Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1810384 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

WAYNEN wrote:
Eu zic ca linia 46 ar fi utila daca ar fi prelungita in Militari.Iar linia 42 putea sa intoarca la Banu Manta ca sa tine bucla aia deschisa in caz de avarie pentru liniile 1 si 46,si sa aiba 2 tramvaie pe traseu,nu 1.

De unde tramvaie pentru un 46 pana in Militari ? :roll:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB WAYNEN

SA se apuce URAC-ul sa le faca!

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

E usor de spus. Nu sunt bani nici pentru tinerea in circulatie a parcului existent! Multumiti-i cutzitarului sef...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Utilizator anonim

URACul daca ar avea banii necesari si licitatiile de materiale si piese ar merge cum trebuie ar putea sa scoata 20-24 tramvaie noi pe an. Dar asa nu au bani decat pentru maxim 5 pe an, si daca sa zicem ca vor avea bani mai multi, vor face cele 24 tramvaie care vor sta apoi in curte asteptand cine stie ce cablaje sau geamuri la care nu a mers licitatia...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Sava_6115-6315

Cand macelaru capitalei decapiteaza regia de transport, ce pretentii sa mai avem? Calatorii sunt ca mustele care bazaie carnea: plici! si am scapat de ei. Numai urari de bine am pentru edilul sef! :popa:

Re: Stiri, noutati, perspective Sava_6115-6315

In aceasta seara(14 feb), in jurul orei 22:30 am tranzitat zona Buzesti - Berzei. Tramvaiele din zona (24,42,45,46) nu circulau , ori erau deviate la Banu Manta. Intre Polizu si Grivitei, imediat dupa intrarea la spital, erau miscari "de trupe": doua macarale, una de 40t si alta mai mica erau in asteptare, doua sei asteptau incarcate cu piese metalice ca pentru macara. Echipele de la RATB demontau de zor catenara(firul curent). Traficul era deviat pe sensul opus. La Vasile Parvan 44 a oprit in spatele unui 624. Nu am apucat  sa vad traseul. Nu am vazut in nici o statie de pe traseu sau pe site vreun anunt, ceea ce ma face sa cred ca lucrurile se vor misca rapid, pe durata unei nopti.

Re: Stiri, noutati, perspective macheta218

Si duminica seara dupa ora 22 se va proceda la fel. Se pare ca se vor asambla doua macarale mari in zona.
Liniile 24,42,45,46 intorc in bucla de la Banu Manta dupa ora 22:00. ;)

Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

macheta218 wrote:
Si duminica seara dupa ora 22 se va proceda la fel. Se pare ca se vor asambla doua macarale mari in zona.

Si ce de la RATB ce pazesc de nu posteaza nimic la sectiunea "Stiri"? A...e dupa ora 22, cand lumea si asa opteaza pentru un taxi...

Astazi, pe la pranz, am avut o pauza la faculatate si am ales sa vin in Berceni sa fac doua-trei poza unor troleibuze de pe linia 77 deoarece voiam sa scriu un articol legat de incidentul de ieri din cartierul Berceni si sa atasez o poza mai proaspata.

Mi-am ales ca loc de pozat coltul de pe Aleea Secuilor cu Strada Nitu Vasile (Sens Piata Resita pentru troleibuzele liniei 77). Dupa doua minute de stat, imi apare primul troleibuz - 5207 (din poza se distinge faptul ca este soferul de la schimbul 1, turat astazi, 20 Februarie 2014; mentionez ca poza am facut-o la ora 12:35). Ii fac poza linistit si uitandu-ma in spatele troleibuzului sa vad ce vine, observ ca aceasta se indreapta cu viteza cu oglinda spre capul meu (Intentionat din partea soferului). Fiind langa acesta, observ ca imi adreseaza o portie de injuraturi si trimiteri catre mama mea.

Calm, nu reactionez in niciun fel. Nu am ripostat. Nu am injurat.

Peste 15 minute, imi schimb locul de pozat si trec peste drum. Intamplator, iar dau peste soferul respectiv care de data aceasta, incepe sa-mi dea flash-uri, sa-mi arate semne obsecene (imi pare rau ca nu l-am surprins in acel moment) si sa ma injure. Si de data aceasta asta am fost calm si nu am reactionat in vreun fel.

