Topic: Șos. Colentina - Calea Moșilor - Sf. Gheorghe (Linia 21)
479 posts, 210982 views
📖 Pagination options
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Re: Sos. Colentina - Calea Mosilor - Sf. Gheorghe (Linia 21)
Puss in Boots
Nu va fi prima si ultima data cand se va intampla ceva de genul asta. Decizii luate din pix in birouri, bulversari, reveniri etc etc
Nu va fi prima si ultima data cand se va intampla ceva de genul asta. Decizii luate din pix in birouri, bulversari, reveniri etc etc
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Daca intr-adevar e ceva de "modernizat", ar fi curbele care demult si-au atins cota de uzura si au fost carpite in repetate randuri.
Daca intr-adevar e ceva de "modernizat", ar fi curbele care demult si-au atins cota de uzura si au fost carpite in repetate randuri.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Sf. Gheorghe.
Sf. Gheorghe.
DSC_0553.JPG (242.57 KB; downloaded 4543 times)
DSC_0555.JPG (345.78 KB; downloaded 4542 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Dacă si asta numesc ei modernizare a liniei inseamna ca ne-am dus naibii !
Nu e decât o carpeala sa mai i-a ochii bucureștenilor cu asa-zisele lor modernizări ,până la urmă chiar sunt curios daca lasa 21 și 16 la Sfânta Vineri sau le aduc inapoi la Sfântul Gheorghe în urma măsurătorilor fluxurilor de călători făcute de"deștepți "lor de acolo .
Dacă si asta numesc ei modernizare a liniei inseamna ca ne-am dus naibii !
Nu e decât o carpeala sa mai i-a ochii bucureștenilor cu asa-zisele lor modernizări ,până la urmă chiar sunt curios daca lasa 21 și 16 la Sfânta Vineri sau le aduc inapoi la Sfântul Gheorghe în urma măsurătorilor fluxurilor de călători făcute de"deștepți "lor de acolo .
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Mai devreme se lucra la „modernizare”. Tot sudura traditionala, pe langa asta am vazut ca au vopsit stalpii, doar partea de jos. Oricum toata zona este o cocina.
Mai devreme se lucra la „modernizare”. Tot sudura traditionala, pe langa asta am vazut ca au vopsit stalpii, doar partea de jos. Oricum toata zona este o cocina.
20180807_162358.JPG (121.21 KB; downloaded 4218 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Ah, deci pentru asta au bagat 6,4 milioane de lei in acel utilaj de polizare si profilare a caii de rulare
Ah, deci pentru asta au bagat 6,4 milioane de lei in acel utilaj de polizare si profilare a caii de rulare
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Sina UIC din fabrica nu trebuie polizata, polizezi doar acolo unde sudezi 2 bucati intre ele sau acolo unde s-a subtiat si incarci.
Sina UIC din fabrica nu trebuie polizata, polizezi doar acolo unde sudezi 2 bucati intre ele sau acolo unde s-a subtiat si incarci.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pai aici ce crezi ca fac? Incarca
Pai aici ce crezi ca fac? Incarca
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai da, intai incarca si apoi teoretic vin cu utilajul.
Pai da, intai incarca si apoi teoretic vin cu utilajul.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Poate in final vin cu polizorul clasic V02 cu care m-am tot intalnit prin oras in ultima perioada.
Poate in final vin cu polizorul clasic V02 cu care m-am tot intalnit prin oras in ultima perioada.
20180802_094014.JPG (142.22 KB; downloaded 4178 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Poate poliza UIC?, eu l-am vazut folosit doar pe OR.
Poate poliza UIC?, eu l-am vazut folosit doar pe OR.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Ieri, Sf. Gheorghe.
Ieri, Sf. Gheorghe.
DSC_0154.JPG (105.06 KB; downloaded 4040 times)
DSC_0157.JPG (220.6 KB; downloaded 4038 times)
DSC_0158.JPG (293.23 KB; downloaded 4046 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Aia este facut un flex cu disc de polizat, am vazut si in V02 ca aveau unul alimentat din vagon dar putea sa fie si un generator carat cu orice camioneta.
Aia este facut un flex cu disc de polizat, am vazut si in V02 ca aveau unul alimentat din vagon dar putea sa fie si un generator carat cu orice camioneta.
📖 Pagination options