Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098956 views

Go to page:  1  ... 187 188 189 190 191 192 193  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La stadiul actual se pot apuca să scoată restul de pământ din subteran? În altă ordine de idei, este foarte mult fier depozitat pe planșeul pasajului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Da, este pentru radier si se stie ca este destul de gros, precum si pentru pereti.
Mai avem si cele 2 pasaje pietonale.
Are unde sa intre toata armatura

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Costin wrote:
Imposibil, la PP4 nu e structura gata. Pe cand la pasajul auto este (trebuie doar evacuat pamantul din interior).

Lucrarile la PP4 sunt in urma asa este, dar PP1 si PP2 sunt destul de avansate. La pasajul auto pe langa scosul pamantului, mai este si beton de turnat. Stalpii aia de pe mijloc arata de zici ca sunt niste ruine descoperite acum. La ce spatii au intre ei, este clar ca vor umple spatiul cu un parapete inalt sau chiar pana sus.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Nu conteaza cum arata stalpii acum, ca doar nu vrei sa te insori cu ei.
Din contra, vrei sa-i betonezi, ca pe Ana lui Manole, ... ;)
Eu zic ca lucrurile nu arata rau deloc in subteran, si daca noul coleg Vasile ar reusi sa repte periodic performanta fotografica, ar fi minunat....
Iar fierul de pe pereti care il cam sperie pe Florinds mie imi spune ca armatura va fi continua...

Mie imi place mult ce se vede in poze, desi recunosc ca speram sa fie ceva mai avansati in pasajul rutier - macar la stalpii "buni de luati de nevasta"...
Dar probabil ca tehnologia le cere sa faca faca tunarea cat mai continua, probabil odata cu peretii laterali.
La PS nu mai au ce sa faca in interior la cum a fost PS-ul armat si turnat... Doar o tencuiala, sa "dea frumos"...

Logic vorbind, la finalul saptamanii asteia ar trebui sa se vada luminita de la celalalt capat al tunelului rutier.
Adica din rampele Vacaresti sa vezi soarele de pe Nitu Vasile...

Ce vroiam sa spun este ca mai este de lucru serios in subteran si este foarte migalos. Daca mariti una dintre pozele din fundul tunelului se vede deja lumina, cel putin asa mi se pare mie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Serios si migalos?
Nicidecum.
Imediat se armeaza, cofreaza si se toarna betonul.
Nu sunt deloc cantitati mari.
La rampa de iesire Vitan cred ca mai sunt pereti de turnat.

Citind comunicatul de presa cu noul termen, ma lasa fara replica si singurul meu gand este ca ... cineva vrea sa lungeasca contractul... ca e pe bani garla.
Pe bune, decembrie 2018???

Oare care sunt "legaturile"?

Nu mai poti avea incredere in declaratiile autoritatilor: una spun si alta se intampla. Termenele de executie practic nu sunt corelate cu situatia din santier, ci cu interesele obscure ale partilor implicate. Mai avem de-a face si cu incompetenta in plus.

Cine a votat-o pe asta?  :evil: Cine zicea ca iese lumea in strada daca nu e gata pasajul? Pai mai avem de asteptat mai mult decat timpul scurs de cand a inceput santierul.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa GPS

Florinds wrote:
Felicitari!

http://www.antena3.ro/actualitate/pasajul-piata-sudului-va-fi-gata-in-luna-decembrie-2018-377040.html
Imagini din interiorul pasajului rutier de la Piaţa Sudului. Când vor fi gata lucrările
de S.T.   •   16 Sep 2016   •   12:35

Pasajul Piaţa Sudului va fi gata în luna decembrie 2018. Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat pe 25 august prelungirea perioadei de implementare a proiectului de „Modernizare infrastructură rutieră Piaţa Sudului”.

Asociaţia Metrou Uşor a publicat, joi, mai multe imagini din interiorul pasajului rutier de la Piaţa Sudului.

Lucrările la pasajul de la Piaţa Sudului, a cărui lungime este de 356 de metri, au început în primăvara anului 2014 şi ar fi trebuit să se încheie în decembrie 2015.

Desi suna ciudat, ce pot spune... Felicitari Antena 3 pentru aceasta reusita, de a se mai interesa de lucrarile din Bucuresti si prin alte surse decat cele consacrate. Oricum cele mai multe felicitari le merita aceasta asociatie al carui nume ma bucur ca-l pot pronunta: "Asociatia MetrouUsor". Felicitari membrilor, admin-ilor, cat si celor care au facut posibila aceasta realizare. FELICITARI!!! :bere:  :bere:  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului razvan_3asy

Pentru planseu cred ca este fierul ala.

Deci n-au reusit nici macar pamantul sa-l scoata din pasajul auto, treaba de 2-3 zile de la un cap la altul sau nici atat in alte conditii, ca daca zic in alte vremuri iar se interpreteaza.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Vezi pe la bulgari ce au reusit sa faca intr-o singura noapte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

razvan_3asy wrote:
Pentru planseu cred ca este fierul ala.

Poate pentru radier ("podea"). Planseul e gata, altfel nu se apucau sa scoata pamantul (cadea peste ei).

adila wrote:
Deci n-au reusit nici macar pamantul sa-l scoata din pasajul auto

Ploua... impresia mea e ca e cam nesigur sa dizloci un volum mare de pamant ud, pe ploaie. Asta pentru ieri si azi. Pentru restul zilelor... cu cate utilaje lucrau? Ca in poze parca am vazut doar unul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Excavau cu un buldo astăzi pe la ora 8 pe ploaie, la breteaua proaspăt data cu emulsie la Nitu Vasile, aproape de intersecție.

Go to page:  1  ... 187 188 189 190 191 192 193  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”