Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii dupa inaugurarea lucrarii

1025 posts, 183026 views

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 74

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Se lucrează cu mulți muncitori la statia de tramvai de lângă Mol și la trotuarul de la PP 2.

Pai cred că tot vor închide pasajul...
IMG_20170803_114814.jpg (700.03 KB; downloaded 2831 times)

Ultimul rand de Alucobond a fost scos sau nu a fost pus?

Re: August 2017 rosetti61

GPS wrote:
Mda, Spre... Catre...

De signalistica realizata profesionist n-au auzit?

Se lucra la un scuar, la breteaua Vacaresti- Brâncoveanu și la statia de tramvai de la Mega.
IMG_20170804_163411.jpg (637.57 KB; downloaded 2426 times)
IMG_20170804_163413.jpg (727.87 KB; downloaded 2425 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pe zi ce trece sunt tot mai convins ca pasajul nu este pe directia corecta..
Predomina directia Berceni, Oltenitei. E clar asta...
In seara asta, coada de la semafor, pe doua benzi, pentru intrat pe bretea...
E o nebunie curata...

danutzu_2910 wrote:
Pe zi ce trece sunt tot mai convins ca pasajul nu este pe directia corecta..
Predomina directia Berceni, Oltenitei. E clar asta...
In seara asta, coada de la semafor, pe doua benzi, pentru intrat pe bretea...
E o nebunie curata...

Uneori sunt de acord cu această idee. Traficul mare este spre Popești. Lasă că mai fac unul suspendat :).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

Eu cred ca traficul Vacaresti-Nitu Vasile este cel putin la fel de mare ca traficul Vacaresti-Oltenitei/Berceni. Diferenta este ca pe directia spre Nitu Vasile traficul curge foarte bine acum si nu mai vezi cozi pe directia respectiva. Daca ar fi fost doua benzi pe tot drumul de la Pridvorului la giratoriul de pe pasaj, nu am fi vazut cozile alea pe directia Vacaresti-Oltenitei. Pentru ca o mica parte dintre cei care stau la coada merg si spre Eroii Revolutiei. La toamna vom avea doar banda a 3-a pentru intrarea pasaj, incepand de la semaforul de la Cora, clar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Problemele apar pe direcțiile Popești din cauza asfaltului din dreptul stației de tramvai și mașinilor parcate după, apoi spre parcul copiilor din cauza mașinilor parcate....
Așa se limitează drastic numărul de mașini ce trec prin intersecție...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

MikeT wrote:
La toamna vom avea doar banda a 3-a pentru intrarea pasaj, incepand de la semaforul de la Cora, clar.

N-ar fi asa de deranjant...Asa se intâmplă si la Baneasa si e destul de ok, pentru ca traficul << curge >>, nu se poticneste in vreun semafor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Si la Băneasa cred că traficul e mai mare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

Eu cred că după ce se va finaliza pasajul N Grigorescu peste Dâmbovița sudul Bucureștiului va fi mult ușurat. Acest pasaj va completa pe cel de la Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MikeT

andrei11 wrote:
MikeT wrote:
La toamna vom avea doar banda a 3-a pentru intrarea pasaj, incepand de la semaforul de la Cora, clar.

N-ar fi asa de deranjant...Asa se intâmplă si la Baneasa si e destul de ok, pentru ca traficul << curge >>, nu se poticneste in vreun semafor.

Pe cei care merg spre Nitu Vasile nu-i deranjeaza, dar pe cei care merg spre Oltenitei/Berceni sau chiar si Oraselul Copiilor clar ii deranjeaza sa stea la cozi, probabil sperau sa nu mai auda de asa ceva dupa deschiderea pasajului. Problema este ca si pe Martisor este greu sa intri (sa zici ca o iei pe acolo si iesi la Orasel) e chiar dupa gatuirea respectiva. Iar cel putin in prezent avem si problema de etica a celor care se baga in fata la coada. Acum sunt putini, la toamna se va merge pe principiul fermoarului acolo.

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 74

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433283 posts in 5394 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”