MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Straulesti

406 posts, 145530 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 29

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Straulesti Adrian Rosca

Sa inteleg ca exista neclaritati intre asociati referitoare la cine e responsabil cu executia fundatiilor stalpilor de iluminat?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii: statia Straulesti 133 313

Astia de la metrou clar au o problema cu lumina. Sechele din 1989 manifestate dupa 26 ani...

Re: Discutii: statia Straulesti subway guru

De la proiect si licitatie si pana in zilele noastre PMB a schimbat regulile jocului...Asa ca n-ai de ce sa tragi...in pianist, ca n-a scapat el pianul pe scari!
:lol:  :lol:  :x

Da' ce, nu le mai plac stalpii din beton, vor din fer placati cu haur, care eventual se gasesc doar de la firma varului primarului?

Re: Discutii: statia Straulesti ByOnu

Pai hai sa fim obiectivi, avem si acum stalpi metalici (dar nu din tabla cum sunt cei din centrul vechi sau de pe Calea Victoriei) de un secol pe Elisabeta. Acestia din beton se dezintegreaza si trebuiesc inlocuiti garantat in cateva decenii.

Si ce se intampla cu stalpii din beton deja adusi in santier? Apropo de cei metalici, cei montati pe Sisesti si Ion Ionescu de la Brad sunt de o calitate execrabila. De altfel anul trecut au schimbat o gramada din ei tocmai din cauza asta.

Adrian Rosca wrote:
Da' ce, nu le mai plac stalpii din beton, vor din fer placati cu haur, care eventual se gasesc doar de la firma varului primarului?

Ati luat-o pe o carare gresita, vor fi tot stalpi de beton dar cu racord 'subteran'...

Re: Discutii: statia Straulesti iliutu

Pai a aparut legea ingroparii utilitatilor de ceva timp ...

Si cum se impaca asta cu obligatia Mrex de 'readucere la starea initiala???...ca proiectul e pe fonduri europene si n-am auzi ca Bruxellesul ar fi dispus sa finanteze pretentiile de prost gust ale 'democratiei originale' dambovitene..
:bere:
Aia zic un 'asa nicht', vreti sa va modernizati, n-aveti decat, dar nu pe euro, faceti bine si iesiti cu lovelele voastre la inaintare...la munca, nu la intins mana... :popa:

Re: Discutii: statia Straulesti iliutu

Inteleg ca PMB va trebui sa dea diferenta necesara pentru ingroparea cablurilor, ceea ce ar fi normal. Era bine daca din faza de proiect se prevedea ingroparea lor (dar nu cred ca era posibil legal atunci).

Nu chiar, va fi o stutzocamila de-a noastra, stalpii distrusi vor fi inlocuiti cu unii noi cu alimentare subterana, ceilalti raman cum au fost...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii: statia Straulesti GPS

Pe acolo mai exista acei stâlpi "de muzeu" STB; poate le pun si o plăcuta cu monument istoric?
N-am nimic cu ei le respect vârsta, dar cred ca ar trebui înlocuiți!

Strutocamila mioritica cred ca e valabila doar la Straulesti intrucat s-au pastrat stalpii vechi de pe partea cu casele. Nu stiu ce se va intampla la Laminorului, acolo nu prea au ramas stalpi vechi.

E valabila pe tot traseul...de principiu, pe statii stalpi noi, pe interstatii ramane cum am zis...
Prioritara e statia Straulesti ca sa se reia circulatia pe Bucurestii Noi si sa se elibereze locul pentru bucata lipsa de galerie de legatura cu depoul...

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464324 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”