MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 188476 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului doctoru

La ora 19.30 cei de la  ASTALDI au incarcat  ultimul component din TBM  pe trailer.

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Mai sunt ceva componente ale TBM-ului in santier, iar macaraua albastra (cea mai mica) nu a plecat inca.

Gata, TBM-ul e istorie, au plecat toate piesele din santier.

S-a reluat spargerea platformei de la bd. Laminorului cu un alt excavator cu picon.

A inceput spargerea platformei din capatul dinspre Zarea, iar in celalalt capat acum o ora inca se evacua molozul. Umpluturile cu balast nu au mai continuat insa, cred ca la asta se referea @survola cand zicea ca au redus ritmul.

Re: POZE Lucrari - Statia "Laminorului" subway guru

Aici a mai ramas de 'rezolvat' un canal...

Re: Discutii: statia Laminorului survola

Mai este un acces de făcut sau mă înșel?

Accesul are incinta de piloti deja realizata, dar pentru ca sa se lucreze la el trebuie mai intai desfiintata breteaua provizorie dintre Episcop Vulcan si Laminorului.

Re: Discutii: statia Laminorului survola

Ca să concretizez ce spuneam acum câteva zile, da, la Laminorului mi se pare că se mișcă puțin cu frâna trasă.
Și am în vedere termenul fixat pentru finalizare - semestrul II 2016.

Ma gandesc ca vor sa dea statia in folosinta fara accesul respectiv, mai ales ca lucrarile se vor desfasura in afara carosabilului. Oricum, si la depou se va  lucra in 2017.

Re: Discutii: statia Laminorului Inginerul

Se lucreaza intens in subteran la betonarea unei zone de peron separata de cel principal,la pereti caseta,compartimentari,finisaje spatii publice si tehnice,cale de rulare,instalatii de toate felurile. La umpluturi nu prea s-a inaintat din cauza ploilor. Se va termina in decembrie cu tot cu accesul A,prevazut in grafic.

Va doresc succes, dar din ce am vazut pana acum pe acest santier realizarea fiecarui acces a durat minim 6 luni, asta insemnand ca ar trebui sa incepeti lucrarile la accesul "A" ... chiar acum. Dar pana nu scapati de bretea, nu prea aveti cum sa lucrati acolo. Iar desfiintarea bretelei tine de umpluturi, deci de vreme.

PS Golul din PS dinspre bd. Laminorului este betonat, asa cum am presupus?

Nici la CV nu cred ca sunteti in grafic.

Re: Discutii: statia Laminorului Inginerul

Accesele au fost facute un pic mai greoi din cauza punerii accentului in alocarea reaurselor pe structurile statiilor,depoului galeriei de legatura. Sunt optimist ca se va putea si finisa in pana la sfarsitul termenelor propuse.
Golul dinspre Straulesti e betonat. Se ca hidroizola si umple saptamana viitoare.
Sunt convins ca vor termina si la cv.

Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463964 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”