Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 528547 views
📖 Pagination options
- Dominatrix
-
Posted:
-
Re: Discutii - Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unir
Dominatrix
Goldmund wrote:Da.... Progrese mari cat roata carului...cu un total de 1 milion RON alocati.
Pasajul suprateran M.Bravu-S.Unirii face parte din primul inel al Capitalei, de aceea importanta lui. Sper ca si aici sa vedem in curand progrese mari...
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Da, daca dr.Oetker s-a apucat de prea multe proiecte pentru care nu are bani.
Imi aduc aminte ca atunci cand cineva l-a intrebat ce se mai aude cu 'zburatoarea', dr. a spus "I-am dat drumul"
Reporterul a intrat in jocul aiuritului si i-a zis " ati terminat autostrada suspendata?"...(...)
Drept pentru care, inca un proiect mare fara finantare
Da, daca dr.Oetker s-a apucat de prea multe proiecte pentru care nu are bani.
Imi aduc aminte ca atunci cand cineva l-a intrebat ce se mai aude cu 'zburatoarea', dr. a spus "I-am dat drumul"
Reporterul a intrat in jocul aiuritului si i-a zis " ati terminat autostrada suspendata?"...(...)
Drept pentru care, inca un proiect mare fara finantare
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Goldmund wrote:Avea dreptate. A dat drumul...la o alta basina electorala pentru creduli. Cum va face dr. Oetker autostrada suspendata ? Se incep lucrarile si apoi .. se suspenda. Prin inceperea lucrarilor se intelege saparea unei gropi in asfalt in vederea plantarii primului pilon. Numele de "zburatoare" e mai potrivit, fiindca va zbura si ea si banii alocati ei pana va fi gata.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Daca au alocati doar 1mil de lei ... le ajunge pt forarea tuturor coloanelor macar pt unul din cele 2 poduri??
Daca au alocati doar 1mil de lei ... le ajunge pt forarea tuturor coloanelor macar pt unul din cele 2 poduri??
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
lucianxx9o wrote:Aveam in subiectul cu proiectul da s-au busit cand s-a schimbat serverul, poate le pune Marian din nou, mai ales daca a inceput santierul.
Am cautat poze despre pasaj dar nu am gasit mai nimic. Cineva are ceva poze despre proiect???
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Nu conteaza suma alocata absolut deloc.Cat timp a fost proiectul blocat pt arhicunoscuta problema legata de PUZ,Oprescu s-a inteles cu constructorii sa efectueze lucrarea cu amanare la plata pt maximum 2 ani.Asa ca,din ce stiu,acum ca lucrarea a devenit legala in opinia tuturor,baietii s-au pus pe treaba si lucrarea nu se va mai opri,pt ca trebuie inaugurata la anul inainte de alegeri.Asa ca vom avea inca un pasaj suprateran finalizat(partea buna)dar construit pe datorie(partea proasta).Iar daca e sau nu bine asta...nu stiu.
Nightwolf wrote:
Nu conteaza suma alocata absolut deloc.Cat timp a fost proiectul blocat pt arhicunoscuta problema legata de PUZ,Oprescu s-a inteles cu constructorii sa efectueze lucrarea cu amanare la plata pt maximum 2 ani.Asa ca,din ce stiu,acum ca lucrarea a devenit legala in opinia tuturor,baietii s-au pus pe treaba si lucrarea nu se va mai opri,pt ca trebuie inaugurata la anul inainte de alegeri.Asa ca vom avea inca un pasaj suprateran finalizat(partea buna)dar construit pe datorie(partea proasta).Iar daca e sau nu bine asta...nu stiu.
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
Azi la 19:30 inca se lucra...
Azi la 19:30 inca se lucra...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Am dat o fuga prin zona azi, nu va agitati, deocamdata nu au bani decat sa faca coloanele forate si cateva radiere/pile. In modul optimist podul pe sensul spre Dristor va fi gata in toamna 2012 si cel putin anul asta nu sunt sanse sa inceapa lucrul la podul pentru sensul celalalt.
Am dat o fuga prin zona azi, nu va agitati, deocamdata nu au bani decat sa faca coloanele forate si cateva radiere/pile. In modul optimist podul pe sensul spre Dristor va fi gata in toamna 2012 si cel putin anul asta nu sunt sanse sa inceapa lucrul la podul pentru sensul celalalt.
- cornel001
-
Posted:
-
cornel001
Deci pana la urma cine e de vina pt toata mizeria asta ? Credeam ca am trecut peste "incepem o lucrare si o lalaim cat putem si ne batem joc de ceilalti" ?
Deci pana la urma cine e de vina pt toata mizeria asta ? Credeam ca am trecut peste "incepem o lucrare si o lalaim cat putem si ne batem joc de ceilalti" ?
