Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
298 posts, 67822 views
📖 Pagination options
- Zetterberg
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
Zetterberg
Primarul General a declarat acum câteva zile într-o emisiune a unui canal de știri că lucrările la traseul liniei 5 vor fi gata anul acesta. Dar, mai ales din ultimele poze, nu prea pare probabil... Voi ce ziceți?
Primarul General a declarat acum câteva zile într-o emisiune a unui canal de știri că lucrările la traseul liniei 5 vor fi gata anul acesta. Dar, mai ales din ultimele poze, nu prea pare probabil... Voi ce ziceți?
- ticker
-
Posted:
-
ticker
Sunt inca puncte neatacate (intersectii). Cum sa fie gata?
Sunt inca puncte neatacate (intersectii). Cum sa fie gata?
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Plus substatia Nordului, statiile, mobilierul urban si catenara. Cine stie ce matematica fuzzy a folosit matematicianu' mondial in calculul termenului de finalizare
Si ca tot vorbim de matematicieni mondiali, sa vedem ce virgula o sa-i dea bucla de la Aerogarii, ca tare imi e ca ne intoarcem la bidirectionale, in loc de Imperio cum era promis.
Plus substatia Nordului, statiile, mobilierul urban si catenara. Cine stie ce matematica fuzzy a folosit matematicianu' mondial in calculul termenului de finalizare
Si ca tot vorbim de matematicieni mondiali, sa vedem ce virgula o sa-i dea bucla de la Aerogarii, ca tare imi e ca ne intoarcem la bidirectionale, in loc de Imperio cum era promis.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sunt foarte curios daca s-au demarat lucrarile la substatie.
Ce spectacol ar fi sa avem infrastfuctura gata, dar sa asteptam dupa substatie.
Altfel, 2,5 luni pentru cateva intersectii, reteaua de contact si peroane nu mi se pare imposibil deloc, ba chiar decent.
Sunt foarte curios daca s-au demarat lucrarile la substatie.
Ce spectacol ar fi sa avem infrastfuctura gata, dar sa asteptam dupa substatie.
Altfel, 2,5 luni pentru cateva intersectii, reteaua de contact si peroane nu mi se pare imposibil deloc, ba chiar decent.
- Media
-
Posted:
-
Media
Si sa nu uitam de pod la Caro.
Ca si acolo poate fi un punct de întârziere.
Si sa nu uitam de pod la Caro.
Ca si acolo poate fi un punct de întârziere.
- Andrei18
-
Posted:
-
Andrei18
Imperio nu cred ca ar fi bagat deoarece indiferent cat de repede vor termina lucrarile, portiunea de pe Armand Calinescu si Vasile Lascar inca nu este modernizata si nu se stie exact cand vor incepe lucrarile la ea.
punmeister wrote here:
Imperio nu cred ca ar fi bagat deoarece indiferent cat de repede vor termina lucrarile, portiunea de pe Armand Calinescu si Vasile Lascar inca nu este modernizata si nu se stie exact cand vor incepe lucrarile la ea.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
1. La ce fel de probleme te referi cu bucla? Ca e gardul santierului M6 acolo?
2. Unde/cine/cand a promis Imperio pe linia 5?
punmeister wrote here:
... bucla de la Aerogarii, ca tare imi e ca ne intoarcem la bidirectionale, in loc de Imperio cum era promis.
1. La ce fel de probleme te referi cu bucla? Ca e gardul santierului M6 acolo?
- Zetterberg
-
Posted:
-
Zetterberg
ByOnu wrote here:Pe Facebook și pe YT, atât Primarul General cât și Viceprimarul General pe Transporturi, de mai multe ori, pe parcursul anului trecut și al anului acestuia.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Despre substatie nu stiu nimic, dar, la ritmul actual de lucru, pare a fi timp suficient sa finalizeze pana la sfarsitul anului. Evident, depinde si de vreme, dat fiind faptul ca asfaltarea nu se poate face in orice conditii.
Despre substatie nu stiu nimic, dar, la ritmul actual de lucru, pare a fi timp suficient sa finalizeze pana la sfarsitul anului. Evident, depinde si de vreme, dat fiind faptul ca asfaltarea nu se poate face in orice conditii.
- Andrei18
-
Posted:
-
Andrei18
De peroane se stie ceva legat de dimensiuni? La capitolul latime vor arata ca cele vechi?
De peroane se stie ceva legat de dimensiuni? La capitolul latime vor arata ca cele vechi?
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Dimensiunile sunt de 52 m lungime totală (din care 40 m alocați pentru zona de îmbarcare și debarcare a pasagerilor) și 1,8 m lățime. Datele complete pot fi identificate în documentația tehnică, postată în subiectul dedicat.
Dimensiunile sunt de 52 m lungime totală (din care 40 m alocați pentru zona de îmbarcare și debarcare a pasagerilor) și 1,8 m lățime. Datele complete pot fi identificate în documentația tehnică, postată în subiectul dedicat.
- JAMS
-
Posted:
-
JAMS
Colegul survola a adaugat astazi poza de mai jos, in care se vad numerele de Polonia ale camionului ce aduce sina. Oare la noi nu se mai fabrica un asemenea produs low-tech? Sau e mai ieftin sa il aduci din Polonia (sau China via Gdansk)?
Colegul survola a adaugat astazi poza de mai jos, in care se vad numerele de Polonia ale camionului ce aduce sina. Oare la noi nu se mai fabrica un asemenea produs low-tech? Sau e mai ieftin sa il aduci din Polonia (sau China via Gdansk)?
survola.JPG (1.93 MB; downloaded 1516 times)
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Siderca e pe chituci de un car de ani, unde ai vrea să se mai fabrice..
Siderca e pe chituci de un car de ani, unde ai vrea să se mai fabrice..
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
De la moderator citire
S-a făcut ditamai off-topicul aici, fiți mai atenți în ce subiect postați. Discuțiile le găsiți într-un subiect mai potrivit. Mulțumesc pentru înțelegere.
De la moderator citire
S-a făcut ditamai off-topicul aici, fiți mai atenți în ce subiect postați. Discuțiile le găsiți într-un subiect mai potrivit. Mulțumesc pentru înțelegere.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)
•
Choose destination