Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 895322 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Vlad242

Având in vedere că indicatorul se desprinsese și era căzut credeam ca e evident ca trebuie înlocuit cu unul nou, dar da...

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ADK

Cu toate că probabil asta ar fi ultima grijă, nu știu de ce nu se protejează șuruburile alea prin niște căpăcele din plastic sau silicon ori dacă sunt dintr-un material inoxidabil îmi cer eu scuze, însă nu prea cred. Zic să se prevină problema desfacerii când indicatorul va trebui iar scos și de preferat fără trotuar... că până atunci va avea parte de toți dăunătorii (apă, sare, noroi etc) care vor "ataca" florile și vor permite apei să intre pe filet prin lipsa acelor protecții, doar sugerez pentru muncitori, nu știu cât mă afectează pe mine, e forum de discuții.

Pe plăcuță de stație “Ștefan Hepites” încă este scrisă linia 610, cu toate ca nu mai circulă demult
IMG_1003.jpeg (1.97 MB; downloaded 2440 times)

Uitați un alt caz în care se execută niște lucrări, iar constructorul/executantul lucrărilor nu a obținut aviz de suspendare/relocare a stației.Autobuzele sunt nevoite să oprească după stație,încurcând circulația.
IMG_1048.jpeg (1.95 MB; downloaded 2105 times)
IMG_1049.jpg (1.8 MB; downloaded 2038 times)
IMG_1050.jpeg (1.97 MB; downloaded 2101 times)

Stația “Master” sens Păcii nu se poate efectua în condiții de siguranță în momentul de față, unii șoferi nici nu mai efectuează stația, cu toate că stația nu este suspendată.
IMG_1067.jpeg (1.99 MB; downloaded 1741 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

TPBI: În perioada 9 februarie – 1 martie 2026, se derulează procesul de redenumire pentru 24 de stații de transport public
Pentru o mai bună informare a publicului călător, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a decis ca 24 de stații ale liniilor de transport public să fie redenumite, începând cu data de 09.02.2026 și până cel târziu 01.03.2026.
Prin această măsură, noile denumiri ale stațiilor vor răspunde realității din zonele unde acestea funcționează.
În tabelul de mai jos găsiți lista stațiilor ce vor fi redenumite și liniile ce pot fi utilizate:

Nr. CRT.    DENUMIRE ACTUALA    SECTOR    LINII    ARTERA    SENSUL    DENUMIRE PROPUSA
1    C.F.R. CONSTANTA    2    112,135,243    SOS. PIPERA    COBORARE TERMINAL    PASAJUL PIPERA
2    C.F.R. CONSTANTA    2    112,135,243    SOS. PIPERA    URCARE TERMINAL    PASAJUL PIPERA
3    COMPLEX COMERCIAL    6    162, 163, N110    BD. CONSTRUCTORILOR    SOS. VIRTUTII    COMPLEX CONSTRUCTORILOR
4    COMPLEX COMERCIAL    6    162, 163, N110    BD. CONSTRUCTORILOR    CALEA GIULESTI    COMPLEX CONSTRUCTORILOR
5    SCOALA    6    163    CALEA GIULESTI    BD. CONSTRUCTORILOR    SCOALA GIMNAZIALA 161
6    SCOALA    6    163    CALEA GIULESTI    GIULESTI SARBI    SCOALA GIMNAZIALA 161
7    METROU NICOLAE TECLU    3    246, 619, 627    BD. THEODOR PALLADY    COBORARE TERMINAL    M NICOLAE TECLU
8    METROU NICOLAE TECLU    3    246, 619, 627    BD. THEODOR PALLADY    URCARE TERMINAL    M NICOLAE TECLU
9    METROU NICOLAE TECLU    3    619,627    BD. THEODOR PALLADY    URCARE TERMINAL    M NICOLAE TECLU
10    DNCB    4    125    DNCB    PECO SILFLOR MOVE    UNITATII
11    DNCB    4    125    DNCB    SOS. BERCENI    UNITATII
12    TEXTILA MILITARI    6    221    BD. TIMISOARA    C.E.T. VEST MILITARI    BD. TIMISOARA 80
13    TEXTILA MILITARI    6    221    BD. TIMISOARA    STR. VALEA OLTULUI    BD. TIMISOARA 80
14    RADOX    6    25    BD. TIMISOARA    STR. PROGRESULUI    BD. TIMISOARA 80
15    RADOX    6    25    BD. TIMISOARA    STR. VALEA CASCADELOR    BD. TIMISOARA 80
16    I.O.R.    3     70, 79,N104    STR. CONSTANTIN BRANCUSI    STR. BABA NOVAC    BUCOVINA
17    I.O.R.    3     70, 79,N104    STR. CONSTANTIN BRANCUSI    STR. LUCRETIU PATRASCANU    BUCOVINA
18    ADESGO    4    116,323,N112    CALEA SERBAN VODA    BD. GHEORGHE SINCAI    NICOLAE HARALAMBIE
19    ADESGO    4    116,323,N112    CALEA SERBAN VODA    PIATA EROII REVOLUTIEI    NICOLAE HARALAMBIE
20    ADESGO    4     19    CALEA SERBAN VODA    BD. GHEORGHE SINCAI    NICOLAE HARALAMBIE
21    ADESGO    4     19    CALEA SERBAN VODA    PIATA EROII REVOLUTIEI    NICOLAE HARALAMBIE
22    POPA TATU    1    205    STR. POPA TATU    STR. BUZESTI    MIRCEA VULCANESCU
23    PASARELA METROU BERCENI    IF    480    STR. POPESTI-VEST    COBORARE TERMINAL    PASARELA M BERCENI
24    PASARELA METROU BERCENI    IF    480    STR. POPESTI-VEST    URCARE TERMINAL    PASARELA M BERCENI

