Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 794253 views

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun Gabi23

Crezi ce vrei. Uneori e mai sănătos să nu mai comunic aici, nu merită să știți anumite informații.  :yes:
Și apropo că tot căutai comunicatul TPBI și nu găseai nimic: https://tpbi.ro/statia-razorului-din-com ... pendata/
https://b365.ro/statia-stb-razorului-din ... -566798/
https://buletin.de/bucuresti/statia-razorului/

Re: Discuții diverse despre transportul în comun shoppy

Daca ar fi dupa ce vor riveranii, s-ar desfiinta statiile STB din tot orasul.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun essco

Stai linistit, comunicatul il gasisem, dar nu dadaea niciun motiv. de aia zic, daca nu ai dovezi, mai bine nu vii cu stirea.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Tiberiu Shaolin

Daca tot esti tu asa de curios, mai bine le dai un mail celor de la primaria Chiajna si ii intrebi pe ei.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Vlad242

La cum răspunde Primăria Chiajna la petiții/sugestii/solicitare de informații, vine 2027.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Tiberiu Shaolin

Sunt obligati prin lege sa raspunda in 30 de zile

Eu înțeleg, doar ca mie nici până acum nu mi-au raspuns la o petiție trimisă în august 2025.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ADK

Mie cred că nici acum nu mi-a răspuns RATB-ul, azi STB, de vreo 12 ani, zic nu cred că nu mai folosesc aceeași adresă de e-mail, așa că ce te mai miră...

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Stefan B

Vlad242 wrote here:
Am trimis eu o petiție către TPBI referitor la redenumirea stației Verzișori in Maria Tănase.

Hei, nu ai vrea sa colaborezi cu noi ?
Si noi ne dorim acelasi lucru, si cu cat mai multi care se alatura demersului, cu atat mai bine

Si multumesc mult pentru feedbackul pozitiv pe care l-am primit la aceasta postare  :D

Si ca sa raspund referitor la legaturile artistei cu regimurile autoritare: ea nu a avut nicio legatura cu regimul fascist; ba chiar avea mari probleme cu acestia, ajungandu-se in situatia de a-i fi interzise cantecele la posturile radio; mai degraba sa fie invers: fascistii o acuzau de spionaj, dat fiind faptul ca umblau zvonuri cum ca aceasta ar fi avut o relatie cu un jurnalist francez;
Ar fi multe de zis, si despre relatia ei cu fascismul si cu comunismul, dar cred ca exista surse mai competente de informare care sa relateze aceste aspecte  ;)

Da, aș fi interesat să colaborez cu voi, poate inițiem o petiție pe care să o semnez cât mai mulți oameni, așa poate o sa primim un răspuns favorabil de la TPBI.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Stefan B

Super  :D

Iti pun la dispozitie grupul nostru de facebook, unde poti lua legatura atat cu mine, cat si cu ceilalti colegi si oameni care doresc sa se implice in acest demers
https://www.facebook.com/groups/833432309302658/

De altfel, oricine doreste sa se implice, o poate face aici

Multumesc mult

Re: Tarifele transportului public din București shoppy

Andrei98 wrote here:
In lipsa profesionalismului toti incearca sa scoata parleala doar prin marirea de preturi sau taxe dupa caz. Cand nu esti in stare sa gasesti solutii reale ca sa optimizezi veniturile si costurile incepi sa jupoi pielea tot de pe cei vulnerabili.

Pai daca directorul URAC a decis ca hotia de la URAC merge foarte bine si trebuie sa continue, atunci este nevoie de bani care sa se fure.

Re: Tarifele transportului public din București ByOnu

Scuze, care hotie la URAC? Mai ales ca zici expre despre director. Vorbesti despre un caz cunoscut sau ceva? Altfel, cred ca URAC este subfinantata pentru ceea ce trebuie sa livreze.

Re: Tarifele transportului public din București shoppy

Hotia cu "modernizarile" URAC care ajung imediat la gard si nu este nimeni responsabil iar directorul URAC care a declarat intr-un video al sindicatului STB ca a decis EL INSUSI ca "modernizarile" vor continua. URAC nu trebui finantat mai bine ci trebuie sa dispara, STB trebuie sa lucreze cu furnizori seriosi si sa-i traga la raspundere cand produsele nu sunt conforme, asta nu o sa se intample niciodata pe manareli interne oricat de mult ar creste finantarea URAC, din seria nu pot ei sa ne finanteze cat  putem noi sa furam.

Go to page:  1  ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463866 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”