Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

4871 posts, 1381247 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 348

📖 Pagination options
Re: Mentenanta autobuzelor RATB Aron

#4549 s-a defectat azi pe linia 368 la capat de linie Valea Oltului, fiind tractat catre Autobaza Floreasca

Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

Decand au venit noile anvelope multe autobuze de la toate garajele au iesit in traseu care somau in garaj insa mai sunt cateva cu diverse ''hibe''. :roll:
La Autobaza Nordului a revenit in circulatie 4113 cu noua lui luneta. 8-)
In jurul orei 15:20 4585 si-a dat duhul pe Bd.Nicolae Grigorescu in linia 102. :|
4585-Defect,27.07.2012.jpg (77.3 KB; downloaded 3876 times)

Re: Mentenanta autobuzelor RATB dany

4784 era astazi in jurul orei 10:15 pe soseaua Petricani cu un geam de pe lateral stanga spart(pe partea care nu are usi, in dreptul locului pentru carucioare), jumatate de ora mai tarziu m-am reintalnit cu el in zona Cora Pantelimon acesta venind la biroul de accidente usoare sector 2 care are sediul langa Dacia - Auto Marcus Grup.

Re: Mentenanta autobuzelor RATB ikarus13

4196 stationa la ora 14:20 pe Calea Vacaresti. :geek:

Re: Mentenanta autobuzelor RATB Gabi23

Chev Celios wrote:
Se pare ca au fost aduse si unele chinezesti. Nu am mai retinut numele.

Sunt marca AEOLUS. Au incalat destule autobuze cu astea.

4552 - 232 - 01.08.2012 (1).jpg (328.22 KB; downloaded 2975 times)

Pe la toate garajele au inceput sa reapara din masinile care au fost indisponibile perioade variabile de timp, De exemplu la Titan am vazut ca a reaparut recent in peisaj 4386 (linia 335) care a stat fara sa circule din anul 2010. La Pipera a inceput sa circule 4776 (ex 783) care a stat foarte mult timp. Si pe la Militari s-au mai reparat din masini, dar tot mai sunt cateva care nu circula. A reaparut prima data anul asta 4393  :P.

4393 - 178 - 03.08.2012.jpg (134.05 KB; downloaded 2909 times)

Re: Mentenanta autobuzelor RATB iliutu

Absolut dementiala sticla de PET de la motor !

Era mai elegant sa faca o decupatura in tabla cu o sita, daca chiar e cazul.

Re: Mentenanta autobuzelor RATB ikarus13

iliutu wrote:
Absolut dementiala sticla de PET de la motor !

Era mai elegant sa faca o decupatua in tabla cu o sita ceva, daca chiar e cazul.

Cred ca am vazut cel putin 12 masini dotate cu acea sticla astazi.

Re: Mentenanta autobuzelor RATB shoppy

Abia astept sa vada desteptii de la mergedes inovatia romaneasca  :lol:  :lol:  :lol: .

Re: Mentenanta autobuzelor RATB Axel

Atunci hai sa lasam sa fiarba motorul. :x  :twisted:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Mentenanta autobuzelor RATB Utilizator anonim

In capul soferului RATBist daca lui i se pare ca e prea cald baga gainaria aia, in realitate nu este nimic.

Re: Mentenanta autobuzelor RATB shoppy

Daca motorul "fierbe" adica temperatura apei creste peste 95 de grade atunci trebuie dus la atelier pentru ca exista o problema gen senzor temperatura ars, termostat blocat, pompa de apa blocata, ventilator defect, garnitura chiulasa impuscata, etc si nu se mai circula, daca acul sta pe 90 de grade atunci inseamna ca sistemul functioneaza corect si mentine temperatura in parametrii, deci trebuie lasat sa-si faca treaba, ca ale naibii sunt in garantie si am mai si dat o caciula de bani pe ele salvand fabrica mergedes de la faliment, acum nu o sa mergem cu capota deschisa ca sa mearga ventilatorul mai putin si teoretic sa se strice mai greu.

4153 de la Autobaza Militari va lipsi o perioada din parcul liniei 137, dupa ce a fost avariata de un motociclist aseara. Motocicleta a avariat capacul si bara din spate, iar motociclistul a intrat prin luneta ajungand peste calatorii din autobuz... :roll:

Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22  ... 348

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436465 posts in 5444 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”