e motivul pentru care s-au instituit sensuri unice in zona. Pe Craruia si pe Pajistei.
Asta e motivul pentru care s-au instituit sensuri unice in zona. Pe Craruia si pe Pajistei.
-
- Robert24
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Pe Cararuia mai ești pe asfalt, pe Pajiștei chiar ca ești pe pajiște
)
Pe Cararuia mai ești pe asfalt, pe Pajiștei chiar ca ești pe pajiște
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Mmm, nu fi rau.. e doar o portiune mica cu piatra.... restul e asfalt.
Mmm, nu fi rau.. e doar o portiune mica cu piatra.... restul e asfalt.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
In toata povestea asta nu e nimic tehnic, e vorba numai si numai de bani...dinspre toate partile implicate!
adila wrote:andrei11 wrote:
Mai e mult pana departe, deocamdata santierul mai dureaza vreo 12 luni de acum incolo.
O sa se supere colegii pe tine ca esti pesimist cu termenul. Noi vroiam sa mergem cu masina in noiembrie prin pasaj, iar pietonii sa se dea cu liftul in ianuarie, doar ca am gresit anul.
In toata povestea asta nu e nimic tehnic, e vorba numai si numai de bani...dinspre toate partile implicate!
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Asa este, nu este nimic tehnic aici. Acesta este si motivul pentru care si eu sunt pesimist vis-a-vis de momentul cand ne vom da prin pasaj cu masina. Cat despre bani, bani au fost dar pentru ca erau din fonduri europene au facut tot posibilul sa-i piarda tragand de timp. Acum insa, este mai bine, si-au asigurat de lucru inca doi ani pe bugenul primariei, adica al nostru. La final vom avea de platit o factura ca la Stadionul National.
subway guru wrote:
Asa este, nu este nimic tehnic aici. Acesta este si motivul pentru care si eu sunt pesimist vis-a-vis de momentul cand ne vom da prin pasaj cu masina. Cat despre bani, bani au fost dar pentru ca erau din fonduri europene au facut tot posibilul sa-i piarda tragand de timp. Acum insa, este mai bine, si-au asigurat de lucru inca doi ani pe bugenul primariei, adica al nostru. La final vom avea de platit o factura ca la Stadionul National.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
adila,
speri ca iesim asa ieftin ?...
Cand PG decide sa ducem inca un an o lucrare care poate fi terminata in 45 de zile, nu-ti miroase a muuuuuuuulti bani ?...
Bani sifonati...
adila,
speri ca iesim asa ieftin ?...
Cand PG decide sa ducem inca un an o lucrare care poate fi terminata in 45 de zile, nu-ti miroase a muuuuuuuulti bani ?...
Bani sifonati...
-
- adila
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
?!?!?!...
Care 230 mil. € ?!...
De unde ai luat cifra asta ?!?!?!...
De la vreo 125 mil RON valoarea totala a proiectului ar fi cam mare depasirea.
Mai exact, ar fi imposibila.
Si la 230 mil. "doar RON" este "de puscarie" pentru cei care ar semna asa ceva...
?!?!?!...
Care 230 mil. € ?!...
De unde ai luat cifra asta ?!?!?!...
De la vreo 125 mil RON valoarea totala a proiectului ar fi cam mare depasirea.
Mai exact, ar fi imposibila.
Si la 230 mil. "doar RON" este "de puscarie" pentru cei care ar semna asa ceva...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Cum de unde am luat-o? Asta este factura la Stadionul National de care vorbeam. Am reusit performanta la acest stadion sa avem costuri de aproape doua ori mai mari decat la stadionul similar din Frankfurt. Este de notorietate deja acest tun si nu vad nici o masura luata pana acum.
Cum de unde am luat-o? Asta este factura la Stadionul National de care vorbeam. Am reusit performanta la acest stadion sa avem costuri de aproape doua ori mai mari decat la stadionul similar din Frankfurt. Este de notorietate deja acest tun si nu vad nici o masura luata pana acum.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
In ceea ce priveste termenele, treaba sta cam asa, realizat cca. 70%, rest de executat 30%, ritm de avans lunar constant cam 3%
In ceea ce priveste termenele, treaba sta cam asa, realizat cca. 70%, rest de executat 30%, ritm de avans lunar constant cam 3%
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Lucrează băieții aceia din plictiseală, când îi apucă cheful. Nu au nici un termen de finalizare probabil.
Când am trecut ieri pe acolo și am văzut că încă mai au de turnat la pereții rampelor dinspre Văcărești iar tunelul nu e încă"străpuns" m-am liniștit.
@misterr: și două săptămâni între reportaje pare prea des acum
Lucrează băieții aceia din plictiseală, când îi apucă cheful. Nu au nici un termen de finalizare probabil.
Când am trecut ieri pe acolo și am văzut că încă mai au de turnat la pereții rampelor dinspre Văcărești iar tunelul nu e încă"străpuns" m-am liniștit.
@misterr: și două săptămâni între reportaje pare prea des acum
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Mă gîndeam că dacă apucă să toarne PS la pasajele pietonale pînă vine zăpada, la iarnă se poate lucra în interior la amenajarea galeriilor comerciale, chiar dacă afară e viscol și ger.
Dar și așa se pare că cerem prea mult...
Mă gîndeam că dacă apucă să toarne PS la pasajele pietonale pînă vine zăpada, la iarnă se poate lucra în interior la amenajarea galeriilor comerciale, chiar dacă afară e viscol și ger.
Dar și așa se pare că cerem prea mult...
📖 Pagination options