Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049535 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Vlad242

De ceva timp, pe aplicația InfoTB, linia 431 nu mai are capătul la intersecția Str. Răsăritului/ DJ602, ci continuă pe strada Sabarului până în zona Autostrăzii A0 si a râului Sabar. Este adevărată această "mică" prelungire sau este doar o eroare?
image_2025-12-29_190659318.png (39.86 KB; downloaded 2403 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) alexandru_gr

Care ar fi logica înființării liniei 425B?

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Bogdan Ciorascu

Am impresia ca se duce prin Olteni! Nu cred ca era acoperit de vreo linie...

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) BGP2597

Mai degrabă e o formă prin care vor ajunge mai puține curse în Ordoreanu. Traseul pare identic cu 425 până la Clinceni. Intuiesc că o parte din turele din 425 vor forma 425B, astfel încât să rămână aceeași frecvență pe zona comună, dar mai redusă spre Ordoreanu.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) cris_m

Acesta este si rationamentul din spatele deciziei, cresterea frecventei pe tronsonul mai solicitat cu aceleasi resurse.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) BGP2597

Sau reducerea pe tronsonul mai puțin solicitat.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Gabi23

Solicitarea era redusă spre satul Ordoreanu, iar Primăria Clinceni a solicitat modificarea pentru o mai bună distribuire a resurselor.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) sorin.niculescu_

Credeam și eu că au introdus transport public pe Șoseaua Independenței (între Str. Ciocârliei și Șoseaua Tudor Vladimirescu)…

• dvx
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) dvx

În legătură cu extinderea linie 479 la Complex Rezidențial Allegria, nu am vazut extinderea pe Info TB, având în vedere că azi trebuia să fie extinsă, mie încă îmî apare că duce până la Agropol. Cumva au modificat data oficială a extinderii?

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) cristi_158

Nu au modificat, doar ca stb nu a actualizat traseul.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Mihai Neagu

Nici afisajele nu au fost actualizte, se circula cu foaie in geam despre traseul prelungit. Ceea ce este si mai grav, e ca pe site-ul oficial al operatorului nu au fost actualizate informatiile despre traseu, iar programele de circulatie se pot gasi numai pe pagina Primariei Glina.

A trecut deja o săptămână de la prelungirea liniei 479 până în cartier Allegria iar în aplicația InfoTB nici vorba de modificare.
Asta înseamnă lipsa de respect față de călători.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) SynK

pe langa infintarea lui 435 si restul de modificari de urmeaza sa fie sambata pe cateva linii regionale am auzit ca linia 406 se desfinteaza, cel putin asta mi-a zis un sofer de la STV da nici el nu stia motivul, va aparea un 407B sau alt inlocuitor?

Șoferii pot spune orice.

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”