Urmatorul pas: reclamatie la RATB. Nu mi se pare normal ca angajatii RATB sa aiba o astfel de atitudine. Nu am fost agresiv, nu l-am injurat, ci pur si simplu am vrut sa fac o poza troleibuzului respectiv. Legea spune ca poti poza in spatiul public atata timp cat nu exista indicatorul cu "pozatul interzis". Astfel de angajati nu ar trebui sa mai lucreze la RATB!
5207.JPG (187.54 KB; downloaded 4427 times)
DSC_5233.JPG (206.24 KB; downloaded 4429 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB 133 313

Astia de pe liniile din Berceni sunt stresati cand sunt imortalizati pentru ca au unele fite atipice. Aia de pe 381 au ei o mica feuda, uneori refuza sa plece din capat, pleaca cate 3 si alte minuni.

133 313 wrote:
Astia de pe liniile din Berceni sunt stresati cand sunt imortalizati pentru ca au unele fite atipice. Aia de pe 381 au ei o mica feuda, uneori refuza sa plece din capat, pleaca cate 3 si alte minuni.

Am intalnit un caz acum doua luni cand eram pe Strada Resita, ii faceam pur si simplu o poza unui autobuz de pe linia 381, iar soferul a oprit intre statii (desi nu are voie+pe o strada cu o banda pe sens si a blocat circulatia) ca sa ma injure si sa ma intrebe de ce fac poze.

Eu pur si simplu am vrut astazi sa fac doua trei poze unor troleibuze de pe linia 77. Atata. Nu ma intereseaza smecheriile lor. Am trimis mesaj catre RATB. Sunt curios in cat timp voi primi raspuns.

Ca fapt divers, le-am facut azi doua poze unor soferi de pe 313/381 si m-au salutat, mi-au zambit. Deci sunt si cazuri pozitive...probabil cineva din zona le face rau...

Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Robert24 wrote:
In sfarsit! Poate totusi mai baga si masini... (desi, de unde?...)

RATB prelungeşte traseul liniei 124,   Vineri, 21 Februarie 2014

În vederea îmbunătăţirii serviciului de transport public pe relaţia Romprim (Şos. Olteniţei) - Piaţa Unirii - Eroilor, începând cu data de 25.02.2014, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va prelungi traseul liniei 124, de la intersecţia Şos. Vitan Bârzeşti/ Aleea. Metrologiei, pe Şos. Vitan Bârzeşti, Şos. Olteniţei, până la terminalul “ Romprim”.

Astfel, linia de autobuze 124 va funcţiona între terminalele ,,Piaţa Operei’’ şi ,,Romprim’’ pe următorul  traseu: Bd. Eroii Sanitari, Splaiul Independenţei, Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Calea Vitan, Şos. Vitan Bîrzeşti, Şos. Olteniţei, până la terminalul “Romprim”.

Pe traseul prelungit, autobuzele vor opri în staţiile corespunzătoare liniei 202, pe Şos. Vitan-Bîrzeşti, respectiv liniei 634, pe Şos. Olteniţei.

http://www.ratb.ro

Robert24 wrote:
Desi stirea e valabila din 25, deja autobuzele intorc la Romprim. A ramas in continuare aceiasi mare bataie de joc: 2 autobuze in timpul saptamanii si unul singur in week-end care se retrage la pranz si iese dupa-amiaza...    :evil:

Profesionisti  :roll: ...Mai bine ar lua din ture de pe 139 ca si asa vin in forma de trenulet, din care ultimul mereu e gol...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB georgica2704

Pentru cei interesati de intervalul liniei 124 pe noul traseu:http://www.ratb.ro/docpdf2/124%20ROMPRIM.pdf. Cum s-a mai spus sunt doar 2 ture in cursul saptamanii si o tura in weekend.  :evil:

La capatul "Gara Progresul", in momentul de fata, intorc liniile 116 si 216, ambele detinute de Autobaza Ferentari.

Inainte de divizarea liniei 102, aici intorceau 102, 116 si 216. Apoi, 102 s-a "spart" in 102 si 202, iar autobuzele liniei 202 au "primit" un traseu mai scurt doar pana la CFR Progresul.

Zona pare destul de parasita  odata cu inchiderea garii. Desigur, multi caini isi fac veacul prin zona in speranta ca vor primi ceva de mancare. Din punctul meu de vedere, linia 116 ar trebui sa aiba in continuare capatul aici, deoarece la CFR Progresul nu ar mai incapea pe langa 4, 7, 25, 202, 471 + dubele din zona.

Cautand pe Google un Street View din zona, m-a amuzat o poza cu 4847, pe vremea cand linia 102 intorcea aici  :lol:
DSC_5713.JPG (166.62 KB; downloaded 4105 times)
DSC_5717.JPG (178.63 KB; downloaded 4105 times)
DSC_5715.JPG (128.93 KB; downloaded 4103 times)
DSC_5716.JPG (169.25 KB; downloaded 4104 times)
Poza .jpg (115.34 KB; downloaded 4105 times)

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”