MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1729747 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 179 180 181 182 183 184 185  ... 613

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Daca nu intervine nimic, chiar luni fac poze in zona aia ! La nivelul peronului cobor in functie de noroi si conditiile de lucru !

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Lixandru Dragos-Liviu

Dat fiind faptul că se anunţă cantităţi însemnate de zăpadă pentru weekend, este adusă o cantitate considerabilă de bolţari pentru a nu perturba activitatea TBM-ului?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

:lol:  Dupa ultimele luni ti se pare ca stationarea TBM-ului (din orice cauza) mai este o problema pentru oricare din partile contractuale?

Utilizator anonim wrote:
Daca nu intervine nimic, chiar luni fac poze in zona aia ! La nivelul peronului cobor in functie de noroi si conditiile de lucru !

Vă mulţumim din suflet, domnule Andrei  :) ! Doar dacă puteţi poza din zonele inaccesibile, dacă nu, sunt bune şi cele pe care le veţi captura din poziţii mult mai accesibile. Să aveţi sănătate şi mult spor.

133 313 wrote:
:lol:  Dupa ultimele luni ti se pare ca stationarea TBM-ului (din orice cauza) mai este o problema pentru oricare din partile contractuale?

Fiind obişnuiţi cu astfel de staţionări, nu cred că constituie nicio problemă.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Aron

OFF: Pana la zapada exista sanse sa avem parte din nou de fenomenul freezing rain :twisted: care va pune din nou la test transportul electric bucurestean de suprafata

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

133 313 wrote:

Avansul TBM nu este o problema contractuala...PM e problema.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Benzaru

Deci încă nu s-a rezolvat problema...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Daca PM impiedica inaintarea cu tunelele eu cred ca partea care a adus modificarile are (inca) o problema contractuala. Pe barba ei.

133 313 wrote:
Daca PM impiedica inaintarea cu tunelele eu cred ca partea care a adus modificarile are (inca) o problema contractuala. Pe barba ei.

Wrong!
Mai degraba pe barba noastra, ca noi suntem beneficiarii finali... :ugeek:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Unii s-au spalat pe maini...

Numai 'padurarii'' au suficienta constiinta civica ca sa nu se spele pe maini...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) sab

subway guru wrote:
sab wrote:
Asta stiam, dar si scuturile lui Ceausescu au sapat pe sub cladiri, ba chiar la adancime mai mica  ... Nu vad care au fost "conditiile speciale" in cazul M5.

Ia zii matale concret...si eu comentez...ca stiu mult mai bine ca tine!
:)

Ce anume sa zic ? :?  Am spus ca nu stiu care sunt conditiile speciale in cazul M5...
Iar in cazul scuturilor lui Ceausescu stim ca au fost vreo doua cazuri de subtraversari, una cu succes, alta discutabila.

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Numai 'padurarii'' au suficienta constiinta civica ca sa nu se spele pe maini...

De aia s-a oprit "marea defrisare".
P.S. Numai cu constiinta civica mori pe trecerea de pietoni.

Go to page:  1  ... 179 180 181 182 183 184 185  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464097 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”