- GAC
-
Posted:
-
GAC
La cum se prezinta situatia in teren, nu vad o taiere de panglica prea curand.
Banuiesc ca acea groapa in care cablurile de electricitate trec permendicular peste caseta cu tevi, este groapa pentru un viitor radier. Implicit va dura foarte mult, dar va fi si o operatiune costisitoare, acea deviere a retelelor de apa cat si electrice. Numai in acea groapa ar putea sa incapa linistit mai mult de jumatate din milionul alocat pt anul asta.
Singurul lucu de care chiar mi-ar parea rau, ar fi distrugerea (avarierea) sinelor de tramvai proaspat puse.
In aceste conditii, si subantelegand ca intr-un viitor apropiat va incepe lucrul si la pasajul de la Big, ne putem astepta ca 34 sa nu mai circule pe traseul original pana prin 2015-2016. Similar si in cazul lui 76.
La cum se prezinta situatia in teren, nu vad o taiere de panglica prea curand.
Banuiesc ca acea groapa in care cablurile de electricitate trec permendicular peste caseta cu tevi, este groapa pentru un viitor radier. Implicit va dura foarte mult, dar va fi si o operatiune costisitoare, acea deviere a retelelor de apa cat si electrice. Numai in acea groapa ar putea sa incapa linistit mai mult de jumatate din milionul alocat pt anul asta.
Singurul lucu de care chiar mi-ar parea rau, ar fi distrugerea (avarierea) sinelor de tramvai proaspat puse.
In aceste conditii, si subantelegand ca intr-un viitor apropiat va incepe lucrul si la pasajul de la Big, ne putem astepta ca 34 sa nu mai circule pe traseul original pana prin 2015-2016. Similar si in cazul lui 76.
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
Utilizator anonim wrote:Ma intreb cum se impaca aceasta informatie cu cele spuse de Metamorph mai sus, ca s-ar lucra pe credit. Legat de lucratul pe datorie, tare mi-e teama ca, asa cum se intampla de obicei in aceste cazuri, "ulciorul nu merge de multe ori la apa"
cornel001 wrote:Cine e de vina? Dr. Oetker, bineinteles! A avut o "urgenta" si a inceput lucrarea ca sa fie coordonata cu pasajul de la Sudului (recunosc, in principiu suna bine, dar practica - si mai ales LEGEA - ne omoara. Dar cine se impiedica de nimicuri precum legile in Romania?). Sa speram ca multi bucuresteni vor avea in 2012 o "urgenta" sa ii dea un picior in posterior acestui papagal si vom alege un primar mai bun.
Deci pana la urma cine e de vina pt toata mizeria asta ?
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
O sa ma interesez.Sper ca nu cumva sa fi aparut modificari pe parcurs,pt ca acum vreo luna aproape ca se jura Oprescu ca a rezolvat lucrarea in modul in care am zis mai sus.
Dominatrix wrote:Utilizator anonim wrote:Ma intreb cum se impaca aceasta informatie cu cele spuse de Metamorph mai sus, ca s-ar lucra pe credit. Legat de lucratul pe datorie, tare mi-e teama ca, asa cum se intampla de obicei in aceste cazuri, "ulciorul nu merge de multe ori la apa"
Am dat o fuga prin zona azi, nu va agitati, deocamdata nu au bani decat sa faca coloanele forate si cateva radiere/pile. In modul optimist podul pe sensul spre Dristor va fi gata in toamna 2012 si cel putin anul asta nu sunt sanse sa inceapa lucrul la podul pentru sensul celalalt.cornel001 wrote:Cine e de vina? Dr. Oetker, bineinteles! A avut o "urgenta" si a inceput lucrarea ca sa fie coordonata cu pasajul de la Sudului (recunosc, in principiu suna bine, dar practica - si mai ales LEGEA - ne omoara. Dar cine se impiedica de nimicuri precum legile in Romania?). Sa speram ca multi bucuresteni vor avea in 2012 o "urgenta" sa ii dea un picior in posterior acestui papagal si vom alege un primar mai bun.
Deci pana la urma cine e de vina pt toata mizeria asta ?
O sa ma interesez.Sper ca nu cumva sa fi aparut modificari pe parcurs,pt ca acum vreo luna aproape ca se jura Oprescu ca a rezolvat lucrarea in modul in care am zis mai sus.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daaaa, ar fi tare sa avem niste cioturi de piloni ca la Chisinau care sa fie sub sechestrul vreunei banci
Daaaa, ar fi tare sa avem niste cioturi de piloni ca la Chisinau care sa fie sub sechestrul vreunei banci
- florinmaster
-
Posted:
-
florinmaster
Se lucreaza la radierul primei pile , deja a aparut structura de fier ...
Se lucreaza la radierul primei pile , deja a aparut structura de fier ...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination