Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1729747 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
Utilizator anonim
Daca nu intervine nimic, chiar luni fac poze in zona aia ! La nivelul peronului cobor in functie de noroi si conditiile de lucru !
Daca nu intervine nimic, chiar luni fac poze in zona aia ! La nivelul peronului cobor in functie de noroi si conditiile de lucru !
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Dat fiind faptul că se anunţă cantităţi însemnate de zăpadă pentru weekend, este adusă o cantitate considerabilă de bolţari pentru a nu perturba activitatea TBM-ului?
Dat fiind faptul că se anunţă cantităţi însemnate de zăpadă pentru weekend, este adusă o cantitate considerabilă de bolţari pentru a nu perturba activitatea TBM-ului?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Dupa ultimele luni ti se pare ca stationarea TBM-ului (din orice cauza) mai este o problema pentru oricare din partile contractuale?
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Vă mulţumim din suflet, domnule Andrei
! Doar dacă puteţi poza din zonele inaccesibile, dacă nu, sunt bune şi cele pe care le veţi captura din poziţii mult mai accesibile. Să aveţi sănătate şi mult spor.
Utilizator anonim wrote:
Vă mulţumim din suflet, domnule Andrei
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Fiind obişnuiţi cu astfel de staţionări, nu cred că constituie nicio problemă.
133 313 wrote:
:lol: Dupa ultimele luni ti se pare ca stationarea TBM-ului (din orice cauza) mai este o problema pentru oricare din partile contractuale?
Fiind obişnuiţi cu astfel de staţionări, nu cred că constituie nicio problemă.
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
OFF: Pana la zapada exista sanse sa avem parte din nou de fenomenul freezing rain
care va pune din nou la test transportul electric bucurestean de suprafata
OFF: Pana la zapada exista sanse sa avem parte din nou de fenomenul freezing rain
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Avansul TBM nu este o problema contractuala...PM e problema.
133 313 wrote:
:lol: Dupa ultimele luni ti se pare ca stationarea TBM-ului (din orice cauza) mai este o problema pentru oricare din partile contractuale?
Avansul TBM nu este o problema contractuala...PM e problema.
- Benzaru
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Daca PM impiedica inaintarea cu tunelele eu cred ca partea care a adus modificarile are (inca) o problema contractuala. Pe barba ei.
Daca PM impiedica inaintarea cu tunelele eu cred ca partea care a adus modificarile are (inca) o problema contractuala. Pe barba ei.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Wrong!
Mai degraba pe barba noastra, ca noi suntem beneficiarii finali...
133 313 wrote:
Wrong!
Mai degraba pe barba noastra, ca noi suntem beneficiarii finali...
- 133 313
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Numai 'padurarii'' au suficienta constiinta civica ca sa nu se spele pe maini...
Numai 'padurarii'' au suficienta constiinta civica ca sa nu se spele pe maini...
- sab
-
Posted:
-
sab
Ce anume sa zic ?
Am spus ca nu stiu care sunt conditiile speciale in cazul M5...
Iar in cazul scuturilor lui Ceausescu stim ca au fost vreo doua cazuri de subtraversari, una cu succes, alta discutabila.
subway guru wrote:sab wrote:
Asta stiam, dar si scuturile lui Ceausescu au sapat pe sub cladiri, ba chiar la adancime mai mica ... Nu vad care au fost "conditiile speciale" in cazul M5.
Ia zii matale concret...si eu comentez...ca stiu mult mai bine ca tine!
Ce anume sa zic ?
Iar in cazul scuturilor lui Ceausescu stim ca au fost vreo doua cazuri de subtraversari, una cu succes, alta discutabila.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
De aia s-a oprit "marea defrisare".
P.S. Numai cu constiinta civica mori pe trecerea de pietoni.
subway guru wrote:
De aia s-a oprit "marea defrisare".
P.S. Numai cu constiinta civica mori pe trecerea de pietoni.
📖 Pagination options