Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2662 posts, 681359 views

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă Tiberiu Shaolin

Imi puteti muta ultima postare de pe topicul Autobaza Alexandria pe topicul Depoul Alexandria.

Multumesc!!

Re: Dialog cu echipa administrativă moonteanu

Oricum poza aceea nu se vede, imi apare o eroare.

Re: Dialog cu echipa administrativă WT_fan06

@Tiberiu Shaolin, văd că ai postat încă o dată în topicul potrivit, așa că doar am șters vechea postare cu poza care nu putea fi accesată. 👍🏻

Re: Dialog cu echipa administrativă Adrian.B

Puteti va rog sa redenumiti topicul Autobaza TCE Ploiești in Unitățile de întreținere și exploatare ale TCE Ploiești sau ceva similar care sa includa si cele 2 depouri? Multumesc!

Done 👍🏻

Re: Dialog cu echipa administrativă TTony

Am făcut o mică greșeală în lista de mașini din acest mesaj. Rog pe cineva să o înlocuiească cu aceasta:
[...]
CV ?? PIB - ATP BUS EV70 (7 m)
CV 32 PIB - ATP BUS EV70 (7 m)
CV 34 PIB - ATP BUS EV70 (7 m)
CV 33 PIB - ATP BUS EV95 (9 m)
[...]

Mulțumesc.

Rezolvat 👍🏻

Re: Dialog cu echipa administrativă Stefan_79

Rog un moderator să mute topicul acesta (Autobuze MAZ) în forumul acesta (Istoria transportului public) și redenumirea topicului în
Autobuze MAZ 103 (2002-2025)

ori, mai specific:
Autobuze MAZ 103.041 (2002 - 2019) și 103.065 (2004 - 2025).

Re: Dialog cu echipa administrativă PTMZ

Rezolvat, am mers pe prima variantă. :yes:

Re: Midibuzele Isuzu Prestij ale RAT Craiova WT_fan06

andreir14 wrote here:
P.S: pentru moderatori / admini: vehiculele sunt Temsa Prestij, Isuzu nu a produs acest model de minibuz. Oare puteti, va rog, sa redenumiti topicul corespunzator? Multumesc!

Rezolvat. Pe viitor, te rog scrie cererile de moderare aici, pentru a fi mai vizibile echipei forumului și a elimina riscul să treacă neobservate. 👍🏻

Re: Dialog cu echipa administrativă Mr. Tramvai

Bună ziua.
Atașez poza originala cu 014. Pot dovedi ca imi aparține si solicit formal ca poza postata de @ikarusbus sa fie ștearsă.
_9016707.JPG (1.93 MB; downloaded 881 times)

Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

1. Cum dovedesti ca e a ta? O putem vedea afisata pe ecranul unui device al tau? Ne poti spune exact modelul de camera cu care a fost facuta?
2. Unde ai publicat-o pana sa ajunga pe forum? Avem nevoie de o lista cu linkuri directe si functionale catre toate postarile care o contin.

Re: Dialog cu echipa administrativă moonteanu

Din ce tin minte, poza se afla pe un server privat de Discord.

Re: Dialog cu echipa administrativă Mr. Tramvai

Costin wrote here:
1. Cum dovedesti ca e a ta? O putem vedea afisata pe ecranul unui device al tau? Ne poti spune exact modelul de camera cu care a fost facuta?
2. Unde ai publicat-o pana sa ajunga pe forum? Avem nevoie de o lista cu linkuri directe si functionale catre toate postarile care o contin.

1. Olympus OM-D E-M10 Mark II
2. Am publicat-o pe un grup/server de Discord, asa cum a spus @moonteanu, care face parte din acesta si a vazut poza respectiva acolo.
20250911_170606.jpg (1.96 MB; downloaded 822 times)
Screenshot 2025-09-11 171146.png (105.62 KB; downloaded 822 times)

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463910 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”