Topic: V3A-93-CH-PPC
2725 posts, 995887 views
📖 Pagination options
-
- Alex130
-
Posted:
-
Re: V3A-93-CH-PPC
Alex130
Incepand de astazi a intrat 4031 in circulatie!
Este prezent pe linia 1,invizibil pe info tb!
Incepand de astazi a intrat 4031 in circulatie!
Este prezent pe linia 1,invizibil pe info tb!
-
- MateiTramspotter
-
Posted:
-
- Stefan318
-
Posted:
-
Stefan318
De azi 4031 este vizibil și pe Info TB
De azi 4031 este vizibil și pe Info TB
IMG_2088.png (432.54 KB; downloaded 3320 times)
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
Este de câteva zile vizibil, dar nu a ieșit pe traseu în fiecare zi.
Este de câteva zile vizibil, dar nu a ieșit pe traseu în fiecare zi.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Nu a iesit tot weekendul. A aparut doar vineri seara, pe o cursa din linia 1, din cauza faptului ca s-a defectat la Romprim.
Nu a iesit tot weekendul. A aparut doar vineri seara, pe o cursa din linia 1, din cauza faptului ca s-a defectat la Romprim.
-
- Transport.Bucuresti
-
Posted:
-
Transport.Bucuresti
Atașez și eu niște poze cu #4031 în primele sale zile de circulație dupa RK
De menționat e faptul că la RK în interior a primit un nou model de scaune asemănător cu cele de pe Imperio.
Atașez și eu niște poze cu #4031 în primele sale zile de circulație dupa RK
De menționat e faptul că la RK în interior a primit un nou model de scaune asemănător cu cele de pe Imperio.
IMG_0765.jpeg (1.62 MB; downloaded 3081 times)
IMG_0761.jpeg (1.64 MB; downloaded 3081 times)
IMG_0755.jpeg (1.65 MB; downloaded 3081 times)
- Nenea_titi
-
Posted:
-
- Andrei18
-
Posted:
-
Andrei18
Să înțeleg ca pentru acest tip de vagoane nu sunt incluse cele 2 monitoare plasate la mijlocul tramvaiului care arată stațiile precum la cele CA?
Să înțeleg ca pentru acest tip de vagoane nu sunt incluse cele 2 monitoare plasate la mijlocul tramvaiului care arată stațiile precum la cele CA?
-
- DenisM017
-
Posted:
-
DenisM017
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
Gabi23
Arată bine estetic după revopsire și nici interiorul nu e atât de degradat. S-au mai făcut unele reparații, la podea, trepte etc. Din 2024 are majoritatea electronicii de la vagonul 306, rulând impecabil, cu rată mică de defecte.
Tiberiu Shaolin wrote here:
Vagonul 4004 a avut o revopsire exterioara si asteapta sa se usuce vopseaua.
Arată bine estetic după revopsire și nici interiorul nu e atât de degradat. S-au mai făcut unele reparații, la podea, trepte etc. Din 2024 are majoritatea electronicii de la vagonul 306, rulând impecabil, cu rată mică de defecte.
4004 - 41 - 01.09.2025.jpg (621.24 KB; downloaded 2196 times)
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
Singurul lucru pe care nu am apucat sa vad recent la 4004, daca ii merge MCKV... cand a stat imobilizat in depou cei de la depou, i-au schimbat MCKV lui 4009 cu cel de pe 4004, deoarece vatmanii scriau in foaia de parcrus ca nu stiau cu ce viteza se mergea pe str. Cobalcescu, daca veneau reclamatii de la locuitorii din zona ce se circula cu viteza.
Singurul lucru pe care nu am apucat sa vad recent la 4004, daca ii merge MCKV... cand a stat imobilizat in depou cei de la depou, i-au schimbat MCKV lui 4009 cu cel de pe 4004, deoarece vatmanii scriau in foaia de parcrus ca nu stiau cu ce viteza se mergea pe str. Cobalcescu, daca veneau reclamatii de la locuitorii din zona ce se circula cu viteza.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Rulează impecabil 4036, circulând aproape zi de zi. Punctul lui „nevralgic” rămâne afișajul, care nu totdeauna funcționează și nu este nici actualizat. Astăzi afișa eronat vechea denumire Cartier 16 Februarie, are zile când rulează secvența cu „Purtarea măștii obligatorie”.
Rulează impecabil 4036, circulând aproape zi de zi. Punctul lui „nevralgic” rămâne afișajul, care nu totdeauna funcționează și nu este nici actualizat. Astăzi afișa eronat vechea denumire Cartier 16 Februarie, are zile când rulează secvența cu „Purtarea măștii obligatorie”.
4036 - 47 - 02.09.2025.jpg (637.82 KB; downloaded 1518 times)
4036 - 11 - 08.09.2025.jpg (697.68 KB; downloaded 1518 times)
- idk_vlad
-
Posted:
-
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Nu știu dacă există în momentul de față un sistem de irigații sub administrația PMB care mai e funcțional.
Nu știu dacă există în momentul de față un sistem de irigații sub administrația PMB care mai e funcțional.
📖 Pagination options