Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2680 posts, 705994 views

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

E de la tine, dar nu as sti sa iti zic exact de ce sau cum sa eviti…

Re: Dialog cu echipa administrativă shoppy

Nu mai da back, daca tu ai dat click pe un subiect necitit acum acel subiect este citit si pagina cu el necitit nu mai are sens de aceea este marcata ca expirata, pentru navigare trebuie sa folosesti linkurile din partea de sus a paginii sau linkul Alege destinatia din partea de jos a paginii.

In mod normal, ar trebui sa mearga sa dai “back”, e aceeasi pagina indiferent de starea subiectului (citit sau nu) si linkurile merg la fel, indiferent de stare. Probabil e vreo ciudatenie facuta de browser.

Re: Dialog cu echipa administrativă PaulIP

Exact, în mod normal merge „back”, neavând nicio legătură cu statusul unui topic (citit/necitit). Curios e că ce am raportat mai devreme mi se întâmplă doar la prima accesare de topic din sesiunea respectivă de vizitare. Dacă reajung la pagina de start și citesc alte subiecte, „back” merge.

Re: Dialog cu echipa administrativă TTony

Are legătură cu acea verificare Cloudflare. Nu știu cum să explic în termeni tehnici, dar am patit si eu același lucru de fiecare dată când a fost activată, nu doar pe forum. O pățești doar o dată per sesiune pentru că verificarea se face o dată la aproximativ 30 min.

Da, are sens, mai ales daca zici ca se intampla doar prima data cand incepi sesiunea. Verificarea in sine e o masura temporara, la cum arata lucrurile acum.

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 465725 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”