Topic: Astra Imperio Metropolitan
2866 posts, 1023610 views
📖 Pagination options
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
V2A
Da, iar după mult timp, sunt funcționale și pe traseu toate cele 12 tramvaie Imperio alocate liniei 25 (3821 - 3832). Să vedem cât ține minunea.
Da, iar după mult timp, sunt funcționale și pe traseu toate cele 12 tramvaie Imperio alocate liniei 25 (3821 - 3832). Să vedem cât ține minunea.
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
Mai lipsesc din Imperio:
Militari: 3833, 3836, 3891, 3893
Giurgiului: 3849, 3851, 3852, 3856
Colentina: 3857, 3864
Dudești: 3866
Mai lipsesc din Imperio:
Dudești: 3866
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
3893 ce mai asteapta de nu a intrat in circulatie? Au trecut cateva luni de cand e reparat..
3893 ce mai asteapta de nu a intrat in circulatie? Au trecut cateva luni de cand e reparat..
- tramlovr
-
Posted:
-
tramlovr
3899 circulă cu panoul de siguranțe de la ușa 2 deschis. N-am apucat să-i spun vatmanului. Iar pentru cei curioși, cam așa arată siguranțele unui Imperio:
3899 circulă cu panoul de siguranțe de la ușa 2 deschis. N-am apucat să-i spun vatmanului. Iar pentru cei curioși, cam așa arată siguranțele unui Imperio:
IMG_20251018_132713.jpg (1.4 MB; downloaded 1205 times)
-
- JAMS
-
Posted:
-
JAMS
Arata ca un tablou de sigurante de apartament facut de un electrician incepator care invata de la un maistru betiv.
Arata ca un tablou de sigurante de apartament facut de un electrician incepator care invata de la un maistru betiv.
- mirceade
-
Posted:
-
- ofost
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Manifestând puțină atenție colegul nostru @JAMS ar fi putut lesne observa, cel puțin, că:
1. tabloul utilizează disjunctoare/întrerupătoate automate de calitate (Schrack) nu siguranțe (siguranțele sunt numai fuzibile)!
2. fiecare disjunctor are contact auxiliar cu fixare în paralel, prin înclichetare;
3. fiecare conductor are pini terminali izolați (mai mult ca sigur dublu izolați).
4. toate circuitele sunt etichetate (observație sesizată și de preopinent).
Un asemenea ”electrician începător” e scump să știi!
Manifestând puțină atenție colegul nostru @JAMS ar fi putut lesne observa, cel puțin, că:
1. tabloul utilizează disjunctoare/întrerupătoate automate de calitate (Schrack) nu siguranțe (siguranțele sunt numai fuzibile)!
2. fiecare disjunctor are contact auxiliar cu fixare în paralel, prin înclichetare;
3. fiecare conductor are pini terminali izolați (mai mult ca sigur dublu izolați).
4. toate circuitele sunt etichetate (observație sesizată și de preopinent).
Un asemenea ”electrician începător” e scump să știi!
-
- JAMS
-
Posted:
-
JAMS
Asa este, imi pare rau ca nu am observat. Rog moderatorii sa imi stearga mesajul anterior.
Asa este, imi pare rau ca nu am observat. Rog moderatorii sa imi stearga mesajul anterior.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
De apreciat și că alimentarea este pe bandă nu fir din una în alta.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu se sterg mesaje la cerere, situatia e clarificata acum, nu e nevoie de nimic in plus din partea noastra.
Nu se sterg mesaje la cerere, situatia e clarificata acum, nu e nevoie de nimic in plus din partea noastra.
- gexge
-
Posted:
-
gexge
Da, destul de rar se folosește bus bar în România.
shoppy wrote here:
Da, destul de rar se folosește bus bar în România.
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
3852 a revenit acum câteva zile !
Gabyyyyyy9001 wrote here:
Mai lipsesc din Imperio: