Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2662 posts, 680905 views

Go to page:  1  ... 180 181 182 183 184 185 186  ... 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă BIGRED1984

Message Box ?

Re: Dialog cu echipa administrativă moonteanu

Ma gandesc ca se refera la limita de MB pentru poze. Mai ales ca mentioneaza ca isi doreste sa posteze imagini.

Re: Platforma Giuleşti Just a User

STB4101 wrote here:
Da, platforma Giulești se poate vizita, poți intra vorbind cu badigardul ăla. Am să postez și eu poze de pe Facebook cu platforma Giulești.

Solicit stergerea acestui paragraf deoarece aceasta informatie nu trebuia publicata aici.

Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

Nu incalca regulamentul forumului, nu se sterge.

Re: Dialog cu echipa administrativă ericbrudii

Pot menționa vreun mesaj cu poză, nu?

Daca te referi la citarea mesajului cu tot cu fisiere atasate, atunci da, evident ca se poate.

Re: Dialog cu echipa administrativă ericbrudii

@Costin  Pe la Repartizarea autobuzelor, ar trebui să spun pe la fiecare repartizare pot spune că este o premieră, nu? Doar dacă este special.

Scuza-mă că te întreb, doar că eram curios.

Am incercat sa inteleg ce vrei sa intrebi si nu reusesc, nu prea are sens mesajul tau.

Subforumul respectiv are un regulament dedicat care ar trebui sa explice clar ce mesaje "tip dispecerat" sunt permise. Daca ai in continuare nelamuriri, arata ce anume din regulament e neclar si voi explica.

Re: Dialog cu echipa administrativă alexm

Salut,
In ultimele 2 ore am intampinat mai multe probleme de accesare a forumului, de fiecare data aparand o eroare de Cloudfare.

Intr-adevar, am inregistrat un varf de trafic (suspect, as zice eu) in ultimele ore. Monitorizez situatia...

Re: Dialog cu echipa administrativă Tiberiu Shaolin

am intampinat o problema cu imgur. vreau sa postez poze cu el aici pe forum, copiez adresa imaginii o pun intre parantezele acelea cu
[img][/img]
si degeaba, imi spune ca am depasit  2mb pe fiecare poza

Pai da, e normal, pozele trebuie sa fie mai mici de 2mb. In cazul gazduirii externe, e responsabilitatea ta sa le redimensionezi.

Re: Dialog cu echipa administrativă Tiberiu Shaolin

Am inteles, mersi mult !

Re: Dialog cu echipa administrativă Mihai Neagu

Buna. De ceva vreme au inceput sa apara tot felul de mesaje ce par a AI, de la anumiti utilizatori. As propune o verificare mai ampla la inscrierea utilizatorilor pe forum. Seara buna!

Go to page:  1  ... 180 181 182 183 184 185 186  ... 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”