https://tpbi.ro/tpbi-in-perioada-9-febru ... -public/

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate STB6228

Stația Magnoliei, sens Pasaj Domnești, arată ca după război. Fără plăcuță de stație, noroi la fiecare ploaie, fără aveolă, când înainte nu era așa. S-a întâmplat asta datorită lucrărilor de lărgire a Prelungirii Ghencea la 4 benzi. Din păcate nu am poze.  :cry:

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate georgica2704

Mult a fost, puțin a mai rămas. Avem plăcuțe montate în Băneasa pentru linia 5
IMG_20260211_131424.jpg (1.59 MB; downloaded 1144 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate BGP2597

Plăcuțele au fost montate încă din decembrie când era anunțată deschiderea înainte de alegeri și ulterior au fost acoperite cu saci negri. Probabil de pe aceasta din poză s-a rupt sacul din cauza vântului.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) sorin.niculescu_

Are cineva idee de la ce vine denumirea stațiilor „Victoria” de pe Iuliu Maniu?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) alexandru_gr

Numele stației vine de la fosta fabrica de încălțăminte "Victoria" în proximitatea căreia se afla.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Vlad242

După părerea mea, stația Victoria ar trebui redenumită în Auchan Militari, Complex Militari, Centru Comercial Militari etc. deoarece fabrica căreia îi poartă numele nu mai exista de ani buni.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stația „Bd. Poligrafiei” – reamplasată spre Strada Jiului

Începând de sâmbătă, 14.02.2026, stația „Bd. Poligrafiei” (aferentă liniilor 112, 331 și 331B), situată pe Bd. Poligrafiei, pe sensul spre intersecția Bd. Poligrafiei/ Str. Băiculești, va fi reamplasată la o distanță de aproximativ 65 m spre Str. Jiului.

Măsura a fost luată ca urmare a avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București şi a amenajărilor realizate pe teren de administratorul drumului.

https://tpbi.ro/statia-bd-poligrafiei-re ... -jiului/

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) sorin.niculescu_

Vlad242 wrote here:
După părerea mea, stația Victoria ar trebui redenumită în Auchan Militari, Complex Militari, Centru Comercial Militari etc. deoarece fabrica căreia îi poartă numele nu mai exista de ani buni.

Păi și dacă au redenumit nu știu câte stații anul trecut, de ce nu au redenumit-o și pe asta? :)) Logica STB e ceva…

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”