Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Tarifele transportului public din București

233 posts, 97952 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Re: Tarifele transportului public din București shoppy

Cred ca mai bine spus respins cu 23 de voturi impotriva si 5 pentru.

Re: Tarifele transportului public din București punmeister

Nup. In sedinta CGMB de astazi au fost prezenti 50 de consilieri. Trebuia o majoritate de 26 de consilieri minimum ca sa treaca.

Au votat PENTRU doar 23 de consilieri, motiv pentru care a fost respins.

Re: Tarifele transportului public din București Isaac

Chiar dacă majorarea prețului nu e considerată de unii atât de mare, pentru mine nu va mai renta să îmi cumpăr abonament de suprafață. Acumulat cu restul de majorări de preț, taxe și accize chiar se observă la final de lună în portofel. Cel mai probabil voi cumpăra doar abonament la metrou unde prețul mai mare e justificat prin condițiile cât de cât decente de transport.

Nu se justifică la STB majorarea tarifelor din cauza calității foarte slabe. Cel mai turn off pentru mine sunt mizeria din mijloacele de transport + lipsa benzilor dedicate. La orele de vârf, traseul meu spre job, pe care îl fac cu bicicleta în 25-30 de minute, cu autobuzul îl parcurg în mai mult de o oră.

Ca să nu mai vorbesc de lipsa predictibilității, lipsă afișaje digitale în stații (promsie de ani de zile) și lipsa prioritizării semafoarelor pentru TP.

Faptul ca in nici 6 ani pretul unui bilet de la 1.3 lei, ridicat la 3 lei in 2021, urma sa fie ridicat la 5 lei, ar trebui sa ne ridice multe MULTE semne de intrebare.

Re: Tarifele transportului public din București ByOnu

Hai ca nu e chiar asa. 1,3 lei a fost un pret plafonat artificial, ridicol de mult timp, pe criterii populiste. Cand se facuse calatoria 1,3 lei inca perforam bilete.

Cresterea nu mi se pare inexplicabila sau nejustificata.

Singurul repros este, intr-adevar, lipsa unui bilet scurt. Ok - 5 lei 90 min. Dar da-mi si varianta pentru o calatorie scurta, precum 20 min 3 lei. La propriu pentru 2-3 statii 5 lei este exagerat de scump.

Si raportat la serviciul prestat sa nu uitam. 5 lei mergea DOAR daca nu mai vedeai urma de Tatra, V3A Clasic, Ikarus sau Citaro fara AC.

Re: Tarifele transportului public din București survola

Indiferent cât costă în mod real o călătorie, saltul de preț ar fi (fost) prea mare.
Mergea ridicat la 4 lei anul acesta, era totuși +33%.
Și doar după ce mai ridicau puțin calitatea și viteza, zic eu că aveau motive să crească prețul la 5 lei.

Re: Tarifele transportului public din București shoppy

Da, calitate, chiar am observat o crestere a calitatii, soferii nu mai vorbesc la telefon intre ei, azi doi soferi de pe 93 au oprit masinile in mijlocul bulevardului pe Mihalache ca sa discute fereasra la fereastra.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”