MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5560 posts, 1201484 views

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex Costin

Ni se pregateste ceva la Aurel Vlaicu.
tmp_25766-20161208_182318-1-1459030486.jpg (283.7 KB; downloaded 2569 times)

Re: Discutii diverse despre Metrorex subway guru

Benzile pentru orbi???
P.S.
subiectul asta cu benzile vad ca nu va preocupa...ca nu s-a invrednicit nimeni sa puna un topic dedicat...in schimb avem topice de 'palavre' cat cuprinde!
:twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Complexul de tunele "Eroilor" sab

Adica s-a circulat asa :
1.1977-1981 Semanatoarea -Timpuri Noi
2.1981-1983 Semanatoarea-Republica
3.1983-1984 Industriilor-Republica +Semanatoarea -Republica
4.1984- 1987 Industriilor-Republica + naveta Eroilor-Crangasi
5.1987 -1989 Industriilor-Republica+ GdN-Republica
6.1989 -1998 (?) D2-Republica + Industriilor-Republica
9.1998(?)-2008 D2-Republica + naveta Industriilor-Eroilor
10.2008-prezent  D2-Republica +Industriilor-AS
Cam nehotarati  :o

Re: Complexul de tunele "Eroilor" mcosmin

Mai sunt trenuri care fac tura Preciziei - Republica si azi, de obicei la orele de varf, de obicei pe la 18:45-19:00.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Complexul de tunele "Eroilor" GPS

Eu am văzut si D2-AS, am înțeles ca are loc pentru a se face schimburi de trenuri.

Re: Complexul de tunele "Eroilor" misterr

sab wrote:
6.1989 -1998 (?) D2-Republica + Industriilor-Republica
9.1998(?)-2008 D2-Republica + naveta Industriilor-Eroilor
Naveta Industriilor-Eroilor cred că a început mai devreme cu un an-doi, că eram în ultimul an de facultate (1996/1997) și mă termina așteptarea/transbordarea la Eroilor...

Re: Complexul de tunele "Eroilor" rosetti61

Industriilor - Eroilor s-a circulat dupa ce au completat statia Gorjului in 1998. Pana atunci de prin 1991 a circulat Republica - Armata Poporului cu transbordare mai departe spre Industriilor (pendula Armata Poporului - Industriilor).

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Complexul de tunele "Eroilor" sab

Nu stiu cum a fost la nava 1, dar probabil tu, referindu-te la anul 1991, vorbesti de nava 1. Cred insa ca, dupa finalizarea constructiei navei 1 la Gorjului s-a revenit la circulatia normala Republica -Industriilor, pentru ca, peste cativa ani, odata cu inceperea lucrarilor la nava 2, sa se circule de la Republica pana la Armata Poporului pe linia afectata de lucrarile de la statia Gorjului si o naveta Industriilor-Armata Poporului pe linia neafectata de lucrari.
Eu am pus anul 1998 pentru ca, la scurt timp dupa ce s-a inaugurat statia Gorjului, imi amintesc ca s-a trecut la naveta Eroilor-Industriilor si asa a ramas 10 ani. Nici pana acum nu am inteles scopul acestei masuri tembele, mai ales ca Militariul chiar avea flux de calatori, nu se putea compara cu M4 de exemplu. Iar majoritatea mergeau mai departe, catre Unirii.
Efectul "de racord" o sa-l simta din pacate si calatorii M5 anul viitor. Ce inseamna sa mergi 4-5 statii cu un metrou care nu te lasa intr-un punct de prea mare importanta al orasului, sa schimbi pentru doar 2 statii, pentru ca apoi sa iei alt metrou de pe M2... :twisted:

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Auzisem la TV acum 2 zile ca vrea Firea sa preia Metrorex de la MT si sa-l aduca la PMB, imi poate confirma cineva informatia?

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Nici ea nu e proasta sa nu vrea, nici aia nu sunt prosti sa il dea, vorba cea, ministru independent inca nu s-a vazut pe cand primar mai scapa.

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Singurul care a mai vrut a fost dom' doctor...

De ce sa il vrei, ca sa adaugi si Mrex la lista de subventii pe langa RADET si si RATB ?
Si Min.Transporturilor de ce sa vrea sa il dea ?...Ca la 6 luni dupa "transfer", va ajunge metroul mai jalnic decat RATB-ul...  :x

Nu imi dati exemple de "alte tari unde metroul tine de primarie"...
Stiu ca asa este cam peste tot...
Dar... in ALTE tari !
(Dupa ce va prelua Mrex, doamna blonda se va gandi ca poata sa dea metrou gratis la toata lumea, prin exporturile de trenuri reparate la Mrex...  :lol:  :lol:  :lol: )

Preluarea "cu catel, cu purcel" la PMB mi se pare cea mai prosta idee posibila...
Cat timp ramane la MT, se respecta totusi regulile "CFR-iste". Bune, proaste, dar niste reguli.
Daca imi spuneti de vreo regula respectata de RATB imi retrag afirmatiile...
(Reguli de functionare, nu reguli de "sifonare", sparlire" si "mi-se-rupire"...)

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

E  periculos ca METROUL sa fie  in administratia primariei. Unele motive au fost prezentate de Tibi dar mai sunt si altele...

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Regurile CFR-iste se pastreaza oricine ar fi patronul, este transport feroviar si te incaiera AFER-ul.
Cat despre militatul pentru stat stramb ca sa vedem drept, nu se justifica niciodata, nu aruncam teoria la gunoi ca este primarul prost, daca primarul este prost atunci sa-l schimbam, pe gandirea voastra inca un pic si-l desfintam, hai sa dam RATB tot la MT, politia locala si jandarmeria la MI, pompierii la armata, gunoierii unde ii dam?
Cat despre MT, uite centura, si aia tot la MT este, si vedem cat de bine merge treaba acolo, iar metroul nu este o realizare a MT, ci a comunstilor, vorba cea, MT deabia a terminat de spoit ce a construit neanicu.

Re: Discutii diverse despre Metrorex TibiV

Ce inseamna "transport feroviar" ?
Ca este pe sine din otel ?

Tramvaiele cicula tot pe sine de otel. Un argument suficient ca "blondie" de la primarie sa "aplice" acelasi nivel cu tramvaiele.

Iti plac tramvaiele din Bucuresti?
Mie nu.

Iti place metroul acum ?
Nici mie... Dar imi place muuuuult mai mult decat tramvaiul.

Rest my case..

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433157 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”