Topic: Montarea instalațiilor AC la Mercedes-Benz Citaro E3 (2018)
315 posts, 101970 views
📖 Pagination options
- V2A
-
Posted:
-
- dany
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Montarea instalațiilor AC la Mercedes Citaro Euro 3 (201
Utilizator anonim
Castiga autobaza Militari cu cele mai multe montate, 30.
- adrian buda
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
- dany
-
Posted:
-
dany
Au montat pe toate euro 3 pe care le vor pastra. Dupa sosirea Otokar sigur o sa existe o reimpartire de linii intre autobaze dar si de autobuze, avand in vedere introducerea periferiilor, linii pe care nu poti trimite autobuze limitate la 50-60 km/h din punctul meu de vedere, de aceea tind sa cred ca vor exista doua autobaze care vor avea strict linii de periferie si cateva linii apropiate de autobaza (ex Titan - periferiile de pe jumatatea de est si linii precum 246, 103).
Utilizator anonim wrote:
Au montat pe toate euro 3 pe care le vor pastra. Dupa sosirea Otokar sigur o sa existe o reimpartire de linii intre autobaze dar si de autobuze, avand in vedere introducerea periferiilor, linii pe care nu poti trimite autobuze limitate la 50-60 km/h din punctul meu de vedere, de aceea tind sa cred ca vor exista doua autobaze care vor avea strict linii de periferie si cateva linii apropiate de autobaza (ex Titan - periferiile de pe jumatatea de est si linii precum 246, 103).
- V2A
-
Posted:
-
V2A
4473 nu a primit AC.
dany wrote:
4473
4473 nu a primit AC.
- Victor92
-
Posted:
-
- dany
-
Posted:
-
dany
Eu asa am vazut, avea numarul de parc trecut cu carioca, primele 3 erau 447 iar ultima era foarte inghesuita si am vazut ca fiind 3, cert e ca avea ac.
V2A wrote:dany wrote:
4473
4473 nu a primit AC.
Eu asa am vazut, avea numarul de parc trecut cu carioca, primele 3 erau 447 iar ultima era foarte inghesuita si am vazut ca fiind 3, cert e ca avea ac.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
4580. Urmeaza 4503 daca nu a fost chiar rezolvat astazi.
Instalarea aerelor conditionate se va concentra zilele urmatoarele pe Euro 3 de la Floreasca.
4580. Urmeaza 4503 daca nu a fost chiar rezolvat astazi.
Instalarea aerelor conditionate se va concentra zilele urmatoarele pe Euro 3 de la Floreasca.
- Victor92
-
Posted:
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
+ 4546. Legat de 4473, l-am văzut şi pe 1 Decembrie (când am postat mesajul anterior) şi astăzi, în 116. Nu are AC. Puteți să-l ştergeți din listă.
+ 4546. Legat de 4473, l-am văzut şi pe 1 Decembrie (când am postat mesajul anterior) şi astăzi, în 116. Nu are AC. Puteți să-l ştergeți din listă.
- Gabi23
-
Posted:
-
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
Este gata si 4503 , astazi era in 253.
Este gata si 4503 , astazi era in 253.