Transportul feroviar în RomâniaPrezentări și discuții - material rulantLocomotive electrice

Topic: Locomotive clasele 47x de călători (476, 477)

964 posts, 418976 views

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 69

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori Utilizator anonim

888 a implinit astazi un an de cand a ajuns la depoul BC.

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori Andrei Irimescu

Un film dedicat ei :D

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori razvan22

se pare ca "prietenii"ungurii nu prea ne agreeaza din moment ce au dat jos tricolorul de pe masinile noastre care merg la ei!
Rusine!

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori ByOnu

EXACT la asta ma gandeam si eu ieri! :o :lol:

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori iliutu

Din poze nu am vazut ca masinile MAV sa fie "personalizate" cu tricolorul unguresc. Probabil au alta mentalitate cu decorarea lor, desi ei isi arboreaza drapelul peste tot.
Solutia adevarata: se pot vopsi masinile romanesti tricolor ca Phoenix 004. Ce ziceti ? :roll:

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori shoppy

Foarte interesant, stie cineva cum se face predarea locomotivei? Se semneaza un pv de luare in primire care are anexat un inventar?

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori IK4

La predare/primire nu cred ca se are in vedere existenta dotarilor "optionale" de genul stegulete, fundite si alte mici ornamente, care nu fac parte din inventarul vehiculului si nu ii afecteaza cu nimic functionarea in siguranta.
Phoenix-ul 004 nu este echipat din fabricatie cu tot ce trebuie pentru a putea fi trimis la Budapesta, ca si delfinii? :lol:

477-551-2 la plimbare prin vecini

Foto http://www.flickr.com/photos/60663952@N02/with/8269308995/#photo_8269308995

Ca la noi titularii pun lacatul pe masina si netitularii isi fura oglinzi si scaune intre ei logic ca la noi toti sunt experti in a judeca ce conteaza si ce nu conteaza, asa nu conteaza nici steguletele, nici ghiveciu cu muscata, nici calendaru, nici nimic.
La altii se semneaza inventare si regulamente pe bune, in care sigur scrie ca nu se iau in primire obiecte care nu sunt pe inventarul general sau pe cel al locomotivei, si se respecta, si se si fac controale dupaia, mai ales in situatia asata. Si mai e ceva, oamenii civilizati / profesionistii adevarati nu se coboara la discutii de genul "eu ti le-am lasat tie pe incredere / da, da la manevra a fost gigel si la intoarcere costel / ma nu stiu, eu ti le-am lasat tie nu lu altu".

Si daca e sa fiti cinstiti niciuna din locomotivele trimise de unguri nu are nici stegulete, nici abtibilduri cu "H" / "HU", nici alte chestii cum au ale noastre. Si daca cineva chiar nu poate sa traiasca fara steagul Romaniei, pai il are in sigla sobolanului care e pe locomotivele alea, desi sigla Mav Tractio nu are steagul Ungariei in ea.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

888

DSC_3270.JPG (323.69 KB; downloaded 4412 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

247 si 690

DSC_3668.JPG (309.41 KB; downloaded 4305 times)

DSC_3672.JPG (311.69 KB; downloaded 4299 times)

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori vlaicuandrei

"Prietenii" nostrii unguri isi bat joc de ele cum pot. Stiti toti cred in ce stare s-a intors 802. NU E POSIBIL ca o locomotiva in 3 ani de functionare pe caile noastre ferate sa nu aiba nici o problema la partea de rulare, iar dupa 2 saptamani de Ungaria sa fie limitata la 100 km/h si sa fie trimisa la strung cu locuri plane de aproape 1 mm, exfolieri si sabotii aproape terminati.
Oamenii unei tari civilizate nu isi fac nevoile in sala masinilor din cate stiu eu si nu vandalizeaza ce fac altii, asta tot din minimele mele cunostiinte de bune maniere...
Daca nu iti convine ceva, lasi un biletel sau faci o reclamatie oficiala, nu distrugi tu, ca asa te taie pe tine capul.
Chiar astept cu interes sa vad cum se intoarce si 880 :)

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori Alex Avram

Ete ce fac ''desteptii"cu munca noastra! :evil:

Se poate vedea pe inregistrarile de bord exact ce se intampla si apoi se poate da o circulara sa se inspecteze temeinic locomotiva cand se ia in primire ca sa se treaca in pv orice problema, cat de mica.

Re: Locomotive seria 47 apartinand CFR Calatori Andrei Irimescu

EA 888 a plecat astazi IR1663

EA 802 in Depoul Bucuresti Calatori fara steme

EA 268 cu IR1528

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 69

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Locomotive electrice